reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o to nie bierz profesjonalnego siodła! weź te dla Mamusiów ;-)

ja pamiętam jak byłam pierwszy raz.. jak se wybrałam że pół godz. jazdy i pół godz. rozciągania.. i dopiero po jakimś czasie doszło do mnie że ja przez całą godzinę w równym tempie (no prawie w równym) zaiwaniałam :szok: mało płuc nie wyplułam, a czerwień mi kilka godzin na twarzy się trzymała..
następnym razem było już tak jak powinno pół na pół..

reklama
znaczy sie jak pól na pól? to tam pol godziny sie rozciagacie??:eek: i tylko poł pedałujecie?
a wymyslilam sobie, ze se wezme poduche-jaśka pod doopsko, poloze na siedzonko i dam rade godzine zaiwaniać:-)
a serio to eM kiedys kupił mi takie spodenki a'la kolarskie, z takimi miekkimi wszywkami na uda i na...hyhy "kącik rozkoszy":-D Czuje sie w nich jakbym pieluche miała, no ale faktycznie mniej sie człowiek "tam" odciska;-):-)
a czerwien na twarzy to ja mam po kazdych zajeciach, i mokra jestem tez:-)

Dobry Wieczór Piękne Panie,

@ się rozkręciła, ale za to mogę się napić Prosecco:)Nie ma tego złego, co by na dobre wyszło

Ani@k jakie drażnienie? To chyba by musiała jakaś głupia niunia być, aby czuć się podrażnionom;-)

Ja lubię czytać o tym, co Fasolka wyrabia i jakich emocji Ci dostarcza. No, come on

Zuzanko Droga fajnie,że jesteś tutaj dalej . Ściskam mocno
Muma, Kok.o, Gatto, Caterina, Szyszynka, Tasza, Alex, Aaronka (dziękuję Wam za jak zawsze miłe słowo) piszcie co Wam ślina na język przyniesie, bo to miła rozrywka czytać Wasze posty z samego rana i nie tylko
Katiuszki mi brak bardzo na wątku, bo zawsze takie elaboraty, a teraz zajęta Mamusia
he, pamiętam jak wróciłam z Krety a tu wiadomość:o rany, dziewczyny, co mam robić?Jestem w ciąży?:-D
Potem jak byłam na Święta w PL, podpatrzyłam u brata Ani@k będzie Mamą

teraz w maju znów jedziemy do PL więc znowu będzie dobra nowina lub ewentualnie w lipcu, bo też mam urlop. Zobaczycie, że tak będzie

Kasica się schowała czy cuś... Hop hop, odezwij się. Przypuszczam, że zły nastrój nie opuszcza, ale może i będzie być tylko lepiej:tak:

Kurcze, ostatni naprawdę te świeżo upieczone Mamy napędziły mi stracha...Pobudki co chwilę w nocy...Jak, kurka, to przecież niezdrowe się nie wysypiać? Chyba się tego najbardziej boję? Żartuję :-D

Jutro na 8.30 kolejna wizyta w klinice, mam nadzieję, że moje jajcory są w porządku i można działać znowu.
Dam Wam znac. Aha, podjadę do mojego gina po winiki w końcu

Dobranoc

nooo czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść:-)
jeszcze spicie?? jak mozecie tak długo spaaaaac?? ;-):-D
ja juz po przymusowej pobudce zdaje relacje z dolnego zachodu : szaro, zimno, snieg lezy:-(
Aleksis tulam :******* , pij, delektuj sie teraz procentami, bo niedługo nie bedziesz juz mogła:tak: i zatesknisz za dobrym winkiem ;-)hehe wiem co mowie:-D A nie strachaj sie moja droga nocami nieprzespanymi itp, zobacz jaki model dziecia Mumie sie trafił, w nocy spi i innym tez daje pospac;-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsza wizyte i za jajcory w olimpijskiej formie:-)
zuza :*********** juz mam nadzieje humorek u Ciebie lepszy :** Posprzatałas te koty z podłogi?:-) Jak Młoda? dalej widac poprawe czy juz wrocia do swoich fochów? Podrap pieski czarnuszki za uszami ode mnie:-)

Ostatnia edycja:
Pierwsza!!!:-)

Kok.o tak, to mi bardzo odpowiadało.. zresztą ja lubię ćwiczenia rozciągające hmm może lubiłam.. bo czasy gdzie na stojaka mogłam głową kolan dotknąć minęły :zawstydzona/y: jak mnie eM zaczął do pracy autem wozić - moja kondycja, moje 'wysportowane' ciało nieco podupadło :zawstydzona/y: :baffled: ale przyjdzie czas kiedy się znowu za siebie wezmę! :-) jak np. będę z wózkiem zaiwaniać po parku :-) (to będzie pierwszy krok:tak:)
Aleksis na moim etapie ciąży ma się takie wyimaginowane myśli.. nie tylko takie, czasami są gorsze :zawstydzona/y: dużo zapominam, plączę się w zeznaniach.. komórka często mi służy za kartę, pilota.. :eek:
Caterina Ty ciągle nie odpowiadasz na pytanie kiedy test! Aleksis wróży maj.. ale mnie się wydaje że na Wielkanoc grono się powiększy.. dawaj relację!
Aaronka śniłaś mi się dzis! ale że nie wiem jak wyglądasz, Twoja 'osoba' była w postaci Twojego postu z wątku :eek: hmm jakby to wyjaśnić.. byłaś zbiorem literek.. :happy:

idę się chyba jeszcze kimnąć.. coś mi się oczy zamykają..
a slońce już świeci..

o Kok.o już nie śpi.. znaczy Ewa już nie śpi!!! :-)

zimno, szaro i buro??? u mnie biało (bo w nocy śniegu nieco dokoptowało) i słońce się zaczyna budzić..

widzisz Aleksis!!! zapomniałam napisać że trzymam kciuki za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a z tym alko.. ja już się chyba przyzwyczaiłam do braku %.. :eek: jak pamiętam jak się piwskiem opijałam.. a teraz jak eM bierze i pije to ja wytrzymać nie mogę bo mi strasznie śmierdzi to piwo :eek: :baffled:

Ahoj kobitki:-)
Witam się z roboty w labo:tak: Nie było łatwo tu dotrzeć bo u nas sceny jak z filmu " Pojutrze":szok:
Tak więc Ani@k jak nie bedziesz pisać to jak wsiadę w psi zaprzęg jak przypakuje na Karaiby to zobaczysz :tak:

A ja nie wiem kiedy testa zrobię ,chyba poczekam na 14 dc. :zawstydzona/y:
Chociaz tu mnie ciagnie tam mnie kłuje -yyyyyyyy chyba dobrze napisałam:sorry:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Pozdrawiam przysypana śniegiem
P.S :rofl2: Dopiero zauważyłam że za dwa dni mam 14 dc :laugh2:

Ostatnia edycja:
ooo ANi@k miałas caterinie wysłać słonce, ale pomyliłas chyba adresy;-) teraz u mnie piekne sloneczko przyswieca, zlodowaciałe resztki sniegu lśnią..no ladnie jest. Chociaz pewnie ziiimno...
caterina no to jakie sceny będą 'pojutrze'!! jak sikniesz na testa;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Pewnie wszystkie kobitki jeszcze śpią a ja jak cholera nudzę się :-p
I co tu robić :-p

O Kok.o :-**

No niewiem,niewiem jak to z tym sikaniem będzie bo nachodzi mnie czarnomyslenie :eek:
To chyba przez ten śnieg :confused2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry