Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok, już wysyłamwlasnie, dobrze byo, jakby jedna wyslala w imieniu nas wszystkich.Katiuszka to moze wyslij sms?

witam!!!!!!!!!!Aleksis...Ty wiesz,ze ja ciebie podziwiam bardzo,bardzo!!!jestes godnym przykładem do nasladowania!!!!twoje podejscie do walki o dziecko,o ten CUD!!To jest naprawde super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOCHANA BEDZIE DOBRZE!!!!:-)BEDZIEMY MAMUSIAMI,WSZYSTKIE STARACZKI!!!!:-)Muma...zioło jeszcze szczelnie zamkniete,oryginalnie leży!!
nic nie ruszałam od czasu jak je zakupiłam!!!
Ale pamiętam wasze insktrukcję-wsypac wszystkie zioła do wiekszego naczynia,wymieszac,co wieczór 1 łyżeczkę zaparzać zioł i pić.Dobrze pamiętam?????????????????????;-)tylko wiecie....ale teraz serio....te zioła jak w tej mieczce czy czyms tam beda to czyms je przykryc???
bo nie wiem??!!!No a kok.o to juz by mogła dac znac nam,bo czekamy i czekamy......:-)
zapamiętałaś bezbłędnie instrukcję mieszania i parzenia ziółek
Jak wymieszasz je wszystkie, to trzeba je czymś przykryć, bo mogę zwietrzeć lub zawilgotnieć. Najlepiej znajdź jakieś większe pudełko plastikowe, może jaką puszkę z przykrywką. A jak nie masz nic takiego, to miskę nakryj chociaż folią kuchenną, ale to może być mało praktyczne, bo codziennie musisz to otwierać

ja już mam pełno w gaciach
szkoda, że nie zrobili jej od razu tego cięcia, niepotrzebnie się tyle mordowała
Ale najważniejsze, że Ewunia śliczna, zdrowa...no i kawał panny!!! Jak mój Julek będzie taki wielki, to połowa ciuszków na starcie już będzie za mała...i po co ja to piorę i prasuję???
;-)
:-)