zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja obiadek już zrobiłam jeszcze tylko ziemniaczki się pitolą i gotowe ,
szyszunia ja robiłam dzisiaj dla M wątróbke spróbowałam w między czasie tak czy siak nie podchodzi

caterina my też dzisiaj idziemy na imprezkę urodzinową ale 5 latka ,w sumie to na 20 bo dziecięca jest dużo wcześniej a później ma być taka dla dorosłych a że to Nasi przyjaciele i to przejść przez ulicę to z przyjemnością pójdziemy
ja robiłam sobie zastrzyki clexane przez chyba miesiąc w brzuch i dodatkowe miałam chyba 2 przez 2 tygodnie to 3 kłucia ,M się śmiał,że jak narkomanka się kułam bez problemu
trzymam mocno kciuki teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto a co to te dolce far niente??

Ani@k jak Twoje samopoczucie?
Aleksis no to z maseczką do emka
ciekawe jak tam katiuszka z Julkiem
ja sobie z kawką posiedzę za nim M przyjdzie na obiad
szyszunia ja robiłam dzisiaj dla M wątróbke spróbowałam w między czasie tak czy siak nie podchodzi

caterina my też dzisiaj idziemy na imprezkę urodzinową ale 5 latka ,w sumie to na 20 bo dziecięca jest dużo wcześniej a później ma być taka dla dorosłych a że to Nasi przyjaciele i to przejść przez ulicę to z przyjemnością pójdziemy
ja robiłam sobie zastrzyki clexane przez chyba miesiąc w brzuch i dodatkowe miałam chyba 2 przez 2 tygodnie to 3 kłucia ,M się śmiał,że jak narkomanka się kułam bez problemu
trzymam mocno kciuki teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Gatto a co to te dolce far niente??

Ani@k jak Twoje samopoczucie?
Aleksis no to z maseczką do emka

ciekawe jak tam katiuszka z Julkiem

ja sobie z kawką posiedzę za nim M przyjdzie na obiad

Tak więc wolne na żądanie mam 
jakie odległe czasem w torebce znajduję 
jakoś okropnie mnie brzuch bolał....:-(