reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heej

Muma ja się cieszę każdym dniem, każdą chwilą.. każdym objawem - wszystkim :tak: coś mi za szybko dni ostatnio biegną ba! galopują!!! z jednej strony to dobrze, szybciej wiosna przyjdzie ;-)
Kok.o miodek malinki i wyleż się o ile się da, odpuść sobie może jeden spinning i wypocznij :tak: na wiosnę zasmarkana???? no nie wypada ;-):-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~- oby pomogły :*******
Zuza kochana.. o nikim tak intensywnie ostatnio nie myślę jak o Tobie.. podpisuję się pod tym co Kok.o napisała.. jednocześnie wierzę - jakoś tak coś mi w kościach mówi że uda się również naturalnie.. :tak: dlatego ośmielę się tylko i wyłącznie dla Ciebie posłać ciepłe wręcz gorące fluidki.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i powtórzę Twoje słowa: "doczekasz się.. w najmniej spodziewanym czasie" buziaki :*********

reklama
Ahoj kobitki:-) Witam się z roboty kawunią:tak:

Zuza jak miło cię widzieć i czytać:tak:
Ja tez o nikim tak nie mysle jak o Tobie.Mam nadzieję że cudzik sie zdaży i albo naturalsik wpadnie albo z OA zadzwonią.
Trzymam mocno kciuki zacisnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

Aleksis zaciskam kciuki za owocny seksik z pipetką &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam nasze mamuśki :tak:

A na wschodzie dzisiaj ptaszki śpiewają a śnieg zalega i -11 z rana było :baffled:
Aby do wiosny

eloooo:-)
witam sie z pochmurnego zachodu
dzisiaj siedze murem w domu i cherlam, kurka,aspiryny nawet nie moge wziać zeby Młoda tego potem nie wypiła...miód, malinki i mleko pozostało. czosnek tez odpada:-(
Ani@k na spinning jutro planowalam pojsc, ale nie wiem co z tego wyjdzie;-) I slij codziennie fluidy babeczkom, Ty tylko mozesz teraz;-):-)

czeka mnie zaraz góra prasowania, jakies pranie chyba zrobie... no i cos do zjedzenia tez chyba:-)
i tyle roboty na dzisiaj zaplanowałam, a to i tak duzo;-)bo czuje sie slabo coś:zawstydzona/y:

dziewczyny

jakie jesteście kochane :**** nie wiem nawet co mam napisać ,żebyście wiedziały ,że również jestem z Wami całym serduchem i kibicuje wszystkim staraczkom ,mamusiom i Naszej ciężaróweczce Ani@k

mam kiepskie dni czasami ale chyba jak każda z Nas ,ale mi nadzieja się gdzieś po prostu zgubiła ,myślę ,że czym bliżej ciepła to się ogarnę i słonko da mi nową energię :tak:

ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie :*** uciekam dzisiaj na miasto się odchamić troszkę ;-):-)

Caterina ja też się ździwiłam ,że ptaki nadają a śniegu po kostki a to taki śpiew wiosennych ptaków :confused:

kok.o zdrówka

zuza tak tak!! słonce wyjdzie, przygrzeje konkretnie to i dobry humor , energia i nadzieja powróca!!:tak: Na wiosne zawsze człowiek czuje sie taki...no jakby nowo narodzony, naładowany pozytywnie:-) Ja plany zawsze robie wielkie na wiosne i lato (z realizacją potem gorzej, ale co tam..:-D). A jak bedziesz sie odchamiac? teatr? czy jakiś cięższy kaliber?(opera??):-)

Zuza :****

ale Ty masz fajnie, niedaleko stolica.. ja nawet jakbym chciala się odchamić to kilometry muszę pokonać.. bo w mojej mieścinie do zwykłego Polskiego Teatru czekam ze 3 miechy.. z wcześniejszą rezerwacją.. :no:
nawet kawy nie można się spokojnie napić bo o 23 już z lokalu wyganiają.. :-(
Poznań mi zaimponował.. tam można siedzieć do rana.. albo i południa.. nie wspomnę o ulubionym Krakowie :happy:

Kok.o czyli karmi w sobotę odpada???? ;-) a może przestań łapać śnieg na język, co??? ;-):-D:-p

ja właśnie piję herbę z sokiem malinowym.. i chyba zgaga się rozkręca :baffled: po soku malinowym???? :confused:

Muma wywoływana do tablicy!!!!! jak psinka??? już pewnie lepiej, obszczekał wróble i bociana pewnie ;-)

wczoraj w tv widziałam boćka w śniegu (na dachu) :szok: że też mu się chciało lecieć..

reklama
cześć Dziewczynki,
Ania - bavaria - polecam jednak zwykłą, te smakowe niedobre
Muma - Ty ostatnio pisałaś, że w deichmann online kupujesz?

for ju
Do 24.03 działają dwa kody -20% w Deichmann online.

Kod FLE-LZ7G (po rabacie musi zostać co najmniej 49zł)
Kod PAC-2013 (działa przy zakupie za minimum 62zł)

Kody można wpisać jeden po drugim do tego samego zakupu, odliczy wtedy 2 x 20%.

Dostawa: kurier i paczkomat gratis (kwota końcowa zamówienia min. 49zł); przesyłka pobraniowa kosztuje 3,15zł.

Zwrot bezpłatny w każdym stacjonarnym Deichmannie

Zuza - trzymam mocno kciuki za telefon z OA, tak jak dziewczyny pisąły - nie znasz dnia ni godziny

Caterina - Ty to spać nie możesz pracoholiku jeden! jak już się dzidzia pojawi nie będziesz miała problemu z niedospaniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry