reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanko...to jest super wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:ciesze się bardzooooo!!!teraz to już "z górki"bedzie!!a,moze i wczesniej uda się i dzidziuleczka miec bedziecie?!!!Super,ze wszystko poszło oki!!!!

reklama
Z jednej strony dobrze, ze pytaja i szukaja dziecku bezpiecznego i kochajacego domu, ale z drugiej strony nie moga tez przewidziec wszystkiego. Przeciez wypadki chodza po ludziach i jakby kazdy myslal o wlasnej smierci przedwczesnej to pewnie bysmy wymarli jak dinozaury.

Katiuszka ja nie pisalam o tym wydarzeniu z Maca. Po swietach dziewczyna (prawdopodobnie prostytutka) urodzila dziecko i zostawila go w sedesie. Tylko glowka i jedna raczka byla ponad woda. To jest chlopiec i mial na tyle silna wole zycia, ze zaczal plakac. Znalazla go dziewczyna i zwiadomila szybko personel. Wyciagneli to biedne dzieciatko i wsadzili do cieplej wody czekajac na pogotowie. To prawdopodobnie uratowalo mu zycie, bo byl bardzo wychlodzony. W szpitalu 3 doby dochodzil do wlasciwej temp ciala. Ta dziewucha byla w tym kiblu 20 min!!!!! W tym czasie go urodzila, doprowadzila do porzadku i wyszla nie ogladajac sie za siebie.
Maly generalnie ma sie dobrze, wazyl ponad 3kg i teraz juz czekaja na niego rodzice adopcyjni:tak:

Tak też sobie pomyslałam ze leczenie obydwoje przejdziemy:dry:
Jeszcze dopytam się pani gin.
Zuzanko a jakie probiotyki łykasz/łaś ? i co dowcipni?
Bo widzisz ja czarna masa w tym temacie :sorry2:
Raz w życiu drożdza miałam i tyle .

Hejka :-)

Z kawką się witam:tak:

katiuszka - no Olek przespał drugą noc, tfu tfu żeby nie zapeszyć ale czy to już ?? :-) Julka zaczęła przesypiać dwa tygodnie później. Ale to jest super taki senek od 23ej do 6ej ... zresztą sama wiesz po dzisiejszej nocy;-)
Potem znów się zmieni jak zaczną wyłazić zębole, ech...

caterina - współczuję cholerstwa, zawsze coś.. Też nie wiem co z leczeniem jeśli były staranka:baffled: A w ogóle to może facet też musi coś wziąć ?? Jak kiedyś dawno temu miałam jakiegoś grzybka to M też dostał tabletki od mojego gina.

zuzanka - &&&&& - za brak @ i za dzidziusia ogólnie , no sama wiesz :tak:

Gatto - taką babę to powinni za to w kiblu utopić. Tak samo jak tą Katarzynę W i tą drugą od małego Szymonka. Skąd się takie suki biorą, powiedzcie ? Ja rozumiem, że można nie chcieć mieć dziecka ale to po to są do cholery te okna i tysiące ludzi czekających na dzieci żeby mordować maluchy z zimną krwią ? Za to powinna być kara śmierci, może by się stuknęły w łeb durne dziewuchy:wściekła/y:

caterinka wiem,ze dośc dobra jest lecibios femina(yyyy nie wiem jak to się pisze:sorry2:).Ja własnie caterinko,pamiętam,ze jak ja zrobiłam wymaz i chlamydia była dodatnia,to i ja i Adam razem braliśmy leki...,bo i tak bysmy wzajemnie sie tym zarazili:blink:,potem i ja i Adam wymaz musieliśmy zrobic,i pamietam,ze po tych antybiotykach było juz dobrze!ja miałam wynik ujemny i Adam też.Wiec myślę ze i twój maż bedzie brał jakies leki...ale przeciez najwazniejsze,zeby wyleczyc infekcję:tak: raz-dwa i bedzie w porzadku!!OOO u mnie było jak u Mumy....Adam też brał tabsy,jak miałam cos nie teged z wymazem.....

Matka Natura?
Cos chyba sie tutaj pieprzy na swiecie na calego.

Czasem sobie mysle, ze przymusowa sterylizacja pewnych grup spolecznych czy ludzi wiecej by przyniosla dobrego niz zlego.

Gdy podczas staran o adopcje wymogi sa tak wysrubowane i czasem niedorzeczne, a zezwala sie kobietom w patologicznych rodzinach na kolejne porody

U brata na wiosce wlasnie taki babol urodzil kolejne 10te dziecko!! Lekarz po porodzie zaproponowal jej zabieg sterylizacji-a ona do niego z morda"Pan nie bedzie decydowac o mojej dupie!!!"
K... rece opadaja, tam, bieda az piszczy, nikt w rodzinie nie pracuje

I gdzie jest "opiekuncza" reka panstwa w tym momencie?
Dalej niestety 100 lat za Murzynami
Alem sie wkurzyla

caterina mnie też często dopadały rózne infekcje, ale czy to paciorkowe były??? lekarz dawał mi antybiotyk i kazał probiotyki brac i przechodziło. Do tego dieta ugoda w cukry, za to dużo jogurtów naturalnych i póki co...odpukać...jest ok. A te probiotyki, które łykałam to LaciBios Femina (doustnie-bardzo pomocna) a dowcipnie Lactovaginal. Jak swędzi i piecze, to maść Clotrimazolum (może trszkę przekręciłam nazwę)
I zapewne Twój M. też dostanie leki i może sie też "tam" smarować Twoją maścią. Mój się buntował, bo powiedział, że jemu nic nie jest, nic go nie swędzi itp., ale lekarz stanowczo ma nakazał no i koniec końców się zastosował:tak:

Ostatnia edycja:
katiuszka,bo ci mężczyzni to z nimi juz tak jest!!ehhh,ja pamiętam jak prosiłam,nawamiała,co tylko możliwe,zeby rzucił papierosy Adam,daj spokój,on był madzrejszy!!nie chciał mnie słuchac;-)aż jak pojechaliśmy na pierwsza wizyte do ginekolog i Adam sie jej pyta,czy on ma brac jakies witaminy itd...a ona do niego jedno pytanie CZY PAN PALI????a Adam,ze TAK!a ona do niego powiedział,ze jak pan pali,to wór witamin panu nie pomoże!!!!........i pamiętam jak dziś,ze jak wyszliśmy z gabinetu,Adam wyjął fajnki z kieszeni i wyrzucił je do kosza na śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!i od tej pory mineło 1,5 roku!!!!!!!!!!!!i nie pali!!!Ale to tez oczywiście dr.musiał magadac,bo mnie nie chciał za cholere posłuchac!!

Muma dzięki :*

Gatto jak słyszę takie historie to scyzoryk się w kieszeni się otwiera i mam takie samo podejście jak Aleksis ,podwiązywanie jajowodów bez dwóch zdań :wściekła/y: u Nas w szpitalu nie wiem czy pamiętacie tę historię co Wam pisałam rok temu o tej małej co mieliśmy ją wziąść bo kobieta zero kasy ,konkubent bił itd więc ona się zdecydowała na lepsze życie małej ,ale drugie dziecko było chłopiec ,którego matką była jakaś laska ,która miała chyba 20 lat i 6 dziecko z jakimś menelem z pod sklepu a jej podwiązali jajowody i jak wyszła ze szpitala to ją widzieli pod sklepem na****ną !!!!
ale tak jak Gatto pisze ,nigdy nic nie wiadomo co się stanie w naszym życiu i co przyniesie los ,no ale chcą wiedzieć stare rury to niech mają ;-)
caterina tabsy to te co pisze kasica a globulki dopochwowe flolagyn

reklama
ja to samo,nie mogę słuchac takich historii,bo po proatu szlag mnie trafia!!!!:szok:ludzie sa po prostu bez serca i tyle!!!!!!!!!!!!!rodza dzieci,zeby potem w kiblu je zostawic???!!dla mnie to jest nie do pijęcia!!to nie sa ludzie,to nie sa matki....brak słów!!!!!!!!!!!!

Do góry