Gatto
Mama Gattinki
ahoj, to ja sie tez przywitam
jak tak wszystkie zdaja relacje pogodowe to u nas na Poludniu szaro-buro, choc z nadzieja na slonce zgodnie z przepowiednia meteorologow.
Aleksis no kurde felek, choc to prosecco naprawde podnosi na duchu! ja mieszkam w KRAINIE PROSECCO i nie pamietam, kiedy pilam:-(i nie wiem kiedy sie napije:-( trzymam kciukasy ogromniaste za jajca!! i za wizyte!!&&&&&&&&&&&&&
Aaaaaa i Kok.o ma racje! niekoniecznie ci sire trafi lobuz
Caterina to juz na Wielkanoc bedzie rzyganko uprawiala
;-)
Ani@k ty to dopiero zeschizowana jestes! i te sny!! kurcze nowy Nostradamus nam sie tu rozwija;-)
Kok.o taaa, wez te gacie!
kurcze faktycznie Kasica zaginela w akcji! Moze zabalowala z ta przyjaciolka z Irlandii:-)
jak tak wszystkie zdaja relacje pogodowe to u nas na Poludniu szaro-buro, choc z nadzieja na slonce zgodnie z przepowiednia meteorologow. Aleksis no kurde felek, choc to prosecco naprawde podnosi na duchu! ja mieszkam w KRAINIE PROSECCO i nie pamietam, kiedy pilam:-(i nie wiem kiedy sie napije:-( trzymam kciukasy ogromniaste za jajca!! i za wizyte!!&&&&&&&&&&&&&
Aaaaaa i Kok.o ma racje! niekoniecznie ci sire trafi lobuz

Caterina to juz na Wielkanoc bedzie rzyganko uprawiala
;-)Ani@k ty to dopiero zeschizowana jestes! i te sny!! kurcze nowy Nostradamus nam sie tu rozwija;-)

Kok.o taaa, wez te gacie!
kurcze faktycznie Kasica zaginela w akcji! Moze zabalowala z ta przyjaciolka z Irlandii:-)
:-)
ale nie żebym narzekała, w nocy była jedna pobudka na 15 minutowego lewego cycka ;-)
.... i żeby mi to było statni raz
trzymam mocno kciuki za wizytę &&&&& doczekasz się kochana II