Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i wszystko na nim jest ważne. Ja uwielbiam Was czytać z rana z kawką i potem wieczorem przy winku :-).
. Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.
. Masakra jakaś , chyba w poniedziałek zadzwonie do doktorka.
Myslisz, ze to od hormonu??

no właśnie.. piszcie.. bo niektóre to tylko raz dziennie wpadną, napiszą że się witają i tyle ich widać, co nie Caterina????
Kobitki piszta cosik bo nam wątek na drugą stronę spadł![]()
;-)
:-) jestem jak najbardziej ZAWięc Kochane głowa do góry, życie jest piękne, wiosna idzie
Bionda ja bym to nazwała raczej 'przesilenie zimowe' tyyyle przeszłaś że teraz organizm domaga się odpoczynkuNie wiem co się porobiło ale na hormonie 75 całkowicie wysiadłam. Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.
miłego Bzzzz, zaraz zobaczę czy się pochwaliłaś sobą na kółku!!! bo jak tak dłuuuugo na żyrafę będziemy musiały czekać.. to ja nie wiem.. ;-)Się witam i ja babeczki
Ja mam weekend do odpoczynku w końcu ... właśnie dopijam herbatkę i "dłubię" żyrafę, jak skończę to sie pochwalę
miłego dnia

też zapominam wiele rzeczy i nie mogę na 5 minut się skupić,natomiast ból głowy jest codziennie 

spanie mam nad ranem obłędne