reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o - ja cię Babo podziwiam, że masz czas. tęsknię za książkami, ale wieczorem kiedy mogłabym poczytać normalnie padam na pysk

Ania - marzy mi się trójeczka, ale do roboty muszę wrócić na jakiś czas, bo mnie wywalą:-D poza tym eM nie bardzo przekonany, więc się zobaczy

Muma - chwyta zabawki, wszystko ładuje do dziuba, podciaga się jak ja trzymam, ale nie chce się cholera mała przekręcić na brzuch, tudzież plecy. Popsuła mi się trochę, bo jak karmień było w nocy 2 tak teraz co 2,5 godziny:eek: nie narzekam, bo skoro bardziej kaloryczne to nocne mleko to niech zjada na zdrowie (i wagę:-D)

reklama
jeeeeju

jak sobie tak czytam o Waszych pociechach co to już robią.. to się doczekać nie mogę..

ja dopiero na etapie (chyba) czucia Dziecięcia w brzuchu.. :sorry: marzę o kopniaku z prawdziwego zdarzenia, próbuję wymyśleć jak ustawić mebelki w pokoiku.. dyskretnie zerkam na pampersy, a Wy już karmicie, słuchacie gaworzenia, śmiechów.. mmmmmmmmmmmmmm rozmarzyłam się.. :tak:

Muma taki tekst od Córci - bezcenne! zobaczysz że niedługo Oluś będzie Ci takie rzeczy mówił :tak:
majn got! Ewcia już na karate zapisana.. Martynka ćwiczy ( z takim nastawieniem jak ja czyli leniem) fitness.. Jagódka stara się być nie wmanewrowana w 'sztucznego cyca', Juluś już pokazuje że nie przelewki, Cristina pewnie niedługo zacznie za włosy ciągać.. o Misi nie wspomne - Ona już stoi i pewnie zaraz chodzić zacznie..

nie macie wrażenia ze ten czas za szybko leci?????

alex no już komu jak komu, ale Tobie nie trzeba wyjaśniać , że się każde dziecię swoim trybem rozwija:tak: Jak sobie czasem podpatruję jak się na forum z danego miesiąca kobity licytują co które robi to brrrr - Julka na przykład wszystko robiła duuużo później niż Olek , nawet pierwszego zęba miała koło 8 mca:-)
Ja w nocy rzadko karmię, czasem się budzi koło 6ej, tak co drugi dzień ale potem jeszcze dosypiamy:tak:

Ani@k czas za szybko leci... Ciesz się tym co teraz i delektuj bo za chwilę już będziesz na zebrania do szkoły zasuwać :-p

Brrr jednak wiało, teraz Glutek dosypia w wózku ;-)

cześć dziewczyny

witam się z niezbyt fajnym humorem ale nie będę narzekać :-) kibicuje każdej i zmęczonym Mamusiom i Ani@k Tobie bo jesteś jako jedyna ciężaróweczka ,tak czasem sobie czytając to Wam zazdroszczę tych wszystkich nie przespanych nocy, kup itd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ostatnio byłam u gin to jedyna dobra wiadomość to to że nie ma torbiela ,co do zajścia to niestety ale jak przez 9 lat była jedna ciąża i od tamtej pory nic to nie mam co się łudzić i dać na spokój ,nawet lekarze rozkładają ręce:confused2::wściekła/y:

kok.o podziwiam mobilizację na spinnig ;-)
katiuszka zaprzestałam zakupów dziecięcych bo w OA powiedzieli Nam ,że nie ma maluszków i nie wiadomo kiedy będą więc nie chcę się już nakręcać ,tak ja z ciążą co miesiąc nadzieja a tu doopa :-(

Aleksis trzymam kciuki za IUI i jak wizyta daj znać za 3 razem się na BANK uda!!!!:tak:

Gatto,Muma ,kok.o,katiuszka Wasze maluchy są prześliczne oczu nie można oderwać alex_a Twojej pyzy oczyska są obłędne :-)
caterina :** pamiętaj nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre :tak:mocno tulę

pozdrawiam Was cieplutko wszystkie :****

Tasza
o Tobie nie zapomniałam :-p

Witam,

na wizycie dobre wiesci.Pecherzyk 1 dominujacy, juz duzy, wiec w piatek w 11dc bedzie IUI. teraz pije winko na endometrium:-p a o polnocy Pregnyl na wywolanie owulacji. Jakos troche nie dowierzam, bo 3x IUI wykonywala jedna i ta sama lekarka, przedostatnia inna i teraz znowu inna.
Info: Menopur to hormon na wzrost pecherzykow, tam bez stymulacji Menopurem+podaniem Pregnylu IUI nie wykonuja.

Zuzanka-smutno mi, jak przeczytalam Twojego posta. Ja wierze, ze doczekacie sie Maluszka z OA a natura Wam potem splata figla i wpadna II.Tyle juz historii sie slyszalo o tym, dlatego tak musi byc!!!

Jestem na FB a jak, szpieguje tu i tam;-)

Lukne na kolko, moze wstawilyscie jakies fotki, jak nie wstawie link na moj profil na FB.

Dobranoc, chlup chlup
A kiedy robimy popijawe na watku? Dawno nie mialysmy wspolnej imprezy
Rozumie sie, ze nie tylko winkiem czy piwkiem mozna sie raczyc...Sobote mam wolna...

kurcze zuzka :-( ale to przeciez nie jest tak jak z towarem z fabryki, ze jak nie ma na magazynie to nie ma i nie bedzie,bo nie przewiduja wznowienia produkcji. W kazdej chwili moze sie zdarzyc tak,ze jakas kobieta urodzi i zostawi malucha w szpitalu... , albo zdecyduje ciut pozniej...nie wiadomo kiedy to bedzie. Bardzo bym chciala,zeby jak najszybciej Wasz telefon zadzwonił z dobra wiescia :*** Wiem,ze ciezko tak czekać :**** trzymaj sie dzielnie kochana i wspieraj o wspaniałego eMa :**
Aleksis to ja trzymam teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za zastrzyki i pęchola co to peknie pięknie!!:-) i za Twój udany seksik z rurką (hyhy Tasza chyba tak kiedys napisała:-D)

reklama
alex ja na czytanie tez nie mam czasu...znaczy wychodzi na to,ze jak juz mam chwile to wole walnąc się na kanape i tv bezmyslnie oglądac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale na sport z przyjemnoscia wyskakuje z domu, to wlasnie jest odpoczynek:tak:

Aleksis ja na popijawe stawie się z karmi:-)

kurcze, rozkłada mnie jakieś przeziebienie:-( zaczynam kaszleć i smarkać:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry