Ani@k
Fanka BB :)
cześć i czołem! :-)
Caterina!!!!!!!!!!!!! ja już od rana wątek obserwuję, no!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisz że coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto Biedroń i Grodzka to ludzie Palikota.. Kalisz bodajże z sld ale nie jestem pewna na 100%.. Biedroń ma partnera, Grodzka tak naprawdę urodziła się chłopcem ale jak już wydoroślał ten chłopiec to zrozumiał ze chce być kobietą i zrobil się na Grodzką.. ja tam na polityce też się nie znam i nie cierpię wszelkich wiadomości ale kawał mnie rozbawił :-)
Kasica bardzo ważne w życiu jest posiadanie przyjaciela, takiego od serca..
a u mnie wiosny ciąg dalszy :-)
tylko coś wiaterek się pokazał.. ale, niech se wieje ;-)
miłej niedzieli wszystkim życzę!!!!!!!
Caterina!!!!!!!!!!!!! ja już od rana wątek obserwuję, no!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisz że coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto Biedroń i Grodzka to ludzie Palikota.. Kalisz bodajże z sld ale nie jestem pewna na 100%.. Biedroń ma partnera, Grodzka tak naprawdę urodziła się chłopcem ale jak już wydoroślał ten chłopiec to zrozumiał ze chce być kobietą i zrobil się na Grodzką.. ja tam na polityce też się nie znam i nie cierpię wszelkich wiadomości ale kawał mnie rozbawił :-)
Kasica bardzo ważne w życiu jest posiadanie przyjaciela, takiego od serca..
a u mnie wiosny ciąg dalszy :-)
tylko coś wiaterek się pokazał.. ale, niech se wieje ;-)
miłej niedzieli wszystkim życzę!!!!!!!

:-) kolejnym razem było to samo...tfu tfu nie cieszę się za wcześnie, żeby nie zapeszyć.
) marzł niesamowicie. I po jakimś czasie kapnęłam się, że ma zatkany nosek, bo oddycha przez otwartą buzię i ma problemy z ssaniem- jak jeszcze ssał oczywiście. I potem zaczęłam mu aplikowac krople dla niemowląt i powoli katarek się rozrzedzał, ale dalej nie mogę mu nic za wiele ściągnąć ani gruszką ani tym dziwnym aspiratorem Fridy
Nic mu nie cieknie, tylko tak dziwnie charczy...pytałam lekarza w środę na wizycie, kazała tylko dawać krople. W środę idę na kontrolną wizytę małego i siebie, to jeszcze raz zapytam co z tym noskiem. Dorosłego wkurza katar i zatkany kinol, a co dopiero takiego maluszka.
siłą chyba by musieli mnie tam zaciągać

do Seksmisji lepiej się szykuj!!!!!!!!!!!!!! 

a Juluś to już się tak wymęczył że teraz co noc będzie Cię zaskakiwał coraz dłuższym spaniem