reklama
Aleksis1
Fanka BB :)
Hej,
Zuzanka-to swietnie.Nareszcie sie ten okres dla Was skonczyl i teraz zaczyna nowy, cudowny etap w zyciu!!
Muma-skrobnij jak sprawy pozadomowe, czy masz spokojna glowe od "pseudozyczyliwych" krewnych?Bo z Olusiem to widze, ze tak
Najwazniejsze, ze Twoj cycus mu tak pasjami smakuje
Rodzinka wspiera, a to wiele
Wlasnie, Ani@k co jest grane? My sie tutaj martwimy, a Ty milczysz
Katiuszka-ciesze, sie ze teraz mozesz sie wyspac. Chcialabym przechodzic ciaze jak Ty-zawsze dobry nastroj, no, moze nie zawsze wyspana, ale zawsze na posterunku, poza tym ugotowane, posprzatane, wyprane-Super Woman
Dziewczynki, jutro mam nadzieje, wszystko bedzie dobrze. Wracam do pracy dopiero w piatek
Dam Wam znac.
Dobranoc
Zuzanka-to swietnie.Nareszcie sie ten okres dla Was skonczyl i teraz zaczyna nowy, cudowny etap w zyciu!!
Muma-skrobnij jak sprawy pozadomowe, czy masz spokojna glowe od "pseudozyczyliwych" krewnych?Bo z Olusiem to widze, ze tak

Wlasnie, Ani@k co jest grane? My sie tutaj martwimy, a Ty milczysz
Katiuszka-ciesze, sie ze teraz mozesz sie wyspac. Chcialabym przechodzic ciaze jak Ty-zawsze dobry nastroj, no, moze nie zawsze wyspana, ale zawsze na posterunku, poza tym ugotowane, posprzatane, wyprane-Super Woman

Dziewczynki, jutro mam nadzieje, wszystko bedzie dobrze. Wracam do pracy dopiero w piatek
Dam Wam znac.
Dobranoc
katiuszka79
aleksis serio piszesz, że ja zawsze w dobrym humorze???
dopytuję się, bo mnie się zawsze wydawało, że ja wiecznie smęcę, wiecznie się czymś przejmuję, martwię itp. Tak mi tez mój M. gada
a Ty tu całkiem co innego
no to ja już sama nie wiem...
Aaa jeszcze nie masz krwawienia? powinno już być po tych lekach?
Muma ja dalej nie wiem o co chodzi z tym łóżeczkiem
kto i po co to wymyślił??? nudziło mu się czy za wszelką cenę chciał pokazać jaki tojest mądry
na szczęście matki mają swój rozum i nie robię wszystkiego bezmyślnie za jakimś pseudonaukowcem
Kurcze..dzwoniłam do mojego polskiego ginka American Pie'a;-) no i nie ma go do 21..może do 24 stycznia
nie wiem czy się umawiać z nim po tym terminie...mój M. mówi, że nie ma sensu 2 tygodnie przed porodem
ja bym chyba wolała iść...Co myślicie? jutro rano mam wizytę standartową w przychodni. Zobaczę czy coś powiedzą, że mam teraz co tydzień przychodzić, czy może na ktg...albo do szpitala...jakby tak było, to chyba odpuszczę polskiego lekarza. A gdyby zostało jak do tej pory, to chyba lepiej sprawdzić co tam się dzieje...Ale mnie ginek załatwił

Aaa jeszcze nie masz krwawienia? powinno już być po tych lekach?
Muma ja dalej nie wiem o co chodzi z tym łóżeczkiem

Kurcze..dzwoniłam do mojego polskiego ginka American Pie'a;-) no i nie ma go do 21..może do 24 stycznia

Ani@k
Heej
Przepraszam ze dzis mało aktywna jestem ale jakaś taka do doopy dzis bylam..
Do magika dzwoniłam, nie ma go w tym tygodniu..gdzies wyjechal pierwszy wolny termin - następny poniedziałek g.21..
Mojego gina jutro tez nie ma a ze ide w piatek myślę ze nie bede zmieniac terminu na czwartek..
Poza tym posrana jakaś jestem..:$
Dotrwam do piatku..dotrwam..i nie zwariuje - obiecuje!
Dzieki Kochane za troskę..kochane jesteście :-*:-*:-*
Do magika dzwoniłam, nie ma go w tym tygodniu..gdzies wyjechal pierwszy wolny termin - następny poniedziałek g.21..
Mojego gina jutro tez nie ma a ze ide w piatek myślę ze nie bede zmieniac terminu na czwartek..
katiuszka79
Heej
hej ani@k !!! dobrze, że się w ogóle odezwałaś

