reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vinga wiedziałam ze kogoś mi brakuje w "wyliczance" - najmocniej was przepraszam i oczywiście mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej Dziewczynki,

Czytam regularnie ale nie mam kiedy pisać,
dzisiaj mnie połamało..:crazy::-( ale to kręgosłup mój chory + do tego klocek Oluś...
do tego u dziadków wielka awaria - jutro cd...
katiuszka - ja w nocy na pewno wpadnę, niestety;-)

Jutro postaram się coś więcej napisać,
Buziaki dla Was wszystkich i kciuki dla potrzebujących:tak:&&&&&&&&&&&&&&

Vinga - koniecznie daj znać później i trzymaj się :tak::tak:&&&&&&&&&&&&

Vinga gdzieś Ty była jak Cię nie było??? tyle wyprawkę szykowałaś???;-)
Trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wielki dzień się szykuje!!!!:tak:

Muma to jesteśmy umówione;-) ojjj i Ciebie dopadło...no nie...co jest? wszyscy chorują:-( chyba ta pogoda zwariowana...raz ciepło jak na wiosnę, później lekki mróz, a to znowu wieje, pada...Zdrówka życzę!!!!

Lo matulu Aleksis, slabo sie robi czytajac te wszystkie nazwy badan:eek:

Bzzzz u mnie lepiej aczkolwiek troche jeszcze chyrlam. Co u Ciebie?? jak ida staranka?

Katiuszka odpukac ostatnie nocki przespalam w miare, oprocz kopania, drapania i darcia sie na eMa, ktory chrapal:wściekła/y::wściekła/y: i ciaglego przewracania sie z boku na bok, bo Gattinka nie rozroznia dnia od nocy:eek:

Vinga &&&&&&&&&&&&&&&

Kasia.natka mnie sie tez ciagle wydawalo, ze ty chudzinka jestes....a z kim Misia zostaje, jak jestescie w pracy??

Muma ty nie masz chwili spokoju:-(

Gatto ja całe życie byłam drobna ale widać z wiekiem mi się odmieniło choć żyję nadzieją że te czasu wrócą :-D a my się wymieniamy z mężem przy Kropce, pracujemy według grafików więc mąż swój dopasowuje do mojego i zawsze któreś z nas jest w domu :tak:
Vinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

heej

Ewcia jest dość aktywna :-) nauczyła się już ssać.. Kok.o mówi że się 'dogrywaja' no i pozdrawia wszystkie Dziewczyny :happy2:

a u mnie jako tako bez gorączki (uuuufffffff) wczoraj wieczorem po podpowiedzi Zuzy pożarłam kanapkę z czochem.. no i doladowuję się mieszanką: sok z malin+lipa dodatkowo cytryna i imbir i miód.. syrop *spam* i jakoś dycham.. choc wczora z wieczora zasnąć nie mogłam.. dziurki w nosie kompletnie mi wyschły:szok: nie wciągały ani nie wypuszczały powietrza:szok: musiałam otworem gębowym oddychać:szok: a oczyma wyobraźni wiecie co widziałam???? setki drobnych bakterii które wciągałam ustami..blleeeee...
wczoraj praktycznie przeleżałam cały dzień.. troszkę mnie brzuch pobolewał.. dziś jadę do lekarza rodzinnego po zwolnienie.. a jutro (jak da radę) do Magika - dzis po 14 dopiero mozna dzwonic i sie rejestrowac..

Caterina
Kochana :***** ja też żałuję że nie mieszkamy w jednym mieście, narazie się wstrzymam bo nie wiem czy taka 'rozłożona' chorobowo mogę się kłuć???? wyniki nie będą 'rozjechane'????

Dziewczynki bardzo dziękuję za troskę, jesteście niezastąpione i mocno, mocno Kochane - wszystkie bez wyjątku :***********

Vinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ani@k- na wysuszony nos i w ogole na sprawy katarowe to kup sobie wode morska w sprayu np Disnemar lub Afrin . Dobrze ze juz lepiej:-):-) powiedz Magikowi ze to pilne :-)

Olek dzis spal od 21.30 do 6.10, pierwszy raz :-) myslalam ze mi cycki rozsadzi ;-) Przebudzil sie, opil jak smok i spi dalej :-):-)
A ja juz wezwalam elekrykow ze spoldzielni do dziadkow bo jak wczoraj o 10ej coa pierdyklo to nie mieli pradu caly czas w gniazdkach.. M tam pojechal i razem z ich sasiadem sa prawie pewni ze instalacja do wymiany.. blok ma ponad 50 lat.. Jak tak bedize to bede ich musiala zabrac do siebie na troche i na sama mysl juz mnie polamalo ;-) wczoraj sie czolgalam adle mnie rodzinka wysmarowala i wymasowala i posiedzialam w wannie z wrzatkiem - troche dzis lepiej.. Dzis M i Jula znow tam jada a my sami ...

Fajnie ze u kok.o wszystko spoko, pewnie do srody jakos posiedza to zdazy dojsc do siebie.

kasia.natka - mnie tez sie waha zatrzymala bo glodna jestem i wsuwam strasznie przy tym karmieniu:-) ale co tam jeszcze troche musze sie przemeczyc..

Ahoj kobitki:-) Zaczynam kolejny dzionek pracy :-)
Ale jak na razie mam dużo energii w sobie:tak: Zobaczymy jak będzie wieczorem z moim pawerem:zawstydzona/y:

Muma a co tam się u dziadków porobiło ?? Mam nadzieje ze nic poważnego :tak:

Ani@k choroba nie ma wpływu na progesteron i Bhcg:tak:

Katiuszka
mam nadzieję że już tą nockę przespałaś normalnie:tak:

Vinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pozdrawiamz mroźnego wschodu:baffled:

dzień dobry :-)
Muma mówisz "trochę" :dry: Misia wczoraj skończyła 7 mcy a ja w grudniu jeszcze przytyłam :angry:
Ani@k jak się czujesz? duuużooo zdrówka &&&
Caterina w przyszłym tygodniu jadą na ten mroźny wschód :-p

reklama
Ani@k Muma jak zwykle ma racje, kup koniecznie spray do nosa (ja mam Tonimer) bezpieczny w ciazy, mnie pomogl naprawde bo rozrzedzal katar i schodzil. Najgorzej u mnie bylo w nocy, ale przed spaniem sobie zapodawalam i przynajmniej jedna dziurke zawsze mialam drozna i moglam w miare spac.

Do góry