reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto a co tu nie jest dziwne?:-p trza się przyzwyczaić, robić po swojemu i tyle:tak:
A u mnie szykuje się kolejna nocka na posterunku:crazy: ufff jeszcze ok.7 tygodni i może wtedy nie będzie problemów z zaśnięciem...

Melduje sie na posterunku! Z lurka. Glowa mnie boli, zeby nie powiedziec napier........ Ale noc mielismy z eMem! On nie zmrozyl oka, ja przy nim to samo, robilismy herbatki melisowe. On zdenerwowany po pracy i przed dzisiejszym dniem, ktory ma byc ponos okropnie ciezki. Ja nie wiem jak on wytrzyma:eek:Kazalam mu obiecac, ze poprosi o pomoc w razie problemow. On pracuje w banku, ale wczoraj i dzis mial byc na kasie, a to jest cholerna odpowiedzialnosc:baffled: Ja nie wiem dziewczyny co to sie dzieje w tych czasach:eek:

Tymczasem dopije lurke, zjem sniadanie i spadam na kurs przedporodowy. Zobaczymy co w naszej szkole rodzenia ucza.
Pozdrawiam wszystkie!!

Ahoj kobitki:-) ja też dołączam się z kawusią :-)
Wczoraj miałam tzw "dobę odwróconą " czyli po nocy w szpitalu szłam do pobieralni krwi i przychodni:zawstydzona/y:
Jak przyszłam do domu to tylko zjadłam wypiłam zioło i padłam nieprzytomna:tak:
Dzisiaj mam do piero na 12 do przychodni:-p
Przyznaję się że ja też w tym cyklu biorę Acard 75 mg.
Widzę że Kasica zawitała do naszego Klubu Testujących na Nowy Rok :-p

Muma
Oluś słodziak nad słodziaki :tak:
Katiuszka Ola Boga jakie herezje tam sieja :szok:
Gatto zobaczymy co tam u ciebie powiedzą :tak:
Sun śliczne foteczki z głębi brzusia :tak:

Ani@k
a ty gdzie jesteś :confused: Hallo!!!

Pozdrawiam nadal z Syberii:eek:

heej

jestem, jestem.. no ale musiało przecież wywalić z systemu, zresetować..:wściekła/y: czasami mam ochotę kopnąć tego kompa :cool2:

Gatto oj wiem coś na temat stresu jaki przeżywa eM.. współczuwam :sorry2:
Aleksis kurcze.. może powinnam 'na wczoraj' zrobic wyniki na zespół antyfosf. a aspiryna to na co jest??? ja chyba nigdy aspiryny nie łykałam :baffled:
Katiuszka czasami opisujesz angielską 'beznadziejność' - ja chyba będę ekspertem w polskiej beznadziejności.. :sorry2: wg przróżnych interpretacji które czytałam, jest to wygrana sprawa w sądzie pracy.. jednakże narazie jeszcze nie mam zaklepanej innej pracy, takiej na 100%.. dlatego wybrałam rozwiązanie pracy na pół etatu.. cv mam już zrobione, przeglądam cały czas oferty, czekam.. :cool:
Caterina mam taki plan aby się umówić na wielkie testowanie.. z Tobą i Kasicą idziemy łeb w łeb zatem.. w którym dfl testujemy??? ja pierwotnie chciałam (o ile dotrwam) w 19 dfl testować..:sorry2:

a mglistość karaibska nadal panuje.. ciekawe czy do świąt się pogoda wyklaruje:confused:

Ani@k ja się z tym acardem skradałam już ze dwa cykle, bo patrze na wykresy że dużo dziewczyn łyka. Czytałam też jakieś badania że to niby pomaga ale tylko w takiej minimalnej dawce. Pomaga niby na endo i na za fasolkowanie w nim:eek:
I tak se kupiłam i tak se pomyślałam co mi szkodzi łykne sę :zawstydzona/y:
AAAAAAAAAA i że wzespole anty niby też się łyka acatd i czasami też robi zastrzyki z Clexane-heparyna drobnocząsteczkowa

Dzien Dobry Dziewczynki:-)

Musialam wstac, bo "rwaly" mnie stopy, tzn. jakies takie mialam mrowienie.Mam tak czasem od dziecka, na zmiane pogody czy cisnienia powietrza, a to niestety uniemozliwia zasniecie czy dalsze spanie

Starosc nie radosc;-)

Ani@k o tej aspirynie, czyli o kwasie acetylosalicylowym wyczytalam oczywisce w internecie i na forach z tematem in vitro.
Podobno to dobrze dziala przy zagniezdzaniu, rozrzedza krew i ma dobry wplyw na blone sluzowa macicy. Pewnie juz sie doksztalcasz?

Na jednym forum w DE opisana historia kobiety 40letniej, ktora podjela sie 8 zabiegow IVF.Nietety, ze wzgledu na slaba jakosc jajeczek, ani razu nie zaszla w ciaze.Otrzymala od dawczyni z Hiszpani 2 embriony zaplodnione oczywiscie nasieniem swojego meza-i przyjely sie, urodzila 2 zdrowych chlopcow!!!To sie nazywa kobieca determinacja!

Ani@k a nie mozesz sie teraz tym troszeczke podeprzec? Ja bralam po IUI

czytałam i o zespole i o ciąży jak już wystąpi zespół.. i sobie tak pomyślałam ze jak się okaże ze jest.. to wtedy lekarz da jakieś prochy.. nie przyszło mi do głowy ze można brać samemu :zawstydzona/y: taka jakaś ostatnio zakręcona jestem.. ale! do końca tego cyklu faszeruję sie tylko bromkiem a że będe robić badania - zobaczymy co tam w środeczku siedzi i jak trezba będzie zacznę profilaktyjkę.. eMa wyciągnę na badanka i się zacznie ostra jazda z początkiem nowego roku :-) :tak:

Aleksis a Ty jak będziesz u lakarza w piątek powiedz mu o tych mrowieniach..

słuchajcie.. mrowienie, drętwienie to u mnie chleb powszedni.. zaczęłam łykać magne b5 max.. zeżarłam dwa mega opakowania i mi się skończyły.. dosłownie kilka dni przerwy a wszystko wraca i mrowienie i drętwienie :szok: czy to normalne??? starość??? :szok:

reklama
Ani@k po Nowym Roku to zacznie ci się ostra jazda z pawikami;-) I bardzo proszę w to wierzyć:tak:
Bo ja bardzo ale to bardzo mocno w to wierzę :tak:
A jeśli chodzi o magnez to ja od paru miesięcy łykam na kołatania serca bo odstawiłam leki które są niewskazane w ciązy . I było bardzo dobrze.Ale ostatnia mnie się łykac nie chciało i ja mnie nie dopatną te kołatki:szok: No i znowu łykam :tak:

Tak więc to nie starość :-)

A co do testowanie to sama nie wiem :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry