reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
ok, już wysyłamwlasnie, dobrze byo, jakby jedna wyslala w imieniu nas wszystkich.Katiuszka to moze wyslij sms?

Uaktualnienie...wysłałam...teraz czekamy na odpowiedź...mam nadzieję, że dojdzie i to w miarę szybko, bo czasem dochodzą po dwóch dniach

A właśnie ani@k dostałas kiedyś mojego smsa z gratulacjami dla Ciebie i męża???
Ostatnia edycja:
katiuszka79
witam!!!!!!!!!!Aleksis...Ty wiesz,ze ja ciebie podziwiam bardzo,bardzo!!!jestes godnym przykładem do nasladowania!!!!twoje podejscie do walki o dziecko,o ten CUD!!To jest naprawde super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOCHANA BEDZIE DOBRZE!!!!:-)BEDZIEMY MAMUSIAMI,WSZYSTKIE STARACZKI!!!!:-)Muma...zioło jeszcze szczelnie zamkniete,oryginalnie leży!!
nic nie ruszałam od czasu jak je zakupiłam!!!
Ale pamiętam wasze insktrukcję-wsypac wszystkie zioła do wiekszego naczynia,wymieszac,co wieczór 1 łyżeczkę zaparzać zioł i pić.Dobrze pamiętam?????????????????????;-)tylko wiecie....ale teraz serio....te zioła jak w tej mieczce czy czyms tam beda to czyms je przykryc???
bo nie wiem??!!!No a kok.o to juz by mogła dac znac nam,bo czekamy i czekamy......:-)
Brawo kasica

katiuszka79
Najświeższe wiadomości!!!!
ani@k to mnie wysłała smska, że kok.o próbuje podłączyć sie do internetu....a co najważniejsze, Ewunia urodziła się dziś w nocy!!!!!!!!! więcej nie wiem, zaraz ani@k napisze szczegóły!!!!
kok.o GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cholerka, z tych emocji pomyliłam, to ani@k próbuje połączyć się a netem, a nie kok.o
ani@k to mnie wysłała smska, że kok.o próbuje podłączyć sie do internetu....a co najważniejsze, Ewunia urodziła się dziś w nocy!!!!!!!!! więcej nie wiem, zaraz ani@k napisze szczegóły!!!!
kok.o GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cholerka, z tych emocji pomyliłam, to ani@k próbuje połączyć się a netem, a nie kok.o

Ani@k
heej
przepraszam że to tak dłuuugo trwało.. jakieś problemy z netem
Ewcia urodziła się dziś o 1.50. Ma 57 cm i 3850 g wagi Poród - masakra, po 19 godzinach prób sn skończyło się cc Kok.o mówi że jest Śliczna!!!!
a ja gorączkuję, chyrlam.. i dziś czeka mnie leżenie plackiem w łóżeczku..
przepraszam że to tak dłuuugo trwało.. jakieś problemy z netem
Ewcia urodziła się dziś o 1.50. Ma 57 cm i 3850 g wagi Poród - masakra, po 19 godzinach prób sn skończyło się cc Kok.o mówi że jest Śliczna!!!!
a ja gorączkuję, chyrlam.. i dziś czeka mnie leżenie plackiem w łóżeczku..
Ostatnia edycja:
katiuszka79
łomatko...ale się męczyła

ja już mam pełno w gaciach
szkoda, że nie zrobili jej od razu tego cięcia, niepotrzebnie się tyle mordowała
Ale najważniejsze, że Ewunia śliczna, zdrowa...no i kawał panny!!! Jak mój Julek będzie taki wielki, to połowa ciuszków na starcie już będzie za mała...i po co ja to piorę i prasuję???
;-)
woowww...no to mamy kolejną obywatelkę
:-)
oki, teraz można wziać się za jakąś robotę

woowww...no to mamy kolejną obywatelkę

oki, teraz można wziać się za jakąś robotę

reklama