reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No hej :-)

A my dziś wstaliśmy o 6.30 i jak się zabrałam za wielką szafę w przedpokoju to dopiero skończyłam :tak: W międzyczasie kilka 'cycków' i zabawa, ufffffffff....
Pies już zdrowy, dzis był odrobaczany, kto ma zwierzaka to wie co trzeba robić :baffled: No ale trzeba;-)

zuza -wiosna jest!! Dobrze będzie ! Przecież wiesz.. Tak długo już czekasz, że to co zostało to tylko chwila :tak:

Ani@k ja też Bavaria tylko zwykła (zdaje się Malt) a na zgagę mleko piłam. Jutro piątek i będzie nowe zdjęcie tralalalala:-)

kok.o -możesz brać ten Prenatal Gripcare - może weź żeby Ci się nie rozwinęło, co ??

A o której w sobotę impra, co ? Bo ja to mogę dopiero po X-Factorze = po kolacji i Jula sobie idziemy a my mamy wolne:-D
To ja wtenczas z karmi malinowym wpadnę ;-)

reklama
zaraz sprawdzę czy mi dowiozą z almy.. bo do 'wielkiego miasta' dopiero w przyszłym tygodniu się wybieram..

a sobota.. hmm w sumie nie podana godzina.. :eek: ale najlepiej byłoby wieczorkiem.. :tak:

kurcze, zrobiłam sobie dziś zastrzyk, trochę mi krwi poleciało :szok: i jakoś do teraz czuję w którym miejscu się kułam :baffled:
albo to przewrażliwienie spowodowane jutrzejszą wizytą :sorry2:

Muma juz eM dostal dyspozycje coby kupic ten Prenatal Gripcare , mam nadzieje,ze Mloda sie nie zarazi:szok:
u nas snieg pada , wiatr wieje...no wiosna pełna gęba!:-)

Muma juz eM dostal dyspozycje coby kupic ten Prenatal Gripcare , mam nadzieje,ze Mloda sie nie zarazi:szok:
u nas snieg pada , wiatr wieje...no wiosna pełna gęba!:-)
Mnie bardzo szybko pomogły czego i Tobie życzę :tak:

Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę , w sobotę to opijemy !:tak::tak:

Miłego wieczoru Dziewczynki :-)

Ahoj kobity:-) Podnoszę temet bo na 2 strone zawitał:szok:

Cosik mnie sie o oczy obiła sobotnia impreza z alko:-p Ta ja sie też piszę bo cały łikend wolne mam :rofl2:

A teraz jeszcze sę popracuję troszku i wreszcie ok 14 przy dobrych wiatrach dotrę do domu:tak:

Pozdrawiam Super-Mamuski, Staraczki i Ciężąrówkę Ani@k

A na wschodzie pada śnieg:errr:

Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&

cześć Dziewczynki,
to ja w sobotę myślami z Wami będę, bo Cudowe urodziny wyprawiam, a później sis na noc zostaje, więc będę miała babskie klachy
Caterina - ja to rano już tylko wątku po Twoim nicku szukam;)

czesc i czolem,
u nas na Poludniu piekna pogoda, wczoraj upal niemalze, dzis mam nadzieje rowniez. Musze sie cieszyc tymi dniami, bo pozniej ponoc znow zachmurzenie:-(

Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurcze szkoda, ze urzadzacie impre w sobote a nie dzis wieczoren na przyklad, bo ja mam jutro siorke ze szwagrem i pewnie bedziemy urzedowac przy dobrym winku:tak: ja to chyba przy kropelce:-D

Dzis pierwszy raz od dluuuugich miesiecy ubralam spodnice!:-)

U nas nic ciekawego, walczymy nadal z katarem i mam nadzieje, ze u dzieci tak jak i u doroslych katar trwa tydzien lub 7 dni:happy:

Uciekam na sniadanie i kawke i potem na targ kupic tulipany (tym samym bede myslec o Tobie Zuzanko :*)

Buziam wszystkie dziewczynki!

hej!Aleksis kochana,czy ty masz dzis inseminacje????????? kciuki trzymam MOCNO,MOCNO&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry