reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
wlasnie, dobrze byo, jakby jedna wyslala w imieniu nas wszystkich.Katiuszka to moze wyslij sms?
ok, już wysyłam:tak:

Uaktualnienie...wysłałam...teraz czekamy na odpowiedź...mam nadzieję, że dojdzie i to w miarę szybko, bo czasem dochodzą po dwóch dniach:baffled:

A właśnie ani@k dostałas kiedyś mojego smsa z gratulacjami dla Ciebie i męża???

Ostatnia edycja:
witam!!!!!!!!!!Aleksis...Ty wiesz,ze ja ciebie podziwiam bardzo,bardzo!!!jestes godnym przykładem do nasladowania!!!!twoje podejscie do walki o dziecko,o ten CUD!!To jest naprawde super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:KOCHANA BEDZIE DOBRZE!!!!:-)BEDZIEMY MAMUSIAMI,WSZYSTKIE STARACZKI!!!!:-)Muma...zioło jeszcze szczelnie zamkniete,oryginalnie leży!!:tak:nic nie ruszałam od czasu jak je zakupiłam!!!:no:Ale pamiętam wasze insktrukcję-wsypac wszystkie zioła do wiekszego naczynia,wymieszac,co wieczór 1 łyżeczkę zaparzać zioł i pić.Dobrze pamiętam?????????????????????;-)tylko wiecie....ale teraz serio....te zioła jak w tej mieczce czy czyms tam beda to czyms je przykryc???:confused::confused:bo nie wiem??!!!No a kok.o to juz by mogła dac znac nam,bo czekamy i czekamy......:-)

Brawo kasica:-D zapamiętałaś bezbłędnie instrukcję mieszania i parzenia ziółek:tak: Jak wymieszasz je wszystkie, to trzeba je czymś przykryć, bo mogę zwietrzeć lub zawilgotnieć. Najlepiej znajdź jakieś większe pudełko plastikowe, może jaką puszkę z przykrywką. A jak nie masz nic takiego, to miskę nakryj chociaż folią kuchenną, ale to może być mało praktyczne, bo codziennie musisz to otwierać:baffled:

Najświeższe wiadomości!!!!
ani@k to mnie wysłała smska, że kok.o próbuje podłączyć sie do internetu....a co najważniejsze, Ewunia urodziła się dziś w nocy!!!!!!!!! więcej nie wiem, zaraz ani@k napisze szczegóły!!!!

kok.o GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cholerka, z tych emocji pomyliłam, to ani@k próbuje połączyć się a netem, a nie kok.o:sorry2:

heej

przepraszam że to tak dłuuugo trwało.. jakieś problemy z netem

Ewcia urodziła się dziś o 1.50. Ma 57 cm i 3850 g wagi Poród - masakra, po 19 godzinach prób sn skończyło się cc Kok.o mówi że jest Śliczna!!!!

a ja gorączkuję, chyrlam.. i dziś czeka mnie leżenie plackiem w łóżeczku..

Ostatnia edycja:
no i Kok.o do mnie sms'a napisała rano... ale ja do 11 spałam.. z małymi przerwami..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszam wszystkie...:sorry2:

łomatko...ale się męczyła:szok::szok::szok: ja już mam pełno w gaciach:baffled::szok: szkoda, że nie zrobili jej od razu tego cięcia, niepotrzebnie się tyle mordowała:baffled: Ale najważniejsze, że Ewunia śliczna, zdrowa...no i kawał panny!!! Jak mój Julek będzie taki wielki, to połowa ciuszków na starcie już będzie za mała...i po co ja to piorę i prasuję???:confused:;-)

woowww...no to mamy kolejną obywatelkę:tak::-)
oki, teraz można wziać się za jakąś robotę:tak:

reklama
GRATULACJE !!! :-):-):-) ja z telefonu dlatego czarno biało;-) Jejku tyle godzin dojrzewali do decyzji o cięciu wiedzac ze Ewcia taka duza..Najwazniejsze ze wszystko OK :-):-):-)
Buziaki dla Was Dziewczynki :-):-):-) *****

Do góry