reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heej

Muma ja jak rozmawiam przez telefon z paniami z mojej spółdzielni to też jakby tak z prl'owskiego filmu.. zacznę chyba te rozmowy nagrywać:-) (aaa i powiedz mi.. rutinoscorbin mogę brać???:sorry2: lekarz powiedział też abym piła syrop herbapect.. )
Katiuszka :szok: medal Ci wyślę do londynu!!!!!!!!!!!!!!! mnie karzesz wypoczywać a sama takie rzeczy robisz???? marsz na kanapę lub do łóżka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasica ale bierzesz acard... i skoro wyniki masz w porządku to skąd zalecenie abyś właśnie acard brała??? to chyba jest właśnie lek na rozrzedzenie krwi, tak??? no to teraz tylko czekamy na II krechy :tak:
Zuza a ja właśnie miałam Cię pytać kiedy wyniki tarczycowe powtarzasz.. wiesz że mnie teraz od połowy cyklu jak na @ bolało???? miałam wrażenie że przylezie przy pierwszym spadku w fazie lutealnej.. także Kochana, może właśnie zaczęłaś nowy roczek z pewnym 'bagażem' pod serduszkiem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka lada chwila a Misia skończy roczek.. czas zasuwa.... jak szalony ;-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za przejście przez te wszystkie badania :tak:
Caterina u Ciebie w środę kłucie???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz a kiedy u was się ferie zaczynają??? może wtedy będziesz miała więcej czasu na bb... wiem, pomyślisz ze marudzę.. ale bardzo miło że o nas wszystkich pamiętasz.. napisz co u Ciebie.. pamiętam że 'deklarowałaś' przewrę w starankach bo eM Twój gdzies wyjezdzał.. a jak sprawy teraz wyglądają????

lekarz rodzinny powiedział mi że stan takiego przeziębienia jest niebezpieczny.. mam leżeć.. leżę.. chyba nic więcej nie będę czytać na ten temat w necie bo ocipieję :baffled:

reklama
Ani@k nie myślę ,że to możliwe i cierpliwie czekam na rozwiązanie się sprawy samoistnie ,bardzo bym chciała ,ale wiem,że to nie możliwe :zawstydzona/y:;-)może kiedyś :**** a Ty jak pan dr kazał tak też zrobić leżeć i pachnieć ,wyleżeć choróbsko a później L4 i dbać o siebie !!! wiesz,że jak byłam u siostry to tak sobie myślałam,wrócę i Ani@k będzie w ciąży :tak:

dzisiaj już muszę zacząć powoli ćwiczyć bo 2 tygodnie zero ruchu :baffled: czas do roboty :happy2:

Ani@k co do Rutinoscorbinu to ja nie wiem.. bym chyba nie brała. Weź się nawsuwaj kiwi, cytrusów, kapusty kiszonej - nie mówię , że wszystko naraz, o witC mi chodzi :-D
I leż i się nie martw !!!
Aaaaa jak tylko ciocia Muma wyjdzie z aresztu domowego gdzieś na miasto to nagrodę dostaniesz - ale to baaardzo grzeczna musisz być;-):tak::tak:

caterina-
czas na kłucie , hahaha, niezłe grypsy :-DAle trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&:tak:

l4 mam do przyszłej środy.. :sorry2:

Muma w sumie dlaczego.. całkiem fajna sałatka by wyszła z tego wszystkiego :tak: właśnie zaczynam pisać eMowi listę zakupów.. czyli jak dostanę koszyczek kiwi to nie muszę zjeść od razu całego? ;-):-) aa co do nagrody.. to ja już swoją mam :sorry2: choć jej jeszcze nie widziałam.. ale zaraz jak zobaczę poproszę o fotkę :tak:

a Kok.o to najprawdopodobniej wyjdzie dopiero pojutrze.. dokarmia Ewcię z butli.. przesyła wszystkim buziaczki :***

Ostatnia edycja:

Ani@k *****

Ja też Olkowi w szpitalu ze dwa razy butle dałam - to duże dzieci i mają duże potrzeby a matka musi rozpocząć solidnie produkować:tak: Ucałuj od nas też Dziewczynki:-)

eee no dziewczyny...nic takiego nie zrobiłam:sorry2: z tym oknem to mi zeszło w porywach do 10 min:tak: nie malowałam całego, tylko tam gdzie ta stara farba zlazła, czyli najbardziej na parapecie, bo tam woda spływa, to też nie musiałam podnosić rąk do góry;-):happy2: I farba też nie olejna, jakaś taka nieśmierdząca i niby mi wolno, ale mówię...10 min przy tym spędziłam, więc nie ma tragedii:tak: Ale bardzo dziękuję za troskę:-) no i juz stosuję się do Waszych rad? nakazów?;-) i właśnie wlazłam do łóżka, ale coś mi niewygodnie, już wolę na fotelu siedzieć.
ani@k ten rutinoscorbin...to też są zdania podzielone, niektóre dziewczyny biorą, inne nie...Ja bym nie brała...chyba, ze lekarz zaleci. Najlepsze kiwi:tak:Aha...no i nie czytaj tych historii mrożących krew w żyłach:angry: będzie dobrze!!!!
Ale zgłodniałam...idę sobie zrobić makaron z serem na słodko:-)
Aaaa ani@k napisałam Ci kiedyś przepis na to ciacho, o który prosiłaś. Nie wiem czy w natłoku tych spraw, doszłaś, ze na którejś am stronie jest zamieszczony:tak: Chyba go dziś zrobię, ale z połowy porcji, bo jak zrobię całą blaszkę, to M. zje od ręki, a moim zdaniem za dużo wcina słodyczy. A tak to będzie miał mniej:tak:

Wy tak o butlach...a mnie właśnie listonosz przyniósł przesyłkę, a tam mała butelka Aventa:szok::-) miałam sobie taką dokupić, a tu ktoś mi wysłał:baffled: Kompletnie nie wiem kto? jak? skąd? i jak dojść od kogo to???:confused:

Ani@k nie czytaj glupot, tylko lez w wyrku i czytaj jakas dobra ksiazke!! Niech ci eM wypozyczy czy cus. Jak nie ucz sie wloskiego i tak nie masz nic lepszego do roboty:tak:

Zuzanko ja robie nalesniki "na oko": maka, jajko, mleko, ciut wanilii i tyle. Potem przekladam albo marmolada, albo swiezymi owocami z serkiem homo najlepiej (tutaj nie mam wiec uzywam jogurtu takiego gestszego) ot cala filozofia.

Katiuszka zaraz będę przeszukiwać strony, znajdę :tak: dzięki :*********
Zuza to teraz ja będę tak samo o Tobie myśleć :tak: i nawet się nie będziesz spodziewać a wysikasz wiesz co &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Alex___ jak sytuacja na froncie?????
Muma no to Kok.o czeka miła niespodzianka w domku.. będzie musiała telefon zmienić.. bo przy karmieniu nie da rady i Ewci na rękach i obsługi kompa ;-):-)

reklama
Do góry