reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaronka -
kurczę, szkoda no..i ten zabieg tak na same święta.. ech.. zawsze coś. No ale musisz to zrobić. Trzymam kciuki.
Dlaczego Bąbelasek a nie Bąbelaska ? ;-)

reklama
Czesc moje Drogie,

Caterina-przykro mi z powodu@ i eMka.Czesto tak juz bywa w zyciu, ze podwojnie nam zycie dowala. ale spokojnie, wszystko sie ulozy, mezusz napisze ladne CV i siup dostanie prace.
ja slyszalam cos na temat Bicom 2000, czyli terapii biorezonansowej. Ale czy to pomaga gdy test postkoitalny jest ujemny?
Podaje jeszcze linka GABINETY
Kolezanka z pracy byla ze swoim synem tam, mial jakas alergie, teraz jest ok.
Zawsze jest jakies ale...
Muma-szkoda, ze Julka sie zawiodla.Ale jak piszesz nie ma tego zlego... A piesek wroci do zdrowia, i jak sie ociepli znowu sobie bedziecie razem kawusie pic na tarasie:-D
Gatto to fajnie, ze pomoglas Cristince. Nie ma to jak intuicja matczyna
Katiuszka- czyli Julek juz grzeczniutki jak ma pelen brzuszek. I juz po nerwach, teraz to moze byc tylko lepiej.
Wstaw please jakies fotki na kolko. Gatto, Muma, Kok.o i Alex -Wy tez, bo przeciez te Wasze smurfy rosna jak na drozdzach

Kasica- sukcesow w dazeniach do celu.

Jutro mam wizyte w klinice na 11:45, potem do pracy.
Tutaj pozostalosci po sniegu, ponuro i chlodno. Mam dosc tej zimy.Pocieszenie mam, bo w tych stronach wszystko kwitnie o wiele wczesniej niz w PL, wiec wiosna juz za pasem.

Buziaki Kochane
A gdzie Zuzka?

Hej
Tak mnie zmulilo po tej wycieczce do labo ze spalam jak susel ;-)
Muma kurcze.. według mnie wszystkich którzy zaliczyli test powinni przyjac..
Super ze piesek dochodzi do siebie, wyliże sie!
Gatto ja Ciebie podziwiam ze dałaś radę z tym plukaniem noska..no i masz sposób na lepsze samopoczucie Corci:-)
Aaronka lo matko! Czyli jednak zabieg..ale w tygodniu nie znajdą czasu? Wcześniej? No i zastanawia to ze nic nie wskazywalo, tzn ani gorączki ani boli..twarda sztuka z Ciebie;-)
Caterina tulę mocno!!! i jednocześnie kibicuję bo wierzę ze sie Wam uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aleksis??? Jakieś wieści???
Zuza a co u Ciebie?
Szyszka w paryżu..ciekawe czy nam kartkę przysle ;-)

Aaronka ja chyba przegapilam..jaki zabieg? ten kawalek lozyska, co to niby ci juz wylecial kiedys??:baffled:

Pytanie ignorantki do mam: Czy po porodzie na pierwszej wizycie (po tych 40 dniach) gin robi usg dopochwowe??

Ostatnia edycja:
Gatto u mnie robili mi usg jak wychodziłam ze szpitala, a na wizycie już nie :happy2:

Aleksis - to ciesz się kochana, że masz tylko pozostałości śniegu bo nas dzisiaj znów totalnie zawaliło :baffled: JUż kciuki trzymam za wizytę &&&&&&:tak: Ja już się tej kawki na tarasie doczekać nie mogę....

Ani@k no wszystkich nie mogli przyjąć bo se jedną taką klasę tylko założyli:sorry2: A i kit z nimi , będzie w ogólnej klasie z fajnymi kolegami - tzn mam nadzieje, ze sie dostanie;-) :-D
A jak tam Dzidziol dziś - ruchliwa/y ??? :-)

Muma a to do tego gimnazjum bedzie chciała gdzie klasa ang. jest? Z taka średnia napewno sie dostanie..
A Maluszek dzis cichy.. ale jeszcze obiad przedemną ;-)wiec czekam :-):-D

Zasnęła......i o dziwo sama w łóżeczu (famfary!!)

Gatto tak, ten kawałek niestety został. Co 3 tygodnie temu wyszło i zrobiło mi tak dużą nadzieję nie wiem, widać, że to nie było to.

USG dopochwowe miałam wczoraj. Ale zrobiłam oczy jak lekarz powiedział, że będziemy się badać dopochwowo. Nie powiem, przyjemne to nie było. No ale zapewnił" że nic się nie ma prawa tutaj urwać":)

Ania zabieg mogą zrobić zawsze, chodzi tylko o to, żebym jak najkrócej była w szpitalu, ze wzgledu na fakt, że Jagoda ukochała sobie pierś. Czyli Wielka Sobota to taki dzień, gdzie nie ma planowanych cięć cesarskich, więc powinno pójść sprawnie ze wszystkim. Poza tym wolę przed weekendem, bo Mąż nie idzie do pracy i będzie w stanie mi pomóc.
Jeżeli się nie uda, to jest taki sposób na przechytrzenie Głuptaska, że Mąż jej poda palca z cewniczkiem zakończonym strzykawką z moim mlekiem.

Wolałabym jedak aby mnie to wszystko ominęło. Jednak zawsze dodatkowy stres.

MUMA nie ma tego złego co by Julci na dobre nie wyszło:)
Angielski to zawsze coś dodatkowego, grunt to mieć sprecyzowane pole nauki i je pogłebiać.
Mój Mąż jak jeszcze nie wiedzieliśmy czy będzie syn czy córka zapowiedział, że "ma jechać z matmą i fizyką", jak się dowiedzieliśmy, że będzie córa, odpuścił fizykę. Biedna Jagoda:)

Ania kiedy będzie wiadomo....czy to chłopiec czy dziewczynka??? Przyduś gina...juz czas...:)

Caterina wszystko sie ułoży.Twój M ma fach w rękach, a to w dzisiejszych czasach bardzo cenne.

Aleksis...pracująca kobieta w tym tygodniu. Zazdroszczę u Ciebie szybszej wiosny. My musimy być bardziej cierpliwi. Choć ostatnio donosili w TV, ze juz pierwszy bocian został odnotowany w PL:)
Tulę...

A ja już nastawiłam pranie i zjadlam niedzielny rosołek.
Zaraz drugie danie i biore się za krojenie sałatki jarzynowej z warzyw z rosołku....ot to.
A jeżeli czasu i sił mi wystarczy to może coś podziergam. Zaczęłam juz Misia chłopca!! tzn, ucho zaczęłam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do tego samego - niby najlepsze w Łodzi.. trzeba iść za ciosem podstawówka niby też taka była;-)

A Syneczek mój będzie miał zębola na dole lada dzień !!:tak: Już prawie przebita skórka na dziąśle. Nawet znośny jest, na noc tylko smaruję mu Dentinoxem.

Ani@k - to miłych wrażeń poobiednich, ja uciekam,zaraz mam lekarza tzn weterynarza ;-)

aaronk a
witaj w klubie uwiązanych cyckiem :-D Ja ostatnio byłam z Olkiem u fryzjera i na fotelu siedziałam a on wsuwał;-)

Miłego dnia !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry