reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Skoro Olus teraz sie uspokoil troszke, to nadzieja jest i na moje dziecko :-)
Alex Martyna to juz niezla laska 5 kg!
Zuza tez wole zywe dzieci, no ale bez przesady :-D:-D

Alex__ :**** a Martynce może tak po prostu jest wygodniej???

Muma, Alex___ Wasze Dzieci aby za szybko nie rosną???
Kok.o dawaj wymiary Ewci.. no i fotę aktualną.. teraz pewnie Ewuni nie poznamy.. ach te Dzieci.. Słodziaki jedne!!!!!

nie wspomnę o Misi! przecież tak nie dawno się urodziła a jaki kawał Babeczki z niej!!!

Gatto, moja mała tez szalała ciągle w brzuchu a teraz dziecko anioł:) więc spokojnie

Ania - pewnie tak, ale jeśli nie będę jej ćwiczyć może się jej nie wykształcić dobrze scięgno i głowe może mieć stale przechyloną, więc wolę dmuchac na zimne

Zuza - nie mów nikomu - obżarłam się :-D:baffled:

Alex__ no też prawda :tak:

a ja sobie wypiłam całą szklankę barszczyku winiary.. i teraz mocno mi się pić chce.. a zaraz zasiądę do 'ruskich' ja je po prostu uwielbiam!!!! :tak:

alex no trzeba ćwiczyć główkę jak nie chce w drugą stronę patrzeć :tak:

Ani@k znowu się objesz jak smok, jutro już będziesz ważyć 68, zobaczysz !:-D

Dziewczynki dostałam smsa od aaronki są jeszcze w szpitalu bo Mała ma fototerapię. Przesyłają uściski dla Was !!:-)

I ja też Was ściskam i uciekam na weekend ;-)

Alex pocieszylas mnie!! :-D

Ani@k ja ruskim tez nie odpuszcze. Jak mama byla u mnie i mi zrobila to zjadlam na raz 20!:-D:szok: a na drugi dzien poprawilam z kapusta!:-D

Kobitki ja juz po magicznej wizycie :tak: Zalecono zastrzyki z Fostimonu przez dwa dni i test po w poniedziałek:tak:

Ani@k
podziwiam cię za samokłócie bo ja obawy miałam ale jakoś dałam radę w brzucha się kujnąć :tak:
Ale przyznam że to nic przyjemnego :zawstydzona/y:

Zuza super wiadomość mam nadzieję że teraz wasza kolej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka
pewnie już w domciu :-**

Kobitki piszta cosik bo nam wątek na drugą stronę spadł
:szok::szok:

reklama
Witam sie i ja, Jarząbek;-)

dziewczyny, co to ma być za marudzenie?To jest zajebisty wątek bo to MY go tworzymy, pieścimy, kształtujemy!

Właśnie, jak kogoś temat nie bawi, można zawsze skip intro i jest dobrze, zgadza się?

Zuzanka-wszystko mnie interesuje, a Tym bardziej fakt,że będziesz Mamą.Fajnie, że z Mężusiem już jest dobrze i dalej kocha do szaleństwa

I kupki, i cycki, i telefony z OA, i wyniki badań, i płacz ze smutku czy szczęścia, i kilogramy własne i Dzidziusowe też są ważne.Mogę tak wymieniać i wymieniać, bo to jest życie

Dobrze, że jestem pragmatyczną osobą i czasem jest mi łatwiej, gdy sprawy nie idą jak trzeba...Może żołądek trochę cierpi, ale za to dupa moja coraz twardsza(w realu-pobożne życzenie;-))

Więc Kochane głowa do góry, życie jest piękne, wiosna idzie

Ściskam Was wszystkie mocno.
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry