reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
witam się ponownie:-)
noo pospałam, że ho ho!!! od 3 do 6 zero spania, potem zdrzemnęłam się do 8 i na tym koniec
wykąpałam się, trochę doszłam do siebie, ale w oczach czuję jakbym miała kilo piasku
ehhh...
kasica trzymam kciuki za kurację ziółkową!!!!!!!!!
ale wiesz co Muma i inne dziewczynki mówiły...trzeba je pić w wiarą
noo trza wierzyć, że się uda i pomogą;-)
caterina czyli kolejny przykład, że ziółka działają
super!!! i na Was Kochane zadziałają, zobaczycie!!!!&&&&&&&&&&&& A Ty bidulko od rana w pracy
Życzę spokojnego dnia i mało pacjentów
ani@k jak się dziś czujesz? ojjj dziewczyno...chyba przez Ciebie nie mogłam spać w nocy
mam nadzieję, że troszkę Ci lepiej &&&&&&&&&&&&&
Ciekawe co tam u kok.o ....normalnie to pewnie by jutro już wyszła, ale po cc to jeszcze ją potrzymają. A pewnie...niech sobie odpocznie, poleży...w domu tak już nie będzie
Zmykam na jakieś śniadanie, bo się Julek dopomina:-) ahaa Gatto Ty wiesz, że do chwili kiedy mi powiedziałaś, jak się odczuwa czkawkę dzidzi, to mój Młody ma ją kilka razy dziennie?
pewnie wcześniej też tak miał, tylko ja sierota nie wiedziałam, że to czkawka
ehhh ale mamuśka ze mnie....
No to pa!!! do później!!!
noo pospałam, że ho ho!!! od 3 do 6 zero spania, potem zdrzemnęłam się do 8 i na tym koniec

kasica trzymam kciuki za kurację ziółkową!!!!!!!!!

caterina czyli kolejny przykład, że ziółka działają

ani@k jak się dziś czujesz? ojjj dziewczyno...chyba przez Ciebie nie mogłam spać w nocy

Ciekawe co tam u kok.o ....normalnie to pewnie by jutro już wyszła, ale po cc to jeszcze ją potrzymają. A pewnie...niech sobie odpocznie, poleży...w domu tak już nie będzie

Zmykam na jakieś śniadanie, bo się Julek dopomina:-) ahaa Gatto Ty wiesz, że do chwili kiedy mi powiedziałaś, jak się odczuwa czkawkę dzidzi, to mój Młody ma ją kilka razy dziennie?

No to pa!!! do później!!!
wczoraj o tych ziołach czytałam...i wypowiadały się rózne dziewczyny,te które piłt to im pomogły,zaszły w ciążę!!Wiecie,nie wiem czy one faktycznie działaja,czy to jest kwestia nastawienia i psychiki..?!nie wiem,nie wazne...wazne,aby pomogły.....
Ani@k
heeej
dziękuję Dziewczynki za troskę, jesteście Kochane :********
Katiuszka przepraszam że byłam przyczyną bezsenności.. :*********
wczoraj wieczorem trochę mnie przestraszyła temperatura (38,3) robiłam okłady do tego stopnia że aż mi zimno było.. dziś rano miałam za to 36,3 - 36,4.. nie wiem czy się nie bać.. bo czytałam w necie że 'normalna' temperatura ciała w ciąży to 37 - 37,5.. aż boję się zmierzyć pod językiem

trochę kaszlę duszącym kaszlem, jestem zlana potem.. ale chyba skutecznie się nawilżyłam bo mam (przepraszam za określenie) smarki w nosie..
w dole brzucha czuję naprzemiennie jakieś małe bóle lub łaskotania.. do tego kręgosłup pobolewa.. mam nadzieję że to od leżenia..
aaa i mimo że nie chcę tego pisać, czuję że tym razem pękło by mi serce.. gdyby coś było nie tak

już nic więcej nie piszę, mega jakaś wzruszona jestem..idę leżeć..
paaa
dziękuję Dziewczynki za troskę, jesteście Kochane :********
Katiuszka przepraszam że byłam przyczyną bezsenności.. :*********
wczoraj wieczorem trochę mnie przestraszyła temperatura (38,3) robiłam okłady do tego stopnia że aż mi zimno było.. dziś rano miałam za to 36,3 - 36,4.. nie wiem czy się nie bać.. bo czytałam w necie że 'normalna' temperatura ciała w ciąży to 37 - 37,5.. aż boję się zmierzyć pod językiem

