• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k no proszę Cię pytaj mi to nie przeszkadza a jak będzie taki dzień to napiszę Ci :P :-p ,że masz nie pisać bo mnie wkurzasz :-p:-)ale ja mam takie dni raz mi smutno raz euforia takie już jesteśmy My kobiety a farsz zaraz obiecam wrzucę jak skończę łazienkę sprzątać :cool2:i pisz bo ja naprawdę wchodzę i lubię czytać co u Was słychać itd :tak:

Muma ooo ja miałam ochotę dzisiaj na łososia ale stwierdziłam,że M odpokutuje swoje zachowanie i dzisiaj bez obiadu ,ja mam zamiar zaszaleć wieczorem i sushi sobie zamówić ;-) i winko do tego

aaa no i słuchajcie przeprosił wczoraj z prezentem :tak::-Dno seksik na zgodę był może dlatego tempka tak wskoczyła do góry hehehe

reklama
Muma dokładnie ,jak piszesz! mi tam nie przeszkadza a jak się wtrącę o waszych cyckach i dam Wam rady o karmieniu to chyba nie olejesz rady "zuzki dobrej rady " :-D:-D:-D

Muma no właśnie tak jak napisałaś z tymi bólami.. wczoraj się właśnie przejadłam.. najpierw sniadanie (3 bułki:szok:) potem wielka kopa bigosu z dokładką :szok:

a ja mam troszkę płaczliwy nastrój.. dostałam wielką księgę o ciąży.. i jak przeczytałam co się zaczyna dziać w 9 tc - jak bym o sobie czytała :happy2: znaczy chodzi o huśtawki nastrojów :zawstydzona/y: wczoraj np. śmialam się jak głoopia na wcale nie śmiesznym filmie :zawstydzona/y: potrafię też na zawołanie się rozpłakać.. więc i różne dziwne rzeczy mogę pisać.. wolę się więc ograniczać.. ;-)

Gatto ja za tydzień w piątek idę do gina.. jak nie przestanie boleć.. chyba też zadzwonię.. choć jak odnajdę magnez :zawstydzona/y: bo jeszcze do tej pory nie wzięłam.. to może przejdzie????
Zuza właśnie.. na Twoje tsh endo przepisała większą dawkę leku, tak???? a mówiła ile terapia moze potrwać????

i też tak mam ze przypomina mi się wiele rzeczy jak już nie potrzeba :zawstydzona/y:

Ani@k dostałam 50 teraz a ile trwa nie wiem bo powiedziała,żebym się niczym nie przejmowała bo jestem płodna tylko za dużo myślę i mam się uspokoić na chwilę ;-)bo kłębek nerwów jestem a to nie sprzyja spadaniu TSH :baffled:

a wiecie co znalazłam wynik tsh z 2010 roku miałam 5,17 :-(i przystąpiłam wtedy do IUI :szok:MASAKRA !!!!

Muma oj czepiasz się :-p kilka lampek to nie picie :-):-):-) spoko jakoś tempka nie robi wrażenia na mnie hehehe co ma być to będzie ,a powiedz mi Julka nosi Olusia i opiekuje się nim? dzięki niej pewnie masz więcej czasu na swoje sprawy itd?

Ani@k - połóż się, magnezik no i nie jedz dziś bigosu już :tak:

zuzanka Julka nigdy nie odmówi jak ją proszę żeby się zajęła Olkiem ale ona ma tak mało czasu , że za bardzo jej nie obciążam. Wstaje o 5.45 , wyjezdzają przed 7mą, wraca ok. 16.30 i tak naprawdę po 'Na Wspólnej' już idzie spać.. W tym czasie lekcje, trochę skypa z koleżankami no i sprawy rodzinne. Nie ma lekko ;-)
Dlatego mnie nie ma na forum w weekend, cały spędzamy wszyscy razem i jest fajnie, dziś już piątek :tak::tak::tak:

a ja teraz mam tsh na poziomie 0,425.. nie dzwoniłam do endo.. Magik powiedział ze jest ok.. ale w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze ft3 i ft4

aaaa miałą któraś z was dużo leukocytów w moczu???? aby to zaleczyć dają ponoć antybiotyk.. ale czy dopochwowy???? :szok: nie chciałabym teraz sobie czegoś tam wsadzać :dry:

Zuza hmmm.. kazali zbadać i nawet nie zwrócili uwagi na ten wynik???? masakra!!!!!!!!!!!!!

Zuzanka i Ty po tylu postach nam piszesz ze eM, ze sex, ze godzenie sie było:cool2: zapomniało Ci się:-D
Co do wieści o dzidzi to luty zaczyna se bosko, oby teraz była kolej na Was! Szykuj się powoli mamuśka:-)

reklama
Muma to fajnie ,bo ja dopiero teraz uświadomiłam sobie,że mojej Młodej mało czasu poświęcałam :-(obiecałam sobie ,że więcej będę z nią teraz chyba ,że nie będzie chciała :sorry2:;-)

Ani@k no nikt i nic nie brałam na tsh aby obniżyć a co do leukocytów to zielona jestem :baffled::zawstydzona/y: a może nie masz tego tak dużo?
ile masz?

oj szyszunia ten rok fajnie się zaczął dla Nas wszystkich i coś czuję ,że wszystkie będziemy się cieszyć jak nie II kreskami to jak w moim przypadku telefonem z OA ;-) a z M to jeszcze tak nie było,żeby aż tyle dni się nie odzywać :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry