alex___
Fanka BB :)
Kok.o - ja cię Babo podziwiam, że masz czas. tęsknię za książkami, ale wieczorem kiedy mogłabym poczytać normalnie padam na pysk
Ania - marzy mi się trójeczka, ale do roboty muszę wrócić na jakiś czas, bo mnie wywalą
poza tym eM nie bardzo przekonany, więc się zobaczy
Muma - chwyta zabawki, wszystko ładuje do dziuba, podciaga się jak ja trzymam, ale nie chce się cholera mała przekręcić na brzuch, tudzież plecy. Popsuła mi się trochę, bo jak karmień było w nocy 2 tak teraz co 2,5 godziny
nie narzekam, bo skoro bardziej kaloryczne to nocne mleko to niech zjada na zdrowie (i wagę
)
Ania - marzy mi się trójeczka, ale do roboty muszę wrócić na jakiś czas, bo mnie wywalą
poza tym eM nie bardzo przekonany, więc się zobaczyMuma - chwyta zabawki, wszystko ładuje do dziuba, podciaga się jak ja trzymam, ale nie chce się cholera mała przekręcić na brzuch, tudzież plecy. Popsuła mi się trochę, bo jak karmień było w nocy 2 tak teraz co 2,5 godziny
nie narzekam, bo skoro bardziej kaloryczne to nocne mleko to niech zjada na zdrowie (i wagę
)
marzę o kopniaku z prawdziwego zdarzenia, próbuję wymyśleć jak ustawić mebelki w pokoiku.. dyskretnie zerkam na pampersy, a Wy już karmicie, słuchacie gaworzenia, śmiechów.. mmmmmmmmmmmmmm rozmarzyłam się..