Muma
Fanka BB :)
kok.o - trochę żartowałam, jem jajka i cały nabiał normalnie ale nie przesadzam z ilością.
Co do bigosu to powodzenia, ja jednak trochę zaczekam ;-)
Wiem, że teraz tak opowiadają na szkołach rodzenia ale ja karmię drugiego ssaka i właściwie nie wiemy co to kolka i nie mamy uczuleń żadnych ani innych problemów.
Za parę tygodni w razie problemów proszę pisać/dzwonić hehehe
:-):-)
UCiekam sprzątać dalej, jutro mamy gościa - moją koleżankę co rodzi za 4 tygodnie małego chłopca. Ma już dziewczynkę 18letnią ;-) i przyjeżdza na przypomnienie sobie co i jak się robi z takim małym glutkiem :-)
Co do bigosu to powodzenia, ja jednak trochę zaczekam ;-)
Wiem, że teraz tak opowiadają na szkołach rodzenia ale ja karmię drugiego ssaka i właściwie nie wiemy co to kolka i nie mamy uczuleń żadnych ani innych problemów.
Za parę tygodni w razie problemów proszę pisać/dzwonić hehehe
:-):-)UCiekam sprzątać dalej, jutro mamy gościa - moją koleżankę co rodzi za 4 tygodnie małego chłopca. Ma już dziewczynkę 18letnią ;-) i przyjeżdza na przypomnienie sobie co i jak się robi z takim małym glutkiem :-)
Ostatnia edycja:
bede sie jednak trzymac sliwkowego, bo juz sliwki kupilam hhi
i wynika z posiewu..pisze tylko UJEMNY!!!!!!!i nic poza tym!!!!!no jak wynik ujemny,to jest niby wszystko dobrze:-),ale sama nie wiem,czy to jest wiarygodne itd...??nic nie pisze,o zadnych antybiotykach,itd!!!Pisze badanie bakteriologiczne,materiał badany-nasienie,i że wynik ujemny!!!!!!...wiec to chyba jest dobrze....??!!!!!!!!!!!!!w poniedziałek pojedziemy to zobaczymy co dr.powie na ten wynik.......
nooo dużo to to nie jest...ale cóż poradzić?
Ale żeby nie było tak całkiem bez słodkości, to zaserwowałam sobie moje brzoskwinie z mascarpone. Całą puchę zjadłam!!!!