reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No właśnie ja też mam taki glut i co raz latam do o de tualet patrzeć czy to nie @:zawstydzona/y:
Jutro się wszystko okaże jak tempka poleci nałeb i szyję to wiadomo dlaczego:confused2:

Tylko martwi mnie że to wszystko tak wcześnie :zawstydzona/y:

reklama
dziewczyny, czuje sie ZAJE..FAJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
wróciłam ze spinningu, zmachana jak koń po westernie i normalnie mam tyle energii ze woooooooww!!!
hehe pewnie jutro nie bede mogła wstać z łóżka:-D

tego mi było trzeba:tak:
założyłam gacie od eMa wiec nic mi sie nie poprzecierało ani nie odcisnęło;-):-D

caterina oby nie spadła!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& (tempka oczywiście;-))

ale posta stworzyłam, ale się wkurzyłam jak mi go wcięłoooo :wściekła/y:

Kok.o ja tak w kościach czułam że kondycha Cię nie opuściła :tak: szacuneczek!!!! jutro też będziesz tak się czuła jak dziś :tak: BRAWO!!!!!!!!!!!
Caterina ja już dziś zaciskam pięści i wysyłam dawkę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma :***
Gatto moze jak dojdzie do wizytacji w szpitalu okaze się że nie musisz przechodzić przez te terapie.. fajnie by było.. z drugiej strony 'odpoczniesz' troszkę od 'codzienności' ;-)
Zuza a już myślałam że o 'spuszczanie' na wątku mnie posądzasz :-D z czytaniem (ze zrozumieniem) też mam nieco na bakier :baffled: ;-)
Tasza :****

aha Caterina.. ja myślałam że w połowie fazy lutealnej @ mnie nawiedzi.. więc spoko luz, nie spinaj się, wyjmij z szuflady test, aby był w gotowości i abyś czasem nie nasikała gdzieś 'obok' ;-)

aaa słyszałyście to: 'ktoś tam pyta kogoś (nie pamiętam :baffled:) GDZIE JEST BIEDROŃ???? na Grodzkiej czy w Kaliszu???? :-D:-)

aaaa i wydaje mi się że już tyle nie sikam co wcześniej.. byłe Ciężarówki też tak miałyście?????

Ani@k nie zrozumialam zartu, ale jestem na bakier z polityka polska:eek: Z sikaniem tez tak mialam, ze w pewnym momencie nie wstawalam nawet w nocy, ale potem znow wrocilo w III trymestrze.

Pierwsza!!!!! :-D
czeeeeeeeeeeeeeeeeeesc jak tam dzionek sie zaczyna???
u mnie jak zwykle głosno;-):-)
zaraz sobie jakies sniadanko zrobie (:wściekła/y:eM zakupow nie zrobil wczoraj i mam jakies nedzną pietke chleba do dyspozycji). No i kawka zaraz tez bedzie (kawe na szczescie jeszcze mam;-))

pozdrowionka!!

Ostatnia edycja:
Trzecia !:-)
Się witam z roboty szpitalnej:tak: z kawunią w ręce:tak:
Tempka oczywiście spadła więc wiadomo co lada moment mnie nawiedzi:wściekła/y:

Kok.o ty to jesteś baba z jajami :-p niezłą masz kondychę , jak tam zakwasy :confused:

Pozdrawiam z pięknego, słonecznego i mroźnego wschodu :tak:

hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!..ale naklikałyście,że hej....nie wiem,czy doczytam to wszystko??!!:confused:U nas po staremu leci dzien za dniem,w tym tygodniu byłam troszke zajęta,przyleciała moja przyjaciółka z Irlandii z dzieckiem i prawie codziennie spotykałyśmy sie na ploteczkach,przy dobrym winku;-),dzis juz leci...do Irlandii.Mój Adam musiał przerwac leki te co androlog mu przepisał...tydzien czau był przeziebiony,kaszlał,smarkał,głowa go bolała,dopadła go jakas grypa.i brał leki na przeziębienie,i nie mógł ich łączyc z tamtymi...Od jutra wraca do leków od androloga...wiec nasza wizyta siłą rzeczy się przesunie:-(myśleliśmy,ze pojedziemy 25 marca do dr.ale wynika z tego,ze pojedziemy po świetach wielkanocnych do dr.z reszta jakby Adam zrobił teraz posiew,to wynik przypuszczam,ze nie był by za fajny,przez to przeziebienie....wiec chyba lepiej poczekac ten tydzien-2 zeby wybrał wszystkie leki,zrobił posiew i pojedziemy.Wiecie była w czwartek ta moja kolezanka z tym synkiem u nas,ten mały ma 3 latka,Adam naprawiał pralkę,a on oczywiście w łazience razem z Adamem,Adam potem fajnie bawił się z nim itd....widziałam,ze Adamowi jest smutno i przykro,naprawde to widziałam....i jak poszli to mowie do Adama "przykro ci prawda"????a,on poeidział,ze "Tak,jest mi smutno......ale ja cały czas wierzę,ze i my doczekamy się dziecka"!!!ryczałam jak bóbr:-(,myślałam,ze serce mi peknie!!!!Ale ciesze się,ze Adam jest "bojowo"nastawiony ,ze ma takie podejscie do sytuacji,a nie inne,bo jak by on jeszcze się załamał,to było by już po prostu koniec!:-(podtrzymuje mnie na duchu bardzo,bardzo!!!!!Mam nadzieje,ze na wizycie juz dr.woecej nam cos powie,ze wyniki beda ok!!!Boże jak ja bym chciała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A mnie brzuch juz pobolewa nieco,syski wrażliwe na dotyk się zrobiła,w plecach tez czuję ból....ale przyznam,ze staranka nie były w tym mc.takie jak zawsze,Adam był przeziębiony,to zmiany nie te i @ bedzie w tym mc.jak nic!aaaaaa,wykresu nie uzupełniem,bo ,tempki nie nierzę,w następnym cyklu,tez mierzyc nie będę....

Kasica przestań smucić tylko zabieraj się do roboty:tak:

Zobaczysz lada moment wszystkie zobaczymy upragnione kreski na teście i będziemy pisać o wymiotowaniu,mdłościach i zgagach :tak:

Tak ma być i będzie a mówię ci to ja Czarodziejka nie z księżyca Caterina Max Colanko:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry