Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko złapać się w garść 

,chodzi mo o to,ze jakos nie jest dla mnie ten wynik wiarygodny!!!!!!wole raz jeszcze go zrobić!!bo do Warszawy przejedziemy 400 km w jedną strone bez wiarygodnego wyniku...troche bez sensu...!!!dlatego wole,zeby Adam go powtórzył w innym laboratorium....Na dodatek z mama moja się pokłóciłam:-(ehhhhhhhhhhhhh,szkoda gadac dosłownie...
Później zjadłam pyszny obiadek, a teraz wsunęłam paczkę Maltanek czekoladowych i już mam dobry humor

poczekamy...zobaczymy...
Ale wnerwiłam się jak powiedzieli, że księżna jest w szpitalu z powodu mdłości
wielkie mi rzeczy!!!! niech se imbiru naparzy i zaraz jej przejdzie...albo złapie się za jakaś pracę, to wywietrzeją jej te fanaberie
Tutaj tez mówią tak jak w Polsce, że to z powodu mdłościKatiuszka u nas powiedzieli, ze to 12tc i ze w szpitalu bedzie na badaniach kilka dni. Co jej tam beda robic to nie wiem![]()
Tutaj dziewczyny krwawią i nic nie robią..."widocznie tak miało być"...a taka księżna ma inna opiekę...ja się pytam dlaczego? kim ona jest? jest lepsza od nas??? normalna dziewczyna z tłumu, nic specjalnego, tylko hajtnęła się z księciem i już!!! wrrrrr
wychodzi na to,ze jednych warto leczyć, innych mniej

jakby były to zrozumialabym reakcje, a tak????
wolisz zeby były bakterie?
To są zwykli ludzie, tylko urodzeni w królewski rodzinach i tyle. Nie mają żadnych funkcji, oprócz reprezentacji. A do tego jaką kase trzeba na nich płacić
Mnie to nie rusza zupełnie...może dlatego, że nie jestem Brytyjką...no nie wiem...ale zupełnie nie rozumiem tego uwielbienia i czczenia każdego głupstwo, które wyjdzie "ze dworu";-)
ale cudów się nie spodziewam;-)