A co do wizyty, to pewnie. Nie ma co szaleć, jeden dzień chyba Cię nie zbawi, a przynajmniej dłużej poleżysz w łóżku. Ale jestem ciekawa tej wizyty!!! będzie dobrze!!!!
Ha! pierwsza! dziendoberek!
wstalam dzis wczesniej, bo taki mnie glod dopadl, ze hej!! zapodalam tablety, pol godziny i juz z kawka lurka siedze
Ani@k uszy do gory, trzeba isc do przodu choc tez sobie przypominam jak chcialam przespalam caly I trymestr;-) Nadejda i te lepsze dni!!! Zobaczysz
Katiuszka jesli cie szpital/przychodnia angielska oleja, to warto wziac chyba wizyte u ginka na ostatnie sprawdzenie co w trawie piszczy (przynajmniej jakies pomiary, przeplywy, pieron wie co jeszcze
)
Ja na 10ta ide na szkole rodzenia, ciekawa jestem co dzisiaj powiedza ciekawego. W tamtym tyg opuscilam, bo mialam wizyte
wstalam dzis wczesniej, bo taki mnie glod dopadl, ze hej!! zapodalam tablety, pol godziny i juz z kawka lurka siedze
Ani@k uszy do gory, trzeba isc do przodu choc tez sobie przypominam jak chcialam przespalam caly I trymestr;-) Nadejda i te lepsze dni!!! Zobaczysz

Katiuszka jesli cie szpital/przychodnia angielska oleja, to warto wziac chyba wizyte u ginka na ostatnie sprawdzenie co w trawie piszczy (przynajmniej jakies pomiary, przeplywy, pieron wie co jeszcze

Ja na 10ta ide na szkole rodzenia, ciekawa jestem co dzisiaj powiedza ciekawego. W tamtym tyg opuscilam, bo mialam wizyte

Ahoj kobitki:-) zapraszam na poranną kawunię.
Mam wypisaną od dochtora peceptę na nystatynę dowcipną i biseptol do łykania na to cholerstwo
Co dochtor to inna opinia ta mnie innego lekarza polecała do leczenie niepłodnośći i już całkowicie zgłupiałam
i mam mentlik w głowie. Ale zobaczymy jak to będzie 
Zuza bardzo się cieszę ,oby jak najszybciej tel zadzwonił z cudowną nowiną
Ani@k będzie dobrze :-**
Bionda zestawik badań masz niezły ale bardzo dobry
Pozdrawiam z chłodnego wschodu
Mam wypisaną od dochtora peceptę na nystatynę dowcipną i biseptol do łykania na to cholerstwo

