Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest u którejś taka okrótnie biała mgła za oknem??? Odry nie widzę normalnie![]()

Moze to pomoglo?

Aha dziś było o pielęgnacji i ogólnie zajmowaniem się niemowlakiem. Według nich dziecka nie trzeba kąpać nawet do miesiąca lub dłuzej, za to trzeba codziennie myć wacikami moczonymi w wodzie. Nic poza tym, żadnych kremów, żadnych płynów do kąpieli. Dopiero po miesiącu można powoli wprowadzać jakies smarowidła i mydła. Jak już trzeba nawilżac, bo dziecko ma nadmiernie wysuszoną skórę, to zalecają zwykłą oliwę extra virgin
W ogóle jak demonstrowała mycie dziecka i kąpiel, to jakoś to dziwnie wszystko wygladało
Na pewno nie będę się do tego stosowała. Co do karmienia i podawania wody...to też zalecają do 6 miesiąca życia podawanie tylko i wyłącznie mleko matki. A co mnie lekko zszokowało? to sposób dawania mleka w sytuacji jak dziecię nie chce ssać piersi lub nie można karmić piersią z innych powodów. Otóż według angielskich szkół, mleko powinno się upuscić do małego kubeczka i z niego prosto do buzi dziecka
Żadnych butelek!!! według nich, jak się da raz z butelki, raz z cyca, to dziecko jest zdezorientowane i nie będzie chciało ssać
Jak wlać mleko 2-dniowemu dziecku, żeby się nie zakrztusiło??? powariowali chyba...Jednym przydatna informacja z dwugodzinnego posiedzenia to taka, że wiem gdzie iść, żeby zarejestrować dziecko
:-) 
eee to tak można???
Nie żebym miała pretensje, absolutnie nie, po prostu się zdziwiłam jak ją tam zobaczyłam i tyle. A co do nieprzespanych nocek to radzę się Kochana powoli przyzwyczajać
Ja nigdy przenigdy nie miałam problemów ze spaniem, a teraz to sama wiesz co się dzieje
No tak już chyba musi być...
bo jak usłyszysz bicie serca maluszka, to jak nic będzie beczenie;-)
kupowane w ciemno, bez mierzenia, na dodatek miękkie, których nie znoszę...