Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kompletnie nic nie maKatiuszka nie ma adresu zwrotnego? pieczatki? daty nadania??
ciekawe, nie? tajemniczy wielbiciel???

W życiu o tym nie słyszałam, nie mam pojęcia czemu to ma służyć???? kurcze...tyle lat pracowałam jako niania i nawet nie widziałam, zeby jakiekolwiek dziecko tak spało
Pisała to dziewczyna,która mieszka na Wyspach, w Walii dokładnie i dziwiła się, że mnienikt nic takiego nie pokazał na mojej szkole rodzenia

Gatto chodzisz na tą szkołę rodzenia? może wiesz coś na temat jak powinno się prawidłowo kłaść dziecko do łóżeczka? Niby nic skomplikowanego...a ja właśnie się dowiedziałam z innego wątku WYPRAWKOWO, że powinno się dziecko kłaść od połowy łożeczka, czyli w nogach. Jak to wytłumaczyć....o tak: główka w połowie łóżeczka, nóżki mają prawie dotykać szczebelkówW życiu o tym nie słyszałam, nie mam pojęcia czemu to ma służyć???? kurcze...tyle lat pracowałam jako niania i nawet nie widziałam, zeby jakiekolwiek dziecko tak spało
Pisała to dziewczyna,która mieszka na Wyspach, w Walii dokładnie i dziwiła się, że mnienikt nic takiego nie pokazał na mojej szkole rodzenia
![]()
Słyszałyście o czymś takim??? czy ja jestem jakaś zacofana i niedouczona???
sorry za posta pod postem...myślałam, ze może któraś coś napisze zanim go wkleję![]()

u nas jeszcze do tego nie doszlismy, ale raczej ja zawsze kladlam na srodku mniej wiecej (tez pracowalam jako niania) albo tak jak mi bylo wygodnie

;-)
sińce pod oczami cera blada 

bo już się przestraszyłam, że chyba porwałam się z motyką na słońce jeśli chodzi o posiadanie dzieci
Jak ja nawet nie wiem jak się powinno je kłaść do łóżeczka
poczytałam linka, który ta dziewczyna mi wysłała i tam jest napisane, że to niby ma związek ze śmiercią łóżeczkową
ale ja tez będę kładła jak Ty Gatto, mniej więcej na środku...zresztą ja mogę nawet w poprzek, bo łóżeczko duże;-)
zaraz sobie spiszę te przepisy