Zuza bardzo się cieszę ,oby jak najszybciej tel zadzwonił z cudowną nowiną

Ani@k będzie dobrze :-**
Bionda zestawik badań masz niezły ale bardzo dobry

Pozdrawiam z chłodnego wschodu
Cześć Dziewczyny,
czytam, czytam i się naczytać nie mogę
Zuzanna.. moje gratulację. Takie nowiny mają wagę złota!!!!
Ania odpoczywaj, podjadaj czosnek i pij dużo płynów.
bzzzzz.. niedziela dla mnie była płodna
tzn. Mąż prasował Maleńkiej ubrania i pieluchy a ja leżąc na kanapie czytałam imiona od A do Z włącznie ze znaczeniem i zawodami. I muszę przyznać, że jesteśmy już krok dalej, jeżeli chodzi o wybór, czyli są juz typy!!
katiuszka..butelka to miła niespodzianka
Uwielbiam takie drobiazgi. Jakoś mnie osobiście cieszą
nie trzeba wiele, aby mnie uszczęśliwić
a na wizytę to bym się na Twoim miejscu wybrała. Ja mam kolejną w piątek 11.01. i to wypada właśnie jakoś na 2 tygodnie do planowanego porodu. Ciekawa jestem co mi lekarz na tym etapie powie. Liczę na "jeszcze nie teraz"
Muma jesteś wspaniała. Naprawdę
Za Twoje zdrowie wypiję dziś szklanke mleka, duszkiem do dna. Ale tak koło 12:00, bo teraz czekają na mnie śledzie
caterina dla Ciebie ciepłe pozdrowienia, dziś na Wschodzie słyszałam ma być zimno.
Gatto, czekam na relację ze szkoły rodzenia. Ja też chodziłam, ale u nas takich newsów nie sprzedawali o których piszecie
Oczy otwieram ze zdziwienia.
Aleksis.. wiesz, kciukasy ogromne. Ja Ci mówię będzie dobrze!!!
kok.o. wyszła już ze szpitala czy nie wyszła???
alex..jak postępy w opanowaniu choroby?? Wczoraj słyszałam w radio, że w samej małopolsce zachorowało na grypę 10 tys ludzi. Ale coś w tym jest, bo jak w piątek byłam w Medicover na badaniach do porodu, to brakowało krzeseł, nie mówiąc, że złapałam bulwersa, jak zobaczyłam obrazek stojących kobiet w zaawansowanej ciąży, a młode tlenione podfruwajki siedziały i udawały, że czytają super nowoczesną prasę....wrrrr.....
To jak juz o kobietach w ciąży. W sobotę Mąż pojechał do marketu na zakupy i ustawił się w kasie tuz obok kasy pierwszeństwa (normalnie jak jeździliśmy razem stawaliśmy właśnie w kasie pierwszeństwa z innymi niewygladajacymi na niepełnosprawnych czy kobiety w ciąży ludzmi). I opowiada mi, że kasjer po raz pierwszy zaprosił kobietę w ciąży do obsłużenia ze środka kolejki poza kolejnością. Dla mnie szokująca sytuacja, bo nigdy się z taką uprzejmością ludzką nie spotkałam w markecie. No i wyobraźcie sobie, co kobieta kupowała???? Butelkę wódki!!!!!!!!!!!
Eh...
Na tym wątku kończę, bo mi śledzie pachną...
Do potem..
czytam, czytam i się naczytać nie mogę
Zuzanna.. moje gratulację. Takie nowiny mają wagę złota!!!!
Ania odpoczywaj, podjadaj czosnek i pij dużo płynów.
bzzzzz.. niedziela dla mnie była płodna
katiuszka..butelka to miła niespodzianka
Muma jesteś wspaniała. Naprawdę
caterina dla Ciebie ciepłe pozdrowienia, dziś na Wschodzie słyszałam ma być zimno.
Gatto, czekam na relację ze szkoły rodzenia. Ja też chodziłam, ale u nas takich newsów nie sprzedawali o których piszecie
Aleksis.. wiesz, kciukasy ogromne. Ja Ci mówię będzie dobrze!!!
kok.o. wyszła już ze szpitala czy nie wyszła???
alex..jak postępy w opanowaniu choroby?? Wczoraj słyszałam w radio, że w samej małopolsce zachorowało na grypę 10 tys ludzi. Ale coś w tym jest, bo jak w piątek byłam w Medicover na badaniach do porodu, to brakowało krzeseł, nie mówiąc, że złapałam bulwersa, jak zobaczyłam obrazek stojących kobiet w zaawansowanej ciąży, a młode tlenione podfruwajki siedziały i udawały, że czytają super nowoczesną prasę....wrrrr.....
To jak juz o kobietach w ciąży. W sobotę Mąż pojechał do marketu na zakupy i ustawił się w kasie tuz obok kasy pierwszeństwa (normalnie jak jeździliśmy razem stawaliśmy właśnie w kasie pierwszeństwa z innymi niewygladajacymi na niepełnosprawnych czy kobiety w ciąży ludzmi). I opowiada mi, że kasjer po raz pierwszy zaprosił kobietę w ciąży do obsłużenia ze środka kolejki poza kolejnością. Dla mnie szokująca sytuacja, bo nigdy się z taką uprzejmością ludzką nie spotkałam w markecie. No i wyobraźcie sobie, co kobieta kupowała???? Butelkę wódki!!!!!!!!!!!
Eh...
Na tym wątku kończę, bo mi śledzie pachną...
Do potem..
Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k
heej
Bionda!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja się cieszę że się odezwałaś
no i w sumie z bardzo dobrymi wiadomościami
myślę tak jak Gatto - chwila moment i tsh będzie pięknie wyrównane.. badać też będziesz prolaktynę.. pamiętaj że zdenerwowanie ją podnosi.. także teraz spokój
super że trafiłaś na tego lekarza, po prostu super!!!!!!!!!!!
Zuza a wiesz że jak się wszystko skumuluje to będzie baaaardzo wesoło!!!!!!!!!!! życzę Ci takiej wielkiej radości, aby przyszła niespodziewanie ale w miarę szybko
Katiuszka :**** gorączki już nie mam, męczy mnie jeszcze chrypka i dziwny suchy(?) kaszel
a eMowi Twojemu już lepiej?????
jeszcze raz dziękuję wszystkim za troskę i jeszcze raz Wam powiem że jesteście NIEZASTĄPIONE
jeszcze tylko jutro i pojutrze i.. będzie piątek :-)
aaa bo chyba nie pisałam wcześniej.. Ewunia ma zapalenie ucha i musi wybrać antybiotyk.. mają siedzieć jeszcze 5 dni w szpitalu.. w piątek albo w sobotę wyjdą
Alex___ :*********
Bionda!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja się cieszę że się odezwałaś

Zuza a wiesz że jak się wszystko skumuluje to będzie baaaardzo wesoło!!!!!!!!!!! życzę Ci takiej wielkiej radości, aby przyszła niespodziewanie ale w miarę szybko

Katiuszka :**** gorączki już nie mam, męczy mnie jeszcze chrypka i dziwny suchy(?) kaszel

jeszcze raz dziękuję wszystkim za troskę i jeszcze raz Wam powiem że jesteście NIEZASTĄPIONE
jeszcze tylko jutro i pojutrze i.. będzie piątek :-)
aaa bo chyba nie pisałam wcześniej.. Ewunia ma zapalenie ucha i musi wybrać antybiotyk.. mają siedzieć jeszcze 5 dni w szpitalu.. w piątek albo w sobotę wyjdą

Alex___ :*********