Muma
Fanka BB :)
No hej :-)
A my dziś wstaliśmy o 6.30 i jak się zabrałam za wielką szafę w przedpokoju to dopiero skończyłam
W międzyczasie kilka 'cycków' i zabawa, ufffffffff....
Pies już zdrowy, dzis był odrobaczany, kto ma zwierzaka to wie co trzeba robić
No ale trzeba;-)
zuza -wiosna jest!! Dobrze będzie ! Przecież wiesz.. Tak długo już czekasz, że to co zostało to tylko chwila
Ani@k ja też Bavaria tylko zwykła (zdaje się Malt) a na zgagę mleko piłam. Jutro piątek i będzie nowe zdjęcie tralalalala:-)
kok.o -możesz brać ten Prenatal Gripcare - może weź żeby Ci się nie rozwinęło, co ??
A o której w sobotę impra, co ? Bo ja to mogę dopiero po X-Factorze = po kolacji i Jula sobie idziemy a my mamy wolne
To ja wtenczas z karmi malinowym wpadnę ;-)
A my dziś wstaliśmy o 6.30 i jak się zabrałam za wielką szafę w przedpokoju to dopiero skończyłam
W międzyczasie kilka 'cycków' i zabawa, ufffffffff....Pies już zdrowy, dzis był odrobaczany, kto ma zwierzaka to wie co trzeba robić
No ale trzeba;-)zuza -wiosna jest!! Dobrze będzie ! Przecież wiesz.. Tak długo już czekasz, że to co zostało to tylko chwila

Ani@k ja też Bavaria tylko zwykła (zdaje się Malt) a na zgagę mleko piłam. Jutro piątek i będzie nowe zdjęcie tralalalala:-)
kok.o -możesz brać ten Prenatal Gripcare - może weź żeby Ci się nie rozwinęło, co ??
A o której w sobotę impra, co ? Bo ja to mogę dopiero po X-Factorze = po kolacji i Jula sobie idziemy a my mamy wolne

To ja wtenczas z karmi malinowym wpadnę ;-)
ale najlepiej byłoby wieczorkiem..
i jakoś do teraz czuję w którym miejscu się kułam 
Ta ja sie też piszę bo cały łikend wolne mam