Hej dziewczynki, witam sie z kabanosem
Alex slonce powodzenia dzis na porodowce, oby szybko poszlo!!
Ani@k kciukasow nie puszczam! Powodzenia na biopsji!! Oby to nie bylo nic groznego!!!! No i ciesze sie, ze eMem ok, widzisz, po deszczu zawsze wychodzi slonce i jakos sie pouklada
Muma wspolczuje zapalenia:-(cholera to chyba boli co?? Co do mamy to wspolczuje, ja mowiac szczerze nie wyobrazam sobie takiej sobie takiej sytuacji, zawsze mialam wsparcie w rodzicach nawet jak nie zgadzali sie z moimi decyzjami. To bardzo smutne, ze matka ci przysparza tyle klopotow:-(
Aleksis kiedy bedzie cos wiadomo???
Aaronka dzieki, jakos sie trzymam
Kasica cierpliwosci, trzymam kciuki za dobre wyniki!!!&&&&&& No i ciesze sie, ze sie zakupy udaly;-)
Kok.o slyszalam, ze te douszne sa ok

i podobno sa takie w cumelku, ale chyba drogie i tylko na poczatkowe miesiace
Ja dzis juz odbebnilam wizyte u mojej endo, kazala mi sie nie przejmowac, z papierow wynika, ze jest wszystko ok i chirurdzy zrobili dobra robote. Czeka mnie na pewno kuracja radioaktywnym jodem pod koniec wakacji, co oznacza odseparowanie od eMa i Malej przez jakies 3 tyg......nie wiem jak ja to przezyje:-(no, ale chyba musze. Endo powiedziala tez, ze ten typ nowotworu atakuje tylko tarczyce, wiec skoro mam wycieta w calosci to nie musze sie martwic, ze sie odezwie w przyszlosci....bardzo chcialabym, zeby to byla 100% prawda......No i nic, teraz mam sie cieszyc stanem ciazowym, brac pastylke i niczym sie nie martwic