reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eee Kok.o ja bym tam brała się za eMa na Twoim miejscu.. każda ciąża jest inna, więc nie jest powiedziane że od razu rzyganko.. i rozwój umiejętności - nie lada wyczyn jak Alex biec z wózkiem i sankami.. nie słyszałam nigdy narzekania ze strony Alex - więc da się wytrzymać ;-):tak::-p

reklama
elloooooooooooooooo :-) PIERWSZA!!!! znowu!:-)
spiochy jedne niedospane!
ja juz zaliczyłam wycieczke do labu z Ewcia a Wy jeszcze spicie???
heh.. zazdroszcze:-p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaale ziiiiiiiiiiiima jest!! wali sniegiem, wszedzie biało i zaspy takie,ze ledwo woza pchałam chodnikami:szok: i gdzie ta wiosna sie pytam???
pozdrowionka!

Heeeej
U mnie tez biało..zamiast ja Caterinie słońce Ona mnie śnieg podeslala.. ;-)
Zasniezonymi chodnikami wracałam z labo..
Kok.o ja tez ledwo szłam..tylko mnie było łatwiej bo nie musialam wózka pchac..
Obiektywnie patrząc wiosna dopiero w czwartek..wiec jeszcze jest czas;-)

Ahoj kobitki:-)
O widzę że nie jestem dziś pierwsza :-p ale za to ja nie z domu tylko z pracy :baffled:

Ani@k a co tylko u mnie ma być snieg:-p U mnie zaspy po pas :baffled:
a wiosna to chyba do Gatto i Katiuszki uciekła :tak:

Mnie oczywiście zalało. Ale nic zabieram się dalej do roboty. Łykam garść suplementów i znowu zioło piję:tak:
Zobaczymy czy cosik zdziałamy :tak: Bo na razie na IUI kasy bark bo mój M pracę stracił :zawstydzona/y:

Pzdrawiam ze wschodniej śnieżnej krainy :baffled:

Hej,

Caterina przytulam Cię mocno***** Kurczę, mam nadzieję, że Twój M szybko coś znajdzie, np w moim województwie jest straszny deficyt kucharzy, koleżanka otwierała dwie knajpy to parę miesięcy zanim ludzi zebrała..

A u mnie smutki.
Julka nie dostała się do tej angielskiej klasy. Pisało 95 osób, była 42 ale miejsc tylko 30 . Szkoda..
Pies chory:-(:-( COś mu chyba zaszkodziło tylko nie mam pojęcia co, mam nadzieję, że nikt mu nic nie podrzucił.
Nie je od wczoraj, nie chce pić, po południu ma być wet.
A najgorsze , że śnieg wali a on leży na ziemi i wygląda jak bałwan i boję się , że zamarznie:-(

Miłego dnia

Witam sie i ja. Na Poludnie przyszlo slonce!! moze juz wiosna sie zbliza? oby!!

Caterina przytulam... i trzymam &&&&&&, zeby twoj cos znalazl! Na pocieszenie dodam, ze "my" zaszlismy w ciaze chyba w najgorszym momencie naszego zycia, gdy bylismy mocno zestresowani, moj na wlosku w pracy a tu siup!! Potem sie wszystko ladnie rozwiazalo:tak::tak:

Muma, kurcze wspolczuje, a nie mozesz psa jakos namowic, zeby zmienil miejsce, jakas kotlownia czy cos?? Pamietam, jak okradli firme mojego taty i podtruli psy to tez 2 dni byly nijakie, nie jadly, nie szczekaly, nic...bidulki:-( potem przeszlo samo na szczescie:tak:

Ja w nocy i rano zrobilam gattince plukanie noska sola fizjologiczna i tyle glutow wyssalam aspiratorem, ze hoho! chyba tak porobie na zmiane z inhalacjami:tak:
Kurcze, jestem przez ten katar zablokowana w domu...nawet tesciowa nie moze przyjsc, zebym choc na chwilke wyszla:-(

Gatto super, że udało Ci się oczyścić nosek Małej :tak: A co do ciąży w najmniej oczekiwanym momencie to też święta racja :tak:

Nie jest chyba tak źle z moim miśkiem - wziął z ręki kawałek serdla a w nim przemycone tabletki na poprawę trawienia:-p
A do domu go nie wezmę bo by zaraz chory był, jak nigdy nie mieszkał, poza tym on po paru minutach już wyje pod drzwiami - czy to w domu czy w garażu..

Muma a no tak...w koncu pies ma duzo siersci i jak wraca do siebie to juz postep:tak:
A jak Jula sie czuje? pewnie zawiedziona jest bidulka?:-(:-(

No nosek jeszcze z glutami, ale przynajmniej schodzi czyli swiatelko w tunelu jest:tak:

Z Julą tak sobie gadaliśmy wieczorem i stwierdziliśmy, że nie ma tego złego ...
W takiej klasie na pewno ten język jest priorytetem. Julka chce zdawać do bardzo dobrego LO później więc może lepiej żeby priorytetem była matma jednak;-) Angielski i tak umie bardzo dobrze i będzie się go uczyć. Aaaa i nie będzie w klasie z taką jedną- bo tamta się dostała (ale jest córką nauczycielki z tego gimnazjum to się nie liczy:-D)

Aaa i jest nauczka na przyszłość - do egzaminu ucz się wcześniej niż na 2 dni przed:-)

Śnieg u nas wali na całego - jakieś żarty naprawdę:baffled:

A co do piesków, Mamusiom polecam takiego oto pieska dla dzieci ( jest też wersja maxiróżowa ale Olek dostał takiego )
http://cudownaplaneta.pl/pl/tiny-love-interaktywny-piesek-fred-tl1064900.html?partner=1984
Jest naprawdę super, leży z nim już od godziny, słucha jak on szczeka, piszczy i gadają sobie.
A niedługo mam nadzieję będzie za nim raczkował bo piesek nieźle zap... po podłodze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewczynki,

ja na szybko, bo mój Bąbelasek od 6:00 nie śpi....i nie zapowiada się, żeby szybko zasnął:)
Eh.....a wczoraj było tak pięknie spała od 10:00 do 16:00, a później od 21:00 do 2:00.....eh.....

No ale ja nie o tym... wczoraj byłam u gina. Niestety nie oczyściło się, i co gorsze nawet nie drgnęło o milimetr...
Więc już rozmawialiśmy o zabiegu..... w Wielką Sobotę!

Eh,,,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry