reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o jeszcze raz Gratulacje .

katiuszka podpytaj sie kok.o czy może być fotka jak nie to po prostu usuń ;-)
Ani@k tak jak Aleksis pisze dbaj o siebie kochana teraz jeszcze bardziej niż wcześniej :tak:

ja właśnie robię krokiety z kaszą gryczaną :tak:

reklama
Gratulacje Kok.o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewunia Prześliczna
:-)
Ani@k proszę mnie się słuchać i do dochtora do opieki świątecznej sie udać lub do gina do jakiegoś śpitala na izbę ginekologiczną celem konsultacji
:tak:

Obywatelkę mamy przepiękną:tak:

Witamy na świecie Cud:) Witaj Ewunia!!!!

Kok.o gratuluję. Tobie i Ewie życzę dużo zdrowia.

Jesteście dzielne dziewczyny!!!

No i czekam na relacje z porodu, gdyż jestem następna.

P. S. Ewcia jest przecuuuudowna. :)

cześć Dziewczynki,
Aleksis - tulę mocno! za postawę podziwiam! i trzymam kciuki żeby teraz już tylko z górki

Kok.o - gratki! najważniejsze, że Ewusia zdrowa, o tych nastu godzinach szybko zapomnisz. Dbaj o siebie

Ania - lekarz, dziś! zrób to dla tego Cuda pod sercem

Muma - lubię Twoje podejście do Olka, jego cycania i w ogóle

Caterina - pewnie teraz macie mnóstwo roboty w przychodni, u nas umawiają do lekarza za kilka dni dopiero

a u nas szpitala ciąg dalszy, z Cudem już dobrze, ale malutka dalej kaszle, jak poprosiłam o wizytę domową, bo 5tygodniowe dziecko, bo 2gi antybiotyk w jej życiu to pani dr odmówiła, skończyło się na interwencji u naczelnika wydziału zdrowia, ech, szkoda słów

ściskam Was mocno dziewczynki, za staraczki nieustające kciuki

Która następna do porodu?

Ostatnia edycja:
catrina,ja w poniedziałek ide...po dwu tygodniowej LABIE!!!!!masakra jakaś...najgorzej bedzie pierwszy dzien,a potem człowiek juz wpadnie w "trans"pracy i jakos leci...nie lubie drugiej zmiany,ale po takiej przerwie to sie ciesze,ze na popołudnie mam,bo zrywac o 4 sie nie bede musiała,tylko jeszcze pośpie trochę;-)

reklama
aaa,dziewczyny ja jeszcze w sprawie tych....ziółek;-),a moge je trzymac w takich plastikowych,naczyniach próżniowych??przykryte szczelnię wieczkiem wtedy by były...?!/aaa i jak czytałao o tych ziołach,no to pisze,zeby je zaparzac pod przykryciem około 30 minut i potem przecedzic je...tzn.zaparzam je w szklance,1 łyżeczke,a potem przez siteczko odcedzam te farfocle,ma sie rozumiec??!1zeby były sam ten napar do picia bez tych zaparzonych ziół....?!:confused:

Do góry