trochę kaszlę duszącym kaszlem, jestem zlana potem.. ale chyba skutecznie się nawilżyłam bo mam (przepraszam za określenie) smarki w nosie..
w dole brzucha czuję naprzemiennie jakieś małe bóle lub łaskotania.. do tego kręgosłup pobolewa.. mam nadzieję że to od leżenia..
aaa i mimo że nie chcę tego pisać, czuję że tym razem pękło by mi serce.. gdyby coś było nie tak

już nic więcej nie piszę, mega jakaś wzruszona jestem..idę leżeć..
paaa
Ani@k zaciskam kciuki najmocniej jak się da &&&&&&&&&&&&&&&&&
Zobaczysz wszystko będzie dobrze i bardzo proszę nie czarnomysleć
Dobrzemyśleć trza
Buziaków tysiące :-** chorowitku i idź do gina wcześniej i może zrób se betę i poziom progesteronu w labie
Ło matko czemu my w jednym miescie nie mieszkamy to bym ci śmigneła te badanka od ręki

Zobaczysz wszystko będzie dobrze i bardzo proszę nie czarnomysleć

Dobrzemyśleć trza

Buziaków tysiące :-** chorowitku i idź do gina wcześniej i może zrób se betę i poziom progesteronu w labie

Ło matko czemu my w jednym miescie nie mieszkamy to bym ci śmigneła te badanka od ręki

I ja witam się niedzielnie, właśnie przygotowuję obiad a po konsumpcji zamierzam przejść się do babci ...
Ani@k zdrówka życzę i spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze
caterina ty w pracy bidulko ?
kasica jak ziółka smakowały ?
kok.o to pewno nie może sie nacieszyć malutką :-) pozdrawiam
muma jak tam u was ? buziaczki dla Olusia
alex mam nadzieję ze choróbsko powoli odpuszcza i idzie od was precz !!!
Aleksis1 jak u ciebie sytuacja twardzielko , mam nadzieję że nie cierpisz za bardzo (fizycznie, bo psychicznie to jakiś czas jeszcze czochra)
Ale iskierka nadziei jest więc musi być dobrze w najbliższych starankach 
zuzanka jak twoje choróbsko ?
aaronka a ty jak spędzasz niedzielne popołudnie ?
katiuszka mam nadzieję ze ciebie nie rozłożyło jakieś paskudztwo
kasia .natka a co u was?
Gatto ty też coś smarkałaś bidulko ostatnio, mam nadzieję ze już lepiej , a aaa kiedyś była tutaj mała dyskusja na temat jedzonka i muszę ci powiedzieć że ja kocham włoskie smaki np. szynka suszona, salami, oliwki, pasty .... rozmarzyłam się cholerka i zgłodniałam
mam nadzieję ze żadnej babeczki nie pominęłam ... miłej niedzieli
Ani@k zdrówka życzę i spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze

caterina ty w pracy bidulko ?
kasica jak ziółka smakowały ?
kok.o to pewno nie może sie nacieszyć malutką :-) pozdrawiam
muma jak tam u was ? buziaczki dla Olusia
alex mam nadzieję ze choróbsko powoli odpuszcza i idzie od was precz !!!
Aleksis1 jak u ciebie sytuacja twardzielko , mam nadzieję że nie cierpisz za bardzo (fizycznie, bo psychicznie to jakiś czas jeszcze czochra)

zuzanka jak twoje choróbsko ?
aaronka a ty jak spędzasz niedzielne popołudnie ?
katiuszka mam nadzieję ze ciebie nie rozłożyło jakieś paskudztwo
kasia .natka a co u was?
Gatto ty też coś smarkałaś bidulko ostatnio, mam nadzieję ze już lepiej , a aaa kiedyś była tutaj mała dyskusja na temat jedzonka i muszę ci powiedzieć że ja kocham włoskie smaki np. szynka suszona, salami, oliwki, pasty .... rozmarzyłam się cholerka i zgłodniałam

Ostatnia edycja:
a,wiesz bzzzzz,ze zioło smakowało!!!serio!!!!nawet nie słodziłam tego,ani nic a nawet ze smakiem wypiłam!!!Ani@k,nie denerwuj się!!spokojnie!!wszystko dobrze bedzie!!!!!!!a bete robiłaś??????moze idz szybciej do ginka...?!/////
reklama
kasia.natka
jak już nawet o mnie zapytałaś to na pewno nikogo nie pominęłaśI ja witam się niedzielnie, właśnie przygotowuję obiad a po konsumpcji zamierzam przejść się do babci ...
kasia .natka a co u was?

u nas wszystko ok, właśnie wróciłyśmy na basen po świątecznej przerwie i było super, Misia rośnie i jest bardzo pogodna, gada, krzyczy, piszczy, turla się we wszystkie strony i przyjmuje pozycję na czworaka ale nie bardzo wie co z tym dalej zrobić więc tak słodko się buja

a co u ciebie?