Ani@k
Fanka BB :)
heej
Muma ja się cieszę każdym dniem, każdą chwilą.. każdym objawem - wszystkim
coś mi za szybko dni ostatnio biegną ba! galopują!!! z jednej strony to dobrze, szybciej wiosna przyjdzie ;-)
Kok.o miodek malinki i wyleż się o ile się da, odpuść sobie może jeden spinning i wypocznij
na wiosnę zasmarkana???? no nie wypada ;-):-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~- oby pomogły :*******
Zuza kochana.. o nikim tak intensywnie ostatnio nie myślę jak o Tobie.. podpisuję się pod tym co Kok.o napisała.. jednocześnie wierzę - jakoś tak coś mi w kościach mówi że uda się również naturalnie..
dlatego ośmielę się tylko i wyłącznie dla Ciebie posłać ciepłe wręcz gorące fluidki.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i powtórzę Twoje słowa: "doczekasz się.. w najmniej spodziewanym czasie" buziaki :*********
Muma ja się cieszę każdym dniem, każdą chwilą.. każdym objawem - wszystkim
coś mi za szybko dni ostatnio biegną ba! galopują!!! z jednej strony to dobrze, szybciej wiosna przyjdzie ;-) Kok.o miodek malinki i wyleż się o ile się da, odpuść sobie może jeden spinning i wypocznij
na wiosnę zasmarkana???? no nie wypada ;-):-) Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~- oby pomogły :*******
Zuza kochana.. o nikim tak intensywnie ostatnio nie myślę jak o Tobie.. podpisuję się pod tym co Kok.o napisała.. jednocześnie wierzę - jakoś tak coś mi w kościach mówi że uda się również naturalnie..
dlatego ośmielę się tylko i wyłącznie dla Ciebie posłać ciepłe wręcz gorące fluidki.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i powtórzę Twoje słowa: "doczekasz się.. w najmniej spodziewanym czasie" buziaki :*********

). A jak bedziesz sie odchamiac? teatr? czy jakiś cięższy kaliber?(opera??):-)
że też mu się chciało lecieć..