Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak dobrze ze dziś juz pt, wiec weekend bez pracy, ale znowu mamy 80-lecie babci, będzie się działo
.... dziś lecę do dentysty bo ząb mi strasznie podrażnił policzek od środka i boli, cała noc nie spałam, nie wiem czy coś się tam ukruszyło czy jakie diabelstwo...musi mi to spiłować bo boli...

A tak dopaść eMa bez celów prokreacyjnych... miło.. a oni jak to lubią 
Ale co ma pani dr do owocowych jogurcików ??
:-) U mnie teraz już rewelacja zero szwów a się nie rozlazło jakoś 

Tylko dwa palce mu podaj a już siedzi a czasem i stoi, jak mocniej złapie. TO jest to co go kręci !!:-):-) Oczywiście mu nie pozwalam to ma nerwy i tak nam dni mijają
Mały wisial na cycu z godzinę, potem dopił z butelki moje odciągnięte, ale tylko udało mi się 30ml nadoić, dalej mu było mało, to dostał 60ml sztucznego i w końcu zasnął. Ja już nic nie wiem z tego karmienia...
czarna magia dla mnie!!! nie wiem ile mu dawać, jak często? wcześniej robiłam tak, że jak się obudzi po 2,5-3 godz po ostatnim karmieniu, to od razu do cyca, trochę wypijał, ale większość przysypiał, jak go odciągałam to od razu pobudka i piąstki do buzi, bo chyba głodny, więc w ruch szła butla z 60ml, ale pilnowałam tak, żeby butelka była co 4 godziny. Nie raz wypijał wszystko, czasem coś tam zostawiał. Nie ulewało mu się, nie wymiotował, brzuch raczej tez w porządku. Wczoraj poczytałam jeszcze w necie jak to jest z tym karmieniem i dziewczyny pisały, że dokarmiają nie co 4 a co 2,5-3 godz, tak jak dziecko się budzi i woła jeść. No to ja dzisiaj tez tak zaczęłam, póki co mały się najadł i prawie od razu zasnął. Ale na to wychodzi, że będę podawać muwięcej tych butelek zamiast się z nich wycofywać
no i bądź tu mądry!!!! ja się wnerwię, to przejdę tylko na butelke, bo już szału idzie dostać! jak mam go karmić to na samą myśl już jestem chora, bo oczywiście Młody już jest lekko cwaniakowaty i nie bardzo chce cyca, co się napręzy, nawygina, nakrzyczy, to szok! w dzień jeszcze mam siłę na walkę z nim, ale z nocy jak po 5-10 min nie złapie ide po butlę, bo nie wyrabiam.
dziś jest lepiej, bo już drugi raz śpi, to może bym jakąs kanapkę w biegu złapała, ale do tej pory, to ani minuty spokoju.
może gdybym wczesniej wiedziała, że czasem nie jest tak lajtowo, to nie przezywałabym tego aż tak mocno. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej. Aha...i cos już kiedyś pisałaś o mało wystających brodawkach, tak? lepiej ćwicz i masuj je w ciązy, bo to tez nie pomaga w późniejszym karmieniu, ale i tez nie przekreśla go. a tak poza tym to kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&

Katiuszka ja juz tez glupieje od tego karmienia!! pediatra mi mowila, ze powinna jesc 90 ml za kazdym razem. Staram sie dawac co 3 godziny mniej wiecej, bo sztuczne mleko dziecko trawi ok 2-3 godziny, natomiast matki w ciagu godziny. Moja tez pociumka z cyca, a potem krzyczy, bo glodna jest, wiec staram sie dawac jej tez po cycu moje sciagniete mleko, coby nie mieszac za bardzo. Niestety nie zawsze mi wypija te 90 :-( i za 2 godziny juz glodna:-( oj ciezkie jest zycie matki![]()
;-) 
że podobno najlepszy

usmialam sie jak wyobrazilam sobie scenke, ktora zobaczylas po powrocie;-):-)