reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej,

Jaka cisza znowu ..

Szyszunia -
w Paryżu już pewnie wiosna.. Ech super jest, byłam kilka razy służbowo i dość dobrze poznałam miasto.
Bawcie się dobrze i pracujcie wiadomo nad czym:tak::tak::tak:

caterina kiedy Ty kochana testujesz ?? &&&&&&& Piękny masz wykres, mam nadzieję, że się wykluje z tego malutki Pisklaczek:tak:

Gatto -
jak wizyta ??

Ani@k - &&&&&&&&& za Magika , koniecznie relację potem poprosimy:tak:

My dzisiaj wybieramy się na spacer, słonko wychodzi nieśmiało - trzeba się przewietrzyć. Wczoraj bez spaceru (czytaj: drzemki) tak marudził do wieczora, że myślałam, że osiwieję do reszty:-D

Ale jeszcze kawka.
Miłego dnia !!!

Witam się,

u nas szaro, buro i ponuro.Śnieg pada.. Gdzie ta wiosna????

Przypomina mi się wykład prof. Miodka na temat pogody....haha. Znacie????

Czas by przyszła ta wiosna, bo juz mi się marzy wiosenny płaszcz.
Z prognozy pogody wynika, że jeszcze weekend i poczatek następnego tygodnia będzie brzydki. A później hulaj dusza......

Szyszunia....hmmmm Paryż powiadasz...romantico:)

Zmykam, bo mnie prasowanie pieluch i ubranek Księzniczki woła.
Jutro urządzamy dywersje czyli pędzimy do drugiego pediatry po skierowanie na usg stawów biodrowych, bo do naszej socjal- babki idziemy po rehabilitacji za 2 tygodnie, więc trochę późno.

Ja też oglądalam transmisję z wyboru papieża, a później zaczęłam Kochaj albo rzuć, ale nie dotrwałam do końca:(

Póki co uciekam....

Ostatnia edycja:
aaronka - używacie zwykłych pieluch ?? CZy tylko do wycierania, podkładania ?;-)
Ja z Julką używałam ale to było dawno , teraz jestem wygodna a poza tym wiecie, że Pampersy są tańsze teraz niż 12 lat temu ??:szok::tak::tak:
Dywersja, płodozmian - czasem jest potrzebna;-)

katiuszka - co słychać ??

Ostatnia edycja:
hejka,

No to mamy nowego papieza! W sumie jak ogladalam transmisje toaz mnie ciary przeszly..brrrrr....

Wczoraj na wizycie ustalilismy termin hospitalizacji i terapii na koniec czerwca. Nawet wszystko dobrze sie zlozylo, bo przyjedzie wtedy moja mama na chrziny i zostanie, a ja na 3 dni wybede do szpitala. Potem moge wrocic do domu, tylko nie moge brac przez kilka dni malej na rece...uffff...jakos to przezyje :-(

Pytanie do mam: uzywacie plynow/proszkow do prania dla dzieci czy normalnych dla wszystkich??

Poprasowałam a teraz wcinam krupniczek przed kompem, licząc że skończe zanim Jaskółeczka się obudzi:)

Muma
, używam Pampersów. Tertowe i flanelowe też ale nie do pupy:)
U nas na szafie hurtownia Pampersów. Kupilismy 4 paki nr 1 i 3 paki nr 2 ze względu na promocje i obliczyliśmy, że jedna pieluszka Pampers kosztuje 50 gr.
Jednak nie powiem, na początku ciązy mialam zakusy na tetrówki w otulaczch, jednak próżność zwyciężyła...i zamiast siedzieć na bb bym prała i prasowała:)

Gatto, ja używam płatków mydlanych.
Ale moja socjal-babka (pediatra)zaleciła Lovele i Jelpa, ze wzgledu na ich hipoalergiczną właściwość

Ostatnia edycja:
aaronka - no to ufff.. teraz już się nie opłaca, no chyba, że ekologicznie patrząc..:-p

Gatto - fajnie, że tak krótko nie będziesz mogła zajmować się Małą i że akurat Mama będzie. Wszystko jak należy :tak:

Ja piorę od początku w Loveli (kolor i białej) i jest OK.

łohoho!! czeeesc:-) juz drugi raz w ciagu dnia watek wyladawal na drugiej stronie:szok:
niedobrze...
Ja Młodą połozyłam spać no i teraz mam jakies 4 godz.dla siebie!! :-D jupiii
hmmm..pewnie nie ma z kim pogdac, wszystkie zajęte....
Ale dzisiaj zimno było!:szok: u mnie, wiatr lodowaty wiał, zmarząłm na spacerze strasznie, Młoda okutana warstwowo spokojnie kimała...
Ani@k chcialam powiedziec, ze odkąd zobaczyłas II to strasznie sie opuściłaś w aktywności na BB :sorry: zrozumiem potem,jak dzieć nie bedzie dawał chwili na grzebanie w necie, ale teraz??? :evil:
katiuszka zyyyyjesz????
Gatto fajnie,ze mame bedziesz miała w czasie Twoich zabiegów... :tak: A proszków uzywam takich dla dzieci.

Dziewczyny, jutro, jak wytrwam w postanowieniu,pojde wieczorem na spinning po raz pierwszy od.... roku chyba:zawstydzona/y: Trzymajcie kciuki za realizacje planu:-D

pozdrowionka wieczorne babeczki:-)

Ostatnia edycja:
heej

Muma dzięki :*** wsio ok! choć nie powiem.. czad od samego rana był.. znaczy sranie po gaciach.. :zawstydzona/y::sorry:
wyniki ok, po wizycie stres minął - jestem zadowolona.. teraz 22 marca do gina idę, chyba podejmę decyzję o tym aby tylko Magik mnie prowadził.. ale to narazie zostawiam na później.. nie chce mi się teraz tego obmyślać.. :sorry: się taki leniuszek zrobiłam ;-) kiedy ja się zmuszę do gramatyki włoskiej??? :-D
Gatto nieźle! nie wiem czemu ale myślałam że ta terapia ma trwać w miesiącach.. a tu tylko 3 dni! super!!!
Kok.o nie tylko ja od momentu pokazania przezemnie II kresek przestałam się uaktywniać :sorry: no i czasami mam wrażenie że drażnię staraczki :zawstydzona/y: więc się ograniczam aby nie drażnić..:unsure:

a! czego Ci jutro życzyć??? chyba 'zdarcia opon' ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry