reklama
Ani@k
Fanka BB :)
aaaa Kasica ja zioło (i wiem że Kok.o też) piłam tak jak herbatę, z fusami.. nie cedziłam, czekałam tylko jak ostygnie (akurat 0,5 godziny - albo i dłużej) i ja piłam zioło i brałam bromka z tym że ja pytałam endo.. może lepiej spytaj swojej ginki.. byłam też kiedyś na forum o ziołach i niektóre dziewczyny piły z tabletkami inne nie.. to chyba zależ.. w końcu działa to na jajniki.. więc może lepiej spytaj
Zuza ja bym pochłonęła te krokiety - uwielnbiam takie połączenia
aaa i jak po wczorajszym kursie???? jakieś nowości??? kiedy oni mają z Twoją siostrą rozmawiać????
Bzzzz miało być: 'wpadnę na dlużej, obiecuję' ;-)
Alex___ a co moje Cudziątka tak się rozchorowały, co???? powiedz im że jak wparuję do rudej śląskiej to będą musiały w trymiga wyzdrowieć!!!!!
Muma, Aleksis :*******
Aaronka szykuj się i stawaj w bloki startowe ;-)
Kok.o jak już będziesz w domku i jak już zanjdziesz chwilę aby przeczytać nasz wątek - składam jeszcze raz serdeczne gratulacje i dla Ciebie i dla eMa i dla Ewci :*************
ok, idę się położyć bo mnie brzuch ciągnie..
trzymajcie(my) się zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do później!!!!!

Zuza ja bym pochłonęła te krokiety - uwielnbiam takie połączenia

Bzzzz miało być: 'wpadnę na dlużej, obiecuję' ;-)
Alex___ a co moje Cudziątka tak się rozchorowały, co???? powiedz im że jak wparuję do rudej śląskiej to będą musiały w trymiga wyzdrowieć!!!!!
Muma, Aleksis :*******
Aaronka szykuj się i stawaj w bloki startowe ;-)
Kok.o jak już będziesz w domku i jak już zanjdziesz chwilę aby przeczytać nasz wątek - składam jeszcze raz serdeczne gratulacje i dla Ciebie i dla eMa i dla Ewci :*************
ok, idę się położyć bo mnie brzuch ciągnie..
trzymajcie(my) się zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do później!!!!!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k dzięki ,że pytasz pani z O.A odwołała spotkanie na poniedziałek na 17 bo miała sprawę w sądzie i nie mogła się z Nami zobaczyć ,ale to dobrze ,bo ja jestem chora więc nie była by to przyjemność siedzienia i rozmawiania z nią ;-)dbaj o siebie kochana a będzie dobrze 
katiuszka krokiety są pyszne ale w zależności kto jakie lubi smaki ;-) ja lubię twaróg pod każdą postacią
o bzzz wleciała ;-)

katiuszka krokiety są pyszne ale w zależności kto jakie lubi smaki ;-) ja lubię twaróg pod każdą postacią

o bzzz wleciała ;-)
katiuszka79
KAtiuszka, z tego co wiem to pić szałwii w ciązy nie zalecają, bo może powodować skurcze macicy, płukanie gardła jak najbardziej tak, działa odkażająco
a Ewusia śliczna
no widzisz alex a mnie szwagierka-lekarka poleciła picie herbaty szałwiowej. Ponoć ona się tak leczyła w ciąży

Mysle, ze rumianek jest najbezpieczniejszy, Ani@k Danutaski zawsze mowila, ze robic inhalacje z rumianku, nawet kilka razy dziennie i pic tez
faktem jest, ze nawiza sluzowki, ladnie pachnie wiec mysle, ze warto
Dodatkowo mowila, zeby zaparzac sobie majeranek (ja niestety u mnie tego nie znalazlam :-()

Muma
Ani@k - dobrze ze bylas u lekarza. Jakbys nie czula poprawy to wiesz ze sa antybiotyki ktore mozna brac w ciazy. Ta Rovamycyna ktora ja bralam jest tez na infekcje. Ale zapakuj sie do ciepelka i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. Na goraczke tez chlodna kapiel dobra jest.
Ewcia to cala kok.o z tym noskiem zadartym, taka rezolutna dziewuszka :-)
Aleksis - dajesz rade jakos ??
alex - bidna Malutka , bardzo wspolczuje i trzymam kciuki
Ewcia to cala kok.o z tym noskiem zadartym, taka rezolutna dziewuszka :-)
Aleksis - dajesz rade jakos ??
alex - bidna Malutka , bardzo wspolczuje i trzymam kciuki
reklama
Aleksis1
Muma dzieki, jakos leci. Plamienia ustaly, ale wiem, ze tak nie moze zostac. Oby do poniedzialku.
W kazdym razie czuje sie swietnie, moglabym przenosic gory;-)
Alex- oby jak nasjzybciej sie to chorowanie skonczylo. Nie moge uwierzyc, ze tak lekarz potraktowal Twoje dziecko. Po prostu suka dla mnie.Tez bym zlozyla oficjalna skarge. Tyle sie zlego slyszy o polskiej sluzbie zdrowa. Mam polska TVP to jestem na biezaco i az sie za glowe lapie
A Ani@k ma szczescie, ze byla u doktorka. Kuruj sie Kochana, bo musisz dbac o swoj Cud pod sercem
W kazdym razie czuje sie swietnie, moglabym przenosic gory;-)
Alex- oby jak nasjzybciej sie to chorowanie skonczylo. Nie moge uwierzyc, ze tak lekarz potraktowal Twoje dziecko. Po prostu suka dla mnie.Tez bym zlozyla oficjalna skarge. Tyle sie zlego slyszy o polskiej sluzbie zdrowa. Mam polska TVP to jestem na biezaco i az sie za glowe lapie
A Ani@k ma szczescie, ze byla u doktorka. Kuruj sie Kochana, bo musisz dbac o swoj Cud pod sercem