reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny, tak bedzie.Fatum zdjete to musi byc wysyp dobrych nowin o II kreseczkach na testach!!!Potem opisy typowych dolegliwosci we wczesnej ciazy typu bolace cycki, pryszcze, mdlosci, hustawki nastrojow:tak:

Ani@k-powiem, dzieki.Zawsze smarowalam moje kopytka taka rozgrzewajaca smrodlawa mascia i przechodzilo ten bol.Ale teraz wiadomo, niczego nie moge uzywac.
Nie moge sie dodzwonic do endokrynologa, aby zapytac o wyniki i dalsza terapie.Mile te panie z recepcji, wszystkie mi pogratulowaly ciazy:-)

Zrobilam termin na 3 stycznia w klinice, aby mnie zbadac-pewnie to dla celow naukowych, aby opisac moj przypadek;-)kolejny przypadek statystyczny.Najwazniejsze, odpukac, ich terapia sie udala:tak:

Dzis robie pulpety ale gotowane w bulione i do tego sos pomidorowy.Za czesto jemy smazone rzeczy, a potem mnie gniecie watroba czy zoladek. Ale co zrobic, jak lubie miecho. Musze po prostu czesciej gotowac duszone mieso typu pieczen, rolady slaskie-znacie to? Uwielbiam,pewnie Alex moze potwierdzic

Ide cos zszamac, bo jeszcze nie jadlam sniadania.
Milego dnia

reklama
Rolady śląskie mmmmmmmmmm niebo w gębie :-) Moja koleżanka z Tychów robi najlepsiejsze:-)
Ja ostatnio to tak wpierdzielam że chyba przyhamować muszę bo zacznę przybierać na wadzę. A to jest kategorycznie nie wskazane :tak:

Caterina mam pytanko,

czy w przychodni typu Mediciver, Lux Med, Lim potrzebuję skierowania na CRP, czy mogę zrobić sobie je z marszu?

hej Dziewczyny!
My juz po szczepieniu:sorry2: kompletnie nic nie czułam, oby teraz nie było skutków ubocznych:cool: no nic...myślimy pozytywnie, nie?;-)
Gatto noo jestem ciekawa co Was będą uczyli na włoskiej szkole rodzenia:tak: napisz jak było...bom ciekawa:-)
ani@k ja Cię rozumiem, jak podać ich do sądu jak nadal tam pracujesz? przecież nie miałabyś tam życia...lepiej na spokojnie, jak znajdziesz coś innego, to wtedy można coś działać, tylko czy to wtedy warto? ehhh wyzysk człowieka przez człowieka:-(
Co do aspiryny to mojego znajomego żona starciła pierwszą ciążę z powodu za gęstej krwi, teraz jest drugi raz w ciązy i od początku kazali jej brać jedną tabletkę dziennie, właśnie na rozrzedzenie krwi. Póki co jest z nią dobrze.
Myślę, że mała dawka dziennie nie zaszkodzi, a może pomoże?:tak:
Też tak macie, że jak kok.o nie ma chwile na BB, to mnie sie wydaje, że już na porodówce wylądowała:blink: kok.o melduj się choć jednym słowem,żebyśmy wiedziały, że jeszcze w domciu jesteś:tak:

Pozdrawiam z szaro-burego Londynu!!!

To jakieś dziwne bo ja pracuję w Diagnostyce i ludzie robią prywatnie-znaczy za kasę badanie jakie tylko chcą.Czasami są Grupony i Groupery na badania. W Luxmedzie jest tak samo. A gdzie byłaś ?
W Labo Diagnostyka zrobisz napewno bez skierowania.

reklama
Do góry