Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i będzie wszystko dobrze ,kochana a Ty betę robiłaś ?bo ja tak z ciekawości pytam?? 

syski już nie bolą a to oznaka u mnie @
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, zero usg, zero ktg..chyba, że się będzie coś działo
W takim wypadku, jak tylko pojawi się mój ginek, to się umawiam, niech mi posprawdza co i jak. Tylko się zastanawiam, jakby coś mu się nie spodobało, to co wtedy? przecież nie pójdę z powrotem do przychodni i nie powiem, że polski lekarz coś tam zobaczył...oni bardzo, ale to bardzo nie lubią jak im się ktoś wtrąca do ich metod
No ale nie będę gdybyać, może nic mi nie znajdzie i spokojnie doczekam do porodu
Tego się trzymamy!!!
że aż tak dobre...no i wyjaśniłam, ze z tego powodu stwierdziłam, że nie potrzebuję suplementacji. I że lakarka nawet nie spojrzała na wyniki badań. Powiedział, że jedną tabletkę mogę brać profilaktycznie...ale skoro biorę zestaw witamin dla kobiet w ciąży to już ekstra żelaza nie muszę
jezuuu...jak oni mieszają
no i widzicie, jak tu się nie interesować, nie dowiadywać, samemu, nie sprawdzać??? gdybym była głupia i słuchała tych znachorów, to bym ponad miesiac zażywała to żelazo
ehhh zacofanie i tyle!!!

Ojjjj jak koleżanka z Paryża przyjedzie, to napewno nie pójdziemy na zwiedzanie
głowa by chciała....ale reszta ciała odmawia;-)
a Ty się dziwisz ,że Ci ciężko to już 35 tydzień no to już kochana nosisz przed sobą ładny brzuszek i ciężar.
działaj dziewczyno.....no to trzeba go budzić ,ja swojego często budzę w nocy
a kładziemy się razem o tej samej porze,ale jak się chce i mus to nie patrzę na nic 
masakra!!!! może lepiej aby Twój eM wziął parę dni wolnego i po prostu to wyleżał, co????
:-)
;-)
więc ostało się na tym ze nie zrobiłam ani bety ani innych badań.. 

I tak się dzielnie trzymasz
wiesz tak pomyślałam, że nie mamy namiarów na Ciebie, podam Ci moj nr telefonu na priv żebyś nas poinformowała jak już będziesz Mamusią
No i jakbyś potrzebowała czegoś ode mnie/od nas to będziesz mieć kontakt.