Gatto
Mama Gattinki
Gatto to daj znać jak będzie po żebyśmy tutaj nie siedziały jak na szpilkach ,a test zrobię no mówię,chyba,że tempka spadnie ;-)
i tak czy siak będzie to jutro Wasze zdrowie wypije :-):-):-)
mlekiem!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gatto to daj znać jak będzie po żebyśmy tutaj nie siedziały jak na szpilkach ,a test zrobię no mówię,chyba,że tempka spadnie ;-)
i tak czy siak będzie to jutro Wasze zdrowie wypije :-):-):-)

dlatego najpierw tylko w necie oglądam i marzę i myślę co to będzie :-)PięknaSz no w taką sukieneczkę to we wrzesniu czy sierpniu to trudno będzie Ci wejść :-) zakładając oczywiście że już w ciąże zajdziesz.. być może potrzeba bedzie przesunąć imprezę![]()
mi szyli na wymiar sunię, a jak przyszło do ubierania do była mega luźna.. mimo iż nie czułam jakiegoś stresu poleciało mi kilka kilogramów, teraz to tylko mogę popatrzeć na moją suknię :-)
Ovu była, ciało żółte jest. Zapisane leki do stymulacji następnego cyklu i odebrałam wynik testu po stosunku. Tak więc co prawda mój glut nie uśmierca żołnierzyków ale ogranicza i osłabia ich ruch. Więc nie jest tak tragicznie
Ale byłam zaskoczona bo twierdził ze on tego świeta nie obchodzi.

tylko faktycznie, raczej na lato
hehe moze faktycznie impreze trza bedzie przekłądac, i potem łączyć z chrzcinami
a Twoj Valęty;-) fajny pomysl mial

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :***
szacun
a w środku małe zawiniatko.....pudełeczko z Aparta,a wnim srebrna zawieszka na bransoletkę:-)wow...ale sie ucieszyłam,ze hej!!!!!Szyszunia suknia ładna,ale ja tez chyba staromodna jak Gatto jestem;-),bo jestem zwolenniczka zdecydowanie długich sukien.......:-)Jeszcze jutro i weekend mamy no nie??!!!
jutro mam henne mam,a potem na Wrocław na zakupy brykamy hi hi hi.............chcemy telewizor sobie kupić;-)aaaaa caterina a jest jakiś "sposób"zeby ten glut był przyjazny dla żołnierzy męza?????????????wiesz,mam na mysli jakies leki,czy co..??!czy to da się jakos podleczyc czy co...?!