Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A w ogóle to może facet też musi coś wziąć ?? Jak kiedyś dawno temu miałam jakiegoś grzybka to M też dostał tabletki od mojego gina.

).Ja własnie caterinko,pamiętam,ze jak ja zrobiłam wymaz i chlamydia była dodatnia,to i ja i Adam razem braliśmy leki...,bo i tak bysmy wzajemnie sie tym zarazili
,potem i ja i Adam wymaz musieliśmy zrobic,i pamietam,ze po tych antybiotykach było juz dobrze!ja miałam wynik ujemny i Adam też.Wiec myślę ze i twój maż bedzie brał jakies leki...ale przeciez najwazniejsze,zeby wyleczyc infekcję
raz-dwa i bedzie w porzadku!!OOO u mnie było jak u Mumy....Adam też brał tabsy,jak miałam cos nie teged z wymazem.....
u Nas w szpitalu nie wiem czy pamiętacie tę historię co Wam pisałam rok temu o tej małej co mieliśmy ją wziąść bo kobieta zero kasy ,konkubent bił itd więc ona się zdecydowała na lepsze życie małej ,ale drugie dziecko było chłopiec ,którego matką była jakaś laska ,która miała chyba 20 lat i 6 dziecko z jakimś menelem z pod sklepu a jej podwiązali jajowody i jak wyszła ze szpitala to ją widzieli pod sklepem na****ną !!!!