reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka wydaje mi sie ze to juz bylo mowione kiedys, ze my sie poznalysmy z Tere fere na watku endometriozy i tam caly czas w mniejszym czy wiekszym stopniu sie udzielam. Z tym, ze tam dziewczyny duzo gadaja o IVF a ja o tym mam nikle pojecie, zeby nie powiedziec zerowe. Ale myslalam, ze wiesz to. Zreszta ja sie udzielam na innych watkach tez :tak:

Zuza tez lubie duzo mieska, ale chudego. Nic, zrobie z tego co bedzie dostepne na 3cim swiecie :)

reklama
cześć:happy:

ja tak szybciutko..
mglistość nadal panuje na karaibach :baffled:

Zuza a nie opisywałaś chyba rozdania prezentów, chyba że przeoczyłam.. bo coś na bieżąco ostatnio nie jestem :zawstydzona/y: mówiłaś ze w poniedziałek.. ale moze dopiero w wigilię??? aaa zakręcona coś jestem :zawstydzona/y:

przelotem widzę ze temat kremów i innych używek zapodany na forum.. Gatto w wolnej chwili scal to wszystko na później będzie jak znalazł.. jak oczywiście będziesz miała chęci i wolę.. oczywiście :sorry:

pamiętam ze Aleksis i ktoś jeszcze ma wizytę w piątek.. dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :tak:

koniec wywodu

pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę

Witam się ja po krótkiej nieobecności:zawstydzona/y: Która była wywołana nawałem roboty :confused2:

Ania@k widzę że my testowano razem robimy :biggrin2:

Gatto wózek pierwsza klasa bardzo mi się spodobał :-)

Zaciskam kciuki za wizytację u ginów &&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z Syberii:oo2:

Melduje sie i ja po lurce wypitej juz.

Musze sie poskarzyc, ze noc mialam okropna, pol nie spalam, bylo mi niewygodnie, brzuch twardy pomimo wypicia magnezu i jakas taka do niczego nie podobna. Moj przyszedl z pracy K.O. totez spal zle jak ja....i tak meczylismy sie razem:baffled:

Ani@k, Caterina co wy takie zarobione jestescie ostatnio?? zamiast bigos w domu gotowac, to wy w robocie:baffled:

Ide dzis chyba na jakies zakupy swiateczne w sensie szukac prezentu dla eMa. Nie chce mi sie jak fix. Nie lubie zakupow:eek:

Hej Dziewczęta,

Olek śpi więc ja sprzątam i sprzątam, bigosu nie gotuję bo bym umarła bez próbowania bo go uwielbiam:-D
Ale jak gotuję to staropolski w wersji hard: z wołowiną , wieprzowiną kiełbachą , tylko z kiszonej kapuchy i do tego : grzyby koniecznie, śliwki, wino a na sam koniec troszkę przecieru pomidorowego. No i przyprawy, mniam:happy:

Trzymam kciuki za nasze Staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-) i sprzątam dalej ,
wpadnę później na kawkę

PS
Ogólnie nie ma się co wysilać ze sprzątaniem i przygotowaniami bo wiadomo co w piątek jest :szok:;-)

Ostatnia edycja:
Caterina uzupełnij dzisiejszą tempkę!!! no i Ty wcześniej 1 dzień :-p ja sobie tak obliczyłam że na koniec roku siknę nie wcześniej:tak: a co tam.. :happy:
Gatto ja bigos??? phiiiiii:no: tegoroczne święta spędzam (1 dzień+wigilia) u teściów - niech mi nadskakują! w drugi dzień jestem u Mamusi która wie że ja jej bigos pod niebiosa wychwalam więc żaden bigos, żaden barszcz.. ja może jakieś ciasto upiekę :dry:
Muma co będzie w piątek???? napewno nie 13-sty... :baffled:

a ogólnie to naprawdę mam kocioł.. masakra! nie dość ze się dowiedziałam że od przyszłego roku na pół etatu to dodatkowo dziś oznajmiono mi że będę miała tonę obowiązków więcej :szok: o****e..ć idzie normalnie!!! że się tak wyrażę.. moja prl dziś chyba na wysokim poziomie jest! :wściekła/y::crazy::angry:

a! dziewczyny mierzące się lub te które się mierzyły.. dziś obudziłam się dobre 2 godziny wcześniej.. prawie bez ruchu przeleżałam do godziny pomiaru.. i dopiero wtedy termometr w gębę.. jak to jest? powinnam zaraz po przebudzeniu zmierzyć??? czy dobrze że odczekałam??? hilfe!:confused2:

Ani@k-jak się nie ruszałaś to spoko;-)
Zazdroszczę takich Świąt..
W piątek koniec świata jest :-):-)

ps. na kółku Olek ;-)

widziałam :****
Slodziaczek kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

eeee znaczy sie prawie się nie rusząłam bo 2 godz. wyleżec przez przawracanki na drugi bok - bym zdrętwiała cała..:zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Jestem po Usg genetycznym i wszystko jest w porządku
biggrin.gif
tylko mam więcej jeść i pić, bo jest chudziutki (ale oczywiście mieści się w normie)

Macie tu kilka fotek mojego urwisa (na trzecim jest mała stópka :-)):

Zobacz załącznik 524227Zobacz załącznik 524228Zobacz załącznik 524229

Do góry