reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma to ja poproszę i powiedz kiedy mam wyjść na dworzec PKP??? myślę ze jak dziś wyślesz Fluidka to do Świąt dojdzie :tak::-);-)
Sun gratuluję fotogeniczego synka :tak:

ja się melduję po pracochłonnym dniu.. :sorry: czuję jakby to już był piontek:-p

jest u którejś taka okrótnie biała mgła za oknem??? Odry nie widzę normalnie :szok:

reklama
Sun7 - Super , że wszystko dobrze:tak::tak: Gratulacje !!! No to teraz będziesz wcinać jak się patrzy w Święta !;-)

katiuszka - co tam dziś w szkole ?:-)
Gatto - jak zakupy ? ja w tym roku wszystko przez net, właśnie mi sweterek dla eMa przyszedł - za duży :baffled:...

kok.o - śpisz ??? :-)

Aleksis -mam nadzieję, że się nie przepracowujesz ? :-)

Ani@k -musiałabym mu cyca zapakować do pudełka , w związku z tym przyjeżdzamy razem !!!:-D U mnie też mgła :tak:

Ostatnia edycja:
cześć!!!Sun,ale świetne zdjęcia!!:-)gratuluje!!!najwazniejsze,ze wszystko jest ok!!!!:-) Dziewczyny ,ta moja temperatura jest jakas dziwna!!!!!!!!!!!!!,kolejny dzien mam 36,5 i ona ani drgnie////:-(,o co to chodzi,bo pojecia nie mam....nie miałam tak od kąd mierze,co to oznacza???

Kasica odpisałam Ci pod wykresem.. mnie się wydaje że masz początek 'normalniejszego' wykresu niż w poprzednich cyklach :tak: oby tak dalej:tak: noo chyba że jeszcze podskoczy gdzieś tak w 18-20 dc :tak: jest dobrze!!! :tak:

czeeeee
ale jestem skonana!:szok:
polazłam dzis do przychodni (=wyprawa autobusem+tramwajem) oddac płyny do labu;-) a potem se wymyslilam, ze pojade na Swiateczny Jarmark na rynek. Dokulałam sie tam i byłam najwolniej przemieszczającym sie człowiekiem na rynku;-):-D Obeszłam wsio slimaczym tempem z 3 przerwami na odpoczynek na ławeczce:zawstydzona/y: no dramat... Dobrze,ze eM sie domyslil i zaproponowal,ze mnie zgarnie z tego rynku, bo pewnie do tej pory jeszcze bym podrózowała do domu;-)
A tam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle pysznosci!!:shocked2: pierniki, sękacze, kołacze, pączki i wiele pieeeeeeeeeeeeeknie pachnacych pychot, ktorych nie moge jesc:wściekła/y: heh..

sun ciesze sie, ze z dzidziolem dobrze, tylko teraz koniec diety;-) o kilogramy sie nie martw, Muma mówiła,ze dieta-cyc cuda działa;-):-) ja na to licze... moze potem bede mniej okragła;-):-)

koko tyle, że ja jem normalnie... i do tej pory nie miałam ani mdłości, ani wymiotów więc tak na prawdę od początku ciąży normalnie jem... Fakt ostatni pomiar wagi pokazał, że schudłam 2 kg od wyjściowej wagi... dziwne skoro jem normalnie a dzidzia rośnie, ale lekarka powiedziała, że nie ma się co jeszcze tym martwić... :-)

reklama
hej Dziewczyny,

ja juz po pracy, uffff jak dobrze :)

dzis mały sukces: po dwóch miesiącach batalii o kocyk udało mi się go w końcu upolować (ten jedyny, wyjątkowy), żeby nie było wczoraj rano był dostępny, o 17:00 już nie, zadzwoniłam więc do producenta z pytaniem jak to możliwe, czy nie mają błędu na stronie?? Okazało się, że miałam pecha i kocyki zostały wysprzedane. Dzisiaj rano znowu sie pojawił, więc szybko zamówiłam i zadzwoniłam znowu do producenta z pytaniem czy to możliwe, że się znowu pojawiły, mimo, że ich wczoraj nie było a na dostawę czeka się ho ho i jeszcze dłużej. I panie wprawiłam w zdziwnie. Po godzinie poszukiwań, panie oddzwoniły i powiedziały, że jest jeden z innej szwalni. Więc zrobiłam szybko przelew i czekam.
Nadmienie, że kocyk znowu jest niedostępny. Ciekawe, kto wygrał batalię o kocyk, ja czy może inna klientka:)
Zdam raport jak przyjedzie, o ile przyjedzie:)

Zobacz załącznik 524254

zuzanna poproszę o przepisik na pierniczki, i na lukier jeżeli posiadasz:)
katiuszka, ja mam to samo z ruchami. Aż czasami się boję, czy wszystko w porządku, bo mam stresa jak się dłuższy czas nie rusza, ale chyba bardziej się martwię jak się rozhula:)
ani@k u nas deszczowo. Śniegu nie ma. Nie ma nic, jak to mówił Kononowicz.
kasica..może sprawdź kontrolnie termometr. Bo u mnie 2 tygodnie temu sie okazało, że rtęciowy, pokazywał 36,2 a w rezultacie miałam ponad 37,4.
Sun super fotki. Ja mam 3D żółtawe, ale te też są fajne.:)

A co do bezsenności. To ja chyba jestem jakaś inna. Od 2 tygodni śpię jak niemowlę!! I jeszcze dosypiam po wyjściu Męża z domu (całus i do łóżka)

Póki co tyle, bo lecę na powitanie męża z pracy:)
Będę później.
Całusy

Do góry