reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o - trochę żartowałam, jem jajka i cały nabiał normalnie ale nie przesadzam z ilością.
Co do bigosu to powodzenia, ja jednak trochę zaczekam ;-)
Wiem, że teraz tak opowiadają na szkołach rodzenia ale ja karmię drugiego ssaka i właściwie nie wiemy co to kolka i nie mamy uczuleń żadnych ani innych problemów.
Za parę tygodni w razie problemów proszę pisać/dzwonić hehehe:-p:-):-)

UCiekam sprzątać dalej, jutro mamy gościa - moją koleżankę co rodzi za 4 tygodnie małego chłopca. Ma już dziewczynkę 18letnią ;-) i przyjeżdza na przypomnienie sobie co i jak się robi z takim małym glutkiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Muma, odpada szarlotka, bo gdzie ja na 3cim swiecie kasze manne znajde :eek: bede sie jednak trzymac sliwkowego, bo juz sliwki kupilam hhi

Moja kolezanka po porodzie jadla wszystko lacznie z truskawkami i maly nawet czkawki nie mial. Mowila, ze jadla wszystko w ciazy, to i potem tez. Karmila piersia, a maly rosl jak na drozdzach! wiec nie wiem skad tak naprawde te kolki sie biora:baffled:

witam się i ja!!!!!!!!!!!!!dziewczyny Adam ma wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiec tak,Testosteron wynosi 4,13.Norma jest od 2,8-8.Więc chyba jest dobrze...???!!!:sorry:i wynika z posiewu..pisze tylko UJEMNY!!!!!!!i nic poza tym!!!!!no jak wynik ujemny,to jest niby wszystko dobrze:-),ale sama nie wiem,czy to jest wiarygodne itd...??nic nie pisze,o zadnych antybiotykach,itd!!!Pisze badanie bakteriologiczne,materiał badany-nasienie,i że wynik ujemny!!!!!!...wiec to chyba jest dobrze....??!!!!!!!!!!!!!w poniedziałek pojedziemy to zobaczymy co dr.powie na ten wynik.......

Hej dziewczyny!!!
Nie będę się dziś rozpisywać, bo coś humor mam okrutnie marudny...:sorry:Młody mój to istny terrorysta!!! coś mi się zdaje, że skończyły się piękne czasy okresu ciążowego... Spać nie mogę, ledwo co zasnę nad ranem, to za 2-3 godz. pobudka. Zgaga mnie pali jak cholera!!! Co do Młodego jeszcze, to ja wiem, żeby leżeć na lewym boku, ale mnie to nie bardzo odpowiada, choć się staram i zmuszam. Czasem położę się na prawym i dosłownie z zegarkiem w ręku po 5 min. Młodzieniec pokazuje swoje niezadowolenie. Wali z główki, nogami kopie, rękami obija co ma w zasięgu - no po prostu nie ma siły, trzeba się przekręcić. Za nic ma sobie, ze akurat chcę spać...Oj, widzę, że da mi popalić jak się wykluje...;-) No nic...przeżyjemy...alem się wyżaliła...no!!!
Jutro rano mam pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. Ma trwać 2 godziny, kolejne za 2 tygodnie. W sumie ma być 3:szok: nooo dużo to to nie jest...ale cóż poradzić?
aleksis trzymam kciukasy nieustająco!!!! no kurna...któraś w końcu musi przerwać tą posuchę fasolkową:tak:
kasica czyli na to wychodzi, że jest już dobrze!!! Brawo dla Adama!!!! teraz do roboty!!!!!
Gatto narobiłaś mi smaka tym ciastem...ale że mój piekarnik piecze jak mu się podoba, to nie mam co się zabierać za pichcenie:no: Ale żeby nie było tak całkiem bez słodkości, to zaserwowałam sobie moje brzoskwinie z mascarpone. Całą puchę zjadłam!!!!:szok::-)
Ojjj...chyba znowu zapomniałam co miałam napisać...Idę się położyć na chwilę, później jeszcze wpadnę. Paaa!!!

cześć Dziewczynki,
ja tak na szybko póki Martynka śpi - dzisiaj wyszłyśmy do domu. Poród bajka - każdej z Was takiego życzę, opiszę więcej jak się trochę ogarnę. Później już nie było tak wesoło - młoda miała podwyższone crp, prawdopodobnie spowodowane moim paciorkowcem, podali jej antybiotyk i na szczęście wyniki się poprawiły. W każdym razie te kilka dni mam wyjęte z życiorysu
aaa, a co do zzo - u mnie nie znieczuliło, jedynie rozwarcie poleciało od razu do 10

pozdrawiam Was wszystkie ciepło, dziękuję za gratulacje i kciuki
jak tylko się ogarniemy - wpadnę na dłużej. i wrzucę zdjęcia, bo też jeszcze nie mamy

no chyba, że któraś z Pań pokusi się o jakiś skrót wydarzeń z ubiegłego tygodnia na bb?

jutro jedzie do innego laboratorium,zrobic wynik...bo nie wiem,czy to labo.dobrze zrobiło:-(,jak w lipcu tam robił,to tez wyszedł wynik mu ujemny!!!ze jest oki.!!a jak w sierpniu zrobił w labor.w szpitalu to wyszła bakteria:-(:-(Teraz wynik robiłw INVIMEDZIE w klinice,ale to wysłali gdzie indziej ...i jest nazwa tego samego laboratorium co robił w lipcu,i teraz napisali,ze też jest ujemny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sama nie wiem co mam myślec,mam po prostu mętlik w głowie!!!i doła jak cholera załapałam:-(:-( rycze sobie!!jak bóbr,nastrój do DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasica uszy do gory, moze jednak sie nie pomylili i rzeczywiscie jest ujemny. Nie zaszkodzi sprawdzic drugi raz, trzymam kciuki, zeby byl ujemny, w koncu kiedys musi sie ta bakteria wyprowadzic do kurny chaty!

Alex dobrze, ze juz wszystko sie unormowalo, teraz musicie sie troche poznac z Martynka po tej stronie brzucha :)

Katiuszka mascarpone??? toz to bomba kaloryczna jest!:szok:

Dziekuje Wam Dziewczynki za kciuki.
Byc moze @ nie przyjdzie...Oby nie

Muma prosimy o aktulane zdjecia Twojego Ksieciunia!!!Please!!!

Kasica wyglada, ze wszystko dobrze!!!Oby lekarz potwierdzil i dal konkretne wskazowki

Dzis 14dc bez %...Lo matko, cosik to niespotykane;-)
A moj M lubi i piwko i winko, ja bardziej winko i musze sie smakiem obejsc.

Wczoraj tak sobie myslalam o wspolnej Wigilii, zyczeniach.Oby w tym roku to jedno zyczenie sie spelnilo, bo juz nie bede mogla tego sluchac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry