Ani@k
Fanka BB :)
cześć
Caterina ku mojemu zaskoczeniu nie wynudziłam się.. to było jedno z fajniejszych szkoleń jakie miałam
wręcz mogłabym tak słuchac faceta jeszcze ze 3 dni ;-)
ogólnie miałam widok na Bałtyk, ze 3 minuty się chyba szło nad brzeg.. w drugi dzien nawet zaświeciło słońce, trochę wiało myślałam ze się obsmarczę i zakaszlam ale jakoś mnie ominęło.. za to jakaś taka ogólna niedyspozycja się przyplątała.. nic mi się nie chce, chodzę śpiąca, cały czas ziewam.. jesienna aura daje o sobie znać
Zuza świetne wiadomosci i świetny sen!!!!!!!!!!!!!! oby był proroczy
nieustanne kciuki za obniżenie tsh &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Alex___ ale mnie szczujesz
:******************************
Aleksis wiesz że przeziębienie sprzyja zafasolkowaniu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka a u Ciebie mam nadzieję że zadziała syrop z cebiuli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kuruj się, eM niech zasuwa po zakupy, on w ciąży nie jest!!!! zrób mu listę daj spory zwój gotówy niech się chłopina wtedy wykaże;-) !!!!
Kok.o jak idzie prasowanie??????
a wrócę jeszcze do paprykarzu.. ten sprzed jakiś 10-15 lat to dopiero był smak!!!!!!
Caterina ku mojemu zaskoczeniu nie wynudziłam się.. to było jedno z fajniejszych szkoleń jakie miałam
wręcz mogłabym tak słuchac faceta jeszcze ze 3 dni ;-)ogólnie miałam widok na Bałtyk, ze 3 minuty się chyba szło nad brzeg.. w drugi dzien nawet zaświeciło słońce, trochę wiało myślałam ze się obsmarczę i zakaszlam ale jakoś mnie ominęło.. za to jakaś taka ogólna niedyspozycja się przyplątała.. nic mi się nie chce, chodzę śpiąca, cały czas ziewam.. jesienna aura daje o sobie znać
Zuza świetne wiadomosci i świetny sen!!!!!!!!!!!!!! oby był proroczy
nieustanne kciuki za obniżenie tsh &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Alex___ ale mnie szczujesz
:******************************Aleksis wiesz że przeziębienie sprzyja zafasolkowaniu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Katiuszka a u Ciebie mam nadzieję że zadziała syrop z cebiuli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kuruj się, eM niech zasuwa po zakupy, on w ciąży nie jest!!!! zrób mu listę daj spory zwój gotówy niech się chłopina wtedy wykaże;-) !!!!
Kok.o jak idzie prasowanie??????
a wrócę jeszcze do paprykarzu.. ten sprzed jakiś 10-15 lat to dopiero był smak!!!!!!

a temperatura??? sama nie wieem, może jednak przeziębiona jestem????
chyba dlatego, że mówiłaś, że cykl bezowulacyjny...ale teraz widzę, że tempka piękna, mnie też on na pełno owulacyjny wygląda
No dosc ze pozno wstalam, to jeszcze po obiedzie (yyyy znaczy po pysznej pizzy z pizzerii;-)) mnie zmorzyło spanie. Ale co tam, sobota jest po to,zeby sie wyspac,nie? Poza tym male porzadki sobie powolutku robimy...bez pospiechu.
(hehe z wyglądu przynajmniej;-)