Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najwazniejsze, ze Twoj cycus mu tak pasjami smakuje
Rodzinka wspiera, a to wiele

dopytuję się, bo mnie się zawsze wydawało, że ja wiecznie smęcę, wiecznie się czymś przejmuję, martwię itp. Tak mi tez mój M. gada
a Ty tu całkiem co innego
no to ja już sama nie wiem...
kto i po co to wymyślił??? nudziło mu się czy za wszelką cenę chciał pokazać jaki tojest mądry
na szczęście matki mają swój rozum i nie robię wszystkiego bezmyślnie za jakimś pseudonaukowcem
nie wiem czy się umawiać z nim po tym terminie...mój M. mówi, że nie ma sensu 2 tygodnie przed porodem
ja bym chyba wolała iść...Co myślicie? jutro rano mam wizytę standartową w przychodni. Zobaczę czy coś powiedzą, że mam teraz co tydzień przychodzić, czy może na ktg...albo do szpitala...jakby tak było, to chyba odpuszczę polskiego lekarza. A gdyby zostało jak do tej pory, to chyba lepiej sprawdzić co tam się dzieje...Ale mnie ginek załatwił
Heej
Przepraszam ze dzis mało aktywna jestem ale jakaś taka do doopy dzis bylam..
Do magika dzwoniłam, nie ma go w tym tygodniu..gdzies wyjechal pierwszy wolny termin - następny poniedziałek g.21..
Mojego gina jutro tez nie ma a ze ide w piatek myślę ze nie bede zmieniac terminu na czwartek..
Poza tym posrana jakaś jestem..:$
Dotrwam do piatku..dotrwam..i nie zwariuje - obiecuje!
Dzieki Kochane za troskę..kochane jesteście :-*:-*:-*
Wiem jak to jest jak się ma gorszy dzień...ale wiesz gdzie wtedy się udać? a do nas Kochana!!! my Ci tu zaraz humor poprawimy i postawimy do pionu
:-)A tak ogólnie to już lepiej się czujesz? nie gorączkujesz? 
)
Co dochtor to inna opinia ta mnie innego lekarza polecała do leczenie niepłodnośći i już całkowicie zgłupiałam
i mam mentlik w głowie. Ale zobaczymy jak to będzie 

no i w sumie z bardzo dobrymi wiadomościami
myślę tak jak Gatto - chwila moment i tsh będzie pięknie wyrównane.. badać też będziesz prolaktynę.. pamiętaj że zdenerwowanie ją podnosi.. także teraz spokój
super że trafiłaś na tego lekarza, po prostu super!!!!!!!!!!!
a eMowi Twojemu już lepiej?????