Cześć Dziewuszki,
jak miło poczytać co u Was sie dzieje, tym bardziej, że u każdej wiosna za oknem
i słowiki czy sikorki gruchają
U nas w porządku. Dziś byliśmy u pediatry. Po miesiącu przytyłyśmy 700 g i zosłayśmy pochwalone przez panią "doktor czysty socjal chodzący".
Nie pisałam, ale nasza pediatra jest mocno specyficzna. Babka z jajami. Konkret chodzący, bez usmiechu, ale na rzeczy się zna jak diabli.
Cytat z dnia dzisiejszego:
"-pediatra - jaki nabiał jesz?"
- ja - owocowe jogurty
- pediatra - wypieprz je"

Dziś dostałyśmy skierowanie na CITO dla Jagody do poradni rehabilitacyjnej. I pierwszy wolny termin to 25 marca!!!

katiuszka, dasz radę Kochana.
Niestety o regularności my też tylko możemy pomarzyć.
Co noc uskuteczniamy 2 godziny na rączkach najczęściej od 2:00 do 4:00. Na szczęscie Dziecko jest litościwe i daje odespać rano.
Tak jak piszą doświadczone Dziewczyny, trzeba się uzbroić w cierpliwość
kok.o - ja też myślałam, że zrobię robótkę "Rodzinę Misiów", póki co stoi i tylko kurz zbiera!!!! Szkoda mi trochę..może w weekend trochę podłubię
Gatto, podziwiam, że wiesz ile masz mleka i ile mleka dziecko potrzebujue w ml. Ja to 100 lat za murzynami w tym temacie jestem. Daję cyca i liczę że wyciągnie tyle ile potrzebuje
A że śpi 4 godziny ciurkiem wydaje mi się, że sobie nie żałuje
Aleksis pamiętałam o IUI. Kiedyś pisałaś i zapadło mi to w pamięci. Wiedz, że trzymałam kciuki i do tej pory nie puściłam.
Ania...bierz koniecznie zdjęcia albo zrzucaj na pena.
Ja ciążę z Jagoda mam skatalogowaną tygodniami, a w każdym tygodniu zdjęcia
Będzie mieć Dziecko pamiątkę
A i Wy kiedyś za lat x usiądziecie przy szklance herbaty i z sentymentem powspominacie
Tasza zdjęcia boskie. Jak mi się marzą wakacyjne wojaże!! Zrobiłas smaka!!
alex dzięki Kochana!
Szkoda że nie widziałam Twojej Gwiazdeczki
kari jak po wizyie u ginka??
kasica co u Ciebie?? co planujesz na weekend??
Miłego popołudnia !!!
jak miło poczytać co u Was sie dzieje, tym bardziej, że u każdej wiosna za oknem
U nas w porządku. Dziś byliśmy u pediatry. Po miesiącu przytyłyśmy 700 g i zosłayśmy pochwalone przez panią "doktor czysty socjal chodzący".
Nie pisałam, ale nasza pediatra jest mocno specyficzna. Babka z jajami. Konkret chodzący, bez usmiechu, ale na rzeczy się zna jak diabli.
Cytat z dnia dzisiejszego:
"-pediatra - jaki nabiał jesz?"
- ja - owocowe jogurty
- pediatra - wypieprz je"

Dziś dostałyśmy skierowanie na CITO dla Jagody do poradni rehabilitacyjnej. I pierwszy wolny termin to 25 marca!!!

katiuszka, dasz radę Kochana.
Niestety o regularności my też tylko możemy pomarzyć.
Co noc uskuteczniamy 2 godziny na rączkach najczęściej od 2:00 do 4:00. Na szczęscie Dziecko jest litościwe i daje odespać rano.
Tak jak piszą doświadczone Dziewczyny, trzeba się uzbroić w cierpliwość
kok.o - ja też myślałam, że zrobię robótkę "Rodzinę Misiów", póki co stoi i tylko kurz zbiera!!!! Szkoda mi trochę..może w weekend trochę podłubię
Gatto, podziwiam, że wiesz ile masz mleka i ile mleka dziecko potrzebujue w ml. Ja to 100 lat za murzynami w tym temacie jestem. Daję cyca i liczę że wyciągnie tyle ile potrzebuje
Aleksis pamiętałam o IUI. Kiedyś pisałaś i zapadło mi to w pamięci. Wiedz, że trzymałam kciuki i do tej pory nie puściłam.
Ania...bierz koniecznie zdjęcia albo zrzucaj na pena.
Ja ciążę z Jagoda mam skatalogowaną tygodniami, a w każdym tygodniu zdjęcia
Tasza zdjęcia boskie. Jak mi się marzą wakacyjne wojaże!! Zrobiłas smaka!!
alex dzięki Kochana!
Szkoda że nie widziałam Twojej Gwiazdeczki
kari jak po wizyie u ginka??
kasica co u Ciebie?? co planujesz na weekend??
Miłego popołudnia !!!
Ostatnia edycja:
Laktator nie uciągnie tyle, ile potrafi dziecko wyssac. Młode jakieś 30% wiecej wyciągają z cyca, bo mają lepsza technike ssania, językiem pracują. Jest dobrze!
Mi (i w ogole babkom w szpitalu) sciągali w 6 dobie po cc.

w statusie napisali że 'jest ściągana' więc liczyłam że najwcześniej w piątek a ja od wtorku codziennie panią z poczty polskiej goszczę.. raz mnie tak zaskoczyła z samego rana ze musiałam do bankomatu lecieć.. ale tak się zakolegowałyśmy że mnie podwiozła (raptem 5 minut drogi)

Nie wiem na co to jest i mialam to se sama wyciagnac jak odpadna supelki po obu stronach....supelki nie odpadly, wiec w koncu sie dzis wybralam i mi lekarz te supelki odcial ale nitke nadal zostawil do poniedzialku, bo rzekomo jeszcze nie "dojrzala"
licho wie, po cholere jest ten sznurek