reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam sie ja z Poludnia gdzie leje i wiatr taki, ze mi sie okiennice same zamykaja!:wściekła/y:

Wiadomosc dnia: ZOSTALAM CIOCIA!!!! dzis rano moja siostra urodzila kuzyneczke dla naszej Gattinki:-D:tak:

Muma, katar jest, uzywam inhalatora, aspirator tez mam, ale nic nie wylazi :-( mala sie tylko oplacze i tyle. Mam nadzieje, ze inhalacje pomoga, bo widze, ze mloda je lubi nawet :tak:

Katiuszka Julek jest superowy!! to zdjecie na fb czadowe!

Kok.o a ciebie co przekonalo do socjala networka???:happy2:

Aleksis oprocz seksmisji zawsze warto all natural tez uprawiac ;-) a noz widelec;-)

Tasza sie chyba tez zakopala pod pierzyna i dziala:-p

Zuzanka co u ciebie? Przesylam buziaki!

Caterina jak tempka dzis??

reklama
Ja też przed kompem, jedną ręką zabawiam Olcia a drugą zakupy w Tesco dla dziadków kończę;-)

katiuszka pytałaś o dziadków- sytuacja opanowana, opiekunki odpukać pracują grzecznie i wszyscy są zadowoleni. Mam w zanadrzu możliwość oddania babci na oddział psychogeriatrii jakby się pogarszało ale ostatnio jest w miarę OK.
Mama też bez zmian - tzn nie widujemy się, dzwoni co parę tygodni z awanturą do mnie lub do Babci i tyle.'
Ostatnio ja zadzwoniłam do niej i powiedziałam, żeby przyjechała do mnie , zobaczyć Olka i porozmawiać - coś tam odbąknęła i trzy tygodnie póki co mam spokój ;-)...

Ani@k tak po świętach to będziesz musiała zdjęcie uaktualnić bo Ci wyskoczy piłeczka , że hoho !:-D

Gatto, katiuszka - teraz mnie olśniło jeśli przy tych waszych katarach nic nie wyłazi to to może zwykła sapka być, dzieci tak charczolą i sapią jakby były przeziębione ale jeśli nie kichają i nie mają gila to minie po prostu;-)

ja mam coś takiego.. :zawstydzona/y: może ulane jedzenie mi w nosku nie zalega ale świszczę, furczę i lekko chrapię.. choć eM mówi że całkiem głośno :dry:

Hahaha :-D:-D

A teraz jestem już w Deichmannie, można oddawać w dowolnym sklepie to sobie chyba zamówię kilka par do przymierzenia a jak pojedziemy po żarcie w sobotę to resztę oddam :-p

Ostatnia edycja:
Muma, mozliwe, ze to jest ta sapka. Ona sie spoko zacowuje na rekach w pozycji pionowej i jak ja klade na boku ale nie na plaskim tylko pochylym. Nic, zobacze dzis jeszcze i jutro ewentualnie pojde do pediatry.

czeeeesc babolki
heh...Mloda marudzi swoim zwyczajem wiec ja na chwilke tylko
Gatto nooo..wczoraj spotkalam sie ze znajomymi i okazalo sie,ze jestem 100lat w tyle z zyciem towarzyskim , wiec chociaz na fb bede sledzic co sie u ludzi dzieje:zawstydzona/y: konto mialam dawno,ale zagladalam tam raz na ruski rok.teraz bede chyba czesciej;-)

u mnie tez wieje wiec nie wiem czy na spacer sie wybiore...
pozdrowionka dziewczynki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry