katiuszka79
Fanka BB :)
kasica mój M. miał podobnie z fajkami
Tyle lat mu gadałam, sam próbował kilka razy i nic...a teraz jak robił badania swoim żołnierzykom i jak mój doktorek się go pytał czy pali, to powiedział, że już nie
no i zaczął rzucać. Czasem zapali, ale tylko wtedy jak napije się piwa, a że piwo tez odpuścił, to nawet się trzyma. On powiedział, że rzuca, bo nie będzie brał na ręce dziecka jak będzie cały fajami śmierdział!!! ale jak do mnie podchodził taki, to było dobrze
ehhh te chłopy...
A ja podzwoniłam po firmach przewozowych, bo muszę podać sporo paczek do Polski, ale sie cholery wycwanili
Dawniej, jak się podawało dużo przesyłek, to liczyli inaczej, sumowali wagę wszystkich paczek, obliczali według cennika, ale zawsze było taniej, bo dużo na raz. A teraz wszyscy mi mówili, że paczka to pacza, nie ma sumowania i rabatów....cholera, a ja mam z 7-8
do tego cieżkie...już się boję ile to będzie kosztowało. A do tego jeszcze mamy podac ten wózek z Polski, kolejna paczka
wiecznie coś!!!!

A ja podzwoniłam po firmach przewozowych, bo muszę podać sporo paczek do Polski, ale sie cholery wycwanili