reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Heloł kobity :-)
Witam się wieczorową porą, jak Brunet:-D
Dzisiejszy dzionek trochę pracowicie miną:tak:
Czekam na @ bo tak jak mówiłam my w tym cyklu mało działaliśmy więc nic z tego:zawstydzona/y:

Kasica bakteria jest albo jej nie ma ,jeżeli posiew wyszedł jałowy tzn .że nic nie wyrosło-żadnych wzrostów ,hodowli bakterii nie zaobserwowano. Co jak pisałam wcześniej oznacza że NIE MA BAKTERII .
A oczywiście może być tak że wczoraj było czysto a za tydzień będzię .To zależy od drogii jaką doszło do zakażenia.
Bo jak wszyscy dobrze wiemy nic nie bierze się nie wiadomo skąd.
Skończyłam swój wywód:zawstydzona/y:
Tak więc proszę nie szukać dziury w całym :tak: Tylko złapać się w garść :tak:
Będzie dobrze:tak:

caterina,no tak ...u kazdego może byc tak,ze jest oki,a za 10 minut się czymś zarazic mozna:sorry::sorry:,chodzi mo o to,ze jakos nie jest dla mnie ten wynik wiarygodny!!!!!!wole raz jeszcze go zrobić!!bo do Warszawy przejedziemy 400 km w jedną strone bez wiarygodnego wyniku...troche bez sensu...!!!dlatego wole,zeby Adam go powtórzył w innym laboratorium....Na dodatek z mama moja się pokłóciłam:-(ehhhhhhhhhhhhh,szkoda gadac dosłownie...

Ostatnia edycja:
hej!!!
Jestem ponownie...pospałam troszkę...terrorysta mały chyba też się zdrzemnął, bo nawet nie kopał za bardzo:tak: Później zjadłam pyszny obiadek, a teraz wsunęłam paczkę Maltanek czekoladowych i już mam dobry humor:-D
Gatto mascarpone ma dużo kalorii? eee ja nawet nie wiem...tzn. nigdy nie sprawdzałam na niczym co ile zawiera tłuszczu, cukru, ile kalorii itp., Ale wierzę Ci na słowo, w końcu mieszkasz w Italii;-) yyy no to się dziwić, że mi dupsko i brzuchol rośnie:szok::-D
catarina nigdy nie mów nigdy!!! a nóż się jakiś żołnierzyk zawieruszył...zgubił drogę do swoich...zabłądził i natknął się na piękne jajeczko:tak: poczekamy...zobaczymy...
kasica no weź nie przesadzaj!!! skąd wiesz, że od razu coś źle zrobili????!!! w końcu Adam brał już jakiś czas te antybiotyki, no to miały prawo w końcu zadziałać, nie? jak Cię niepokoi, to zapytaj lekarza, powiedz, że raz juz tak było i co on proponuje. A do tego czasu nie nakrecaj się znowu i nie szukaj dziury w całym...bo w końcu znajdziesz i dopiero będzie!!!! No!!!!

Aha..własnie ogladałam Fakty w TVN i podawali newsa!!! księżna Catherina i William spodziewają się dziecka...no i cała Anglia oszalała...mnie to nie rusza...:sorry:Ale wnerwiłam się jak powiedzieli, że księżna jest w szpitalu z powodu mdłości:szok::cool: wielkie mi rzeczy!!!! niech se imbiru naparzy i zaraz jej przejdzie...albo złapie się za jakaś pracę, to wywietrzeją jej te fanaberie:crazy:

Ostatnia edycja:
Katiuszka u nas powiedzieli, ze to 12tc i ze w szpitalu bedzie na badaniach kilka dni. Co jej tam beda robic to nie wiem:eek:

Katiuszka u nas powiedzieli, ze to 12tc i ze w szpitalu bedzie na badaniach kilka dni. Co jej tam beda robic to nie wiem:eek:
Tutaj tez mówią tak jak w Polsce, że to z powodu mdłości:eek:
Mnie to dlatego zdenerwowało, bo sama zmagam się z angielską służbą zdrowia i sama wiesz jak to wygląda. Już to widzę, jak idę do mojej przychodni i mówię Hindusce, że mam mdłości i kierują mnie do szpitala:szok: Tutaj dziewczyny krwawią i nic nie robią..."widocznie tak miało być"...a taka księżna ma inna opiekę...ja się pytam dlaczego? kim ona jest? jest lepsza od nas??? normalna dziewczyna z tłumu, nic specjalnego, tylko hajtnęła się z księciem i już!!! wrrrrr:crazy:

eeech no widzisz katiuszka... sa rowni i równiejsi niestety:wściekła/y: wychodzi na to,ze jednych warto leczyć, innych mniej
Zawsze mnie smieszylo troche to zapatrzenie Angoli w rodzine królewską. Nie zrozumiem (to chyba kwestia innej mentalności) jak mozna byc tak wpatrzonym i bezwarunkowo uwielbiac człowieka przeciez sobie obcego (królowa), ktora w dodatku wlasciwie pelni teraz f-cje reprezentacyjne w kraju. Oni zyją nowinkami z pałacu. No i jeszcze to uwielbienie i czczenie rodzinki królewskiej za to,ze są rodzinką krolewską....no nie kumam:eek:

a, kasica... ale o co Ci teraz chodzi???? masz wyniki, dobre-bo ujemne (=nie ma bakterii) a Ty jakiś lament siejesz:eek::eek: jakby były to zrozumialabym reakcje, a tak????:confused: wolisz zeby były bakterie?
Jak nie dowierzasz temu laboratorium to zrobcie badania w innym i juz. jak beda inne wyniki to wtedy mozna sie martwic, ale teraz... weź sie kobieto do kupy:sorry:

Ostatnia edycja:
Nie myslcie sobie, ze jestem fanem dworu angielskiego, ale po prostu dziewuszka wykorzystuje swoje przywileje. Mysle, ze kazda z nas gdyby znalazla sie na jej miejscu tez by to zrobila dla dobra wlasnego dziecka.
Trudno tez na przyklad potepiac papieza, ze go lecza najlepsi lekarze w Rzymie. No juz tak jest.
Moze angielskie kobiety, zwlaszcza te po stratach powinny napisac list otwarty do ksieznej, coby usystematyzowala ten pieronski system sanitarny w Anglii.

reklama
kok.o masz stuprocentową rację!!! ja tak samo myślę:tak: To są zwykli ludzie, tylko urodzeni w królewski rodzinach i tyle. Nie mają żadnych funkcji, oprócz reprezentacji. A do tego jaką kase trzeba na nich płacić:szok: Mnie to nie rusza zupełnie...może dlatego, że nie jestem Brytyjką...no nie wiem...ale zupełnie nie rozumiem tego uwielbienia i czczenia każdego głupstwo, które wyjdzie "ze dworu";-)
Gatto ja nie mam pretensji do samej księznej, bo pewnie!!! jak się nią zajmują, dbają, to tylko korzystać!!! ale wnerwia mnie ten system, bo dlaczego inne kobiety dopiero po 4 poronieniu zaczynają badać, "doglądać" itp. A inna ledwo się dowie, ze w ciąży i już ma full zestaw badań itp. To jest bardzo niesprawiedliwe...według mnie. Może inaczej bym do tego podchodziła, gdybym sama na własnej skórze i na własnej ciąży tego nie doświadczyła. Ciekawa jestem czy jakby księżna miała taki kaszel jak ja, utrzymujący się ponad 3 tygodnie, do tego ból w klatce piersiowej czy jej by lekarze powiedzieli tak jak mnie, że nie da rady nic z tym zrobić i trzeba przeczekać. To mnie właśnie denerwuje...podział na lepszych i gorszych. No ale to my sobie możemy tak pogadać, bo co innego można zrobić, nie?;-)
Zmykam dziewczynki do łóżka. Zjadłam jeszcze kolacyjkę...no ładnie o godz.22...ale co tam...Wypiję jeszcze meliskę, może w końcu pośpię w nocy:eek:
Do jutra!!! Napiszę jak wygląda angielska państwowa służba zdrowia:-p ale cudów się nie spodziewam;-)
Dobranoc!!!! śpijcie, jak możecie, bo ja będziecie miały takiego wiercipiętę w brzuchu jak ja, to będziecie mogły zapomnieć o śnie:-D

Ostatnia edycja:
Do góry