reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc Dziewczynki:-)
Dzieki za kciuki :-*
Ja juz po wizycie, serduszko słychać juz doplerem czy jak to sie nazwa..nie miałam usg, tylko słuchanie przez brzuch - muzyka, poezja - stan pełnej ekscytacji :-)
Kolejna wizyta w środę u magika..
Caterina a ta mieszanka to tez ojca Sroki?

reklama
Ani@k - super :tak::tak::tak:
caterina pij ziółka , tylko uwierz że na pewno pomogą !! :tak:

Gatto, katiuszka, kok.o - jak katarki ??

alex ucałuj Cuda urodzinowo !!! Wow, 3 lata !! Pieczesz tort czy kupujesz ? :-)

Aleksis - ​to dziś ???!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc babolki
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo bardzo mocno zacisniete!!!!!
Muma dzieki, jakby ciut lepiej. kuruje sie tym czyms co polecalas + sok z cytryn+ mleko z miodem i jakies rutinoscorbiny i zobaczymy. gardlo tylko boli nadal:wściekła/y:

Ani@k heh noooooooooo muzyka dla uszu;-):-) A zdjecie jest???:-) zaraz sprawdze...

a! przedaje patent na uspokojenie (na chwile) marudzenia: czajnik elektryczny:-D Ja mam głosny i jak tylko go włącze to Młoda milknie i sie wsłu.ch.uje :-D
drugi patent przed chwilą zastosowany po raz pierwszy: jak maruda nie moze zasnąć a chce spac to pielucha na głowe:-D dlugo mi marudzila, senna, i wlasnie zasnela w lezaczku z paluchami w buzi jak jej pieluche zarzuciłam:-D

Ostatnia edycja:
Hej
Muma :-*
Kok.o zrobiłam se sesję przed lustrem ale brzuch wygląda tak jak ostatnio..ba! nawet wydaje mi sie ze w 13 tc był nieco większy..
Może po Świętach trochę 'urosnę' ;-)
A wagowo od ostatniej wizyty(1 marca) przybyło mi 1,5 kg..
Alex buziole przesylam dla Cudownego Chłopaka :-******
Aleksis koniecznie zdaj relacje! &&&&&&&
A dla wszystkich potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
eeeeeeeeeee ja nie oglądam, bo z moim nie da sie spokojnie ogladac:-D
przez zamkniete drzwi słysze jak dyskutuje z telewizorem;-):-)
jakies pokłądy agresji w nim ten mecz wyzwolił:-D

Noo meczyk pierwsza klasa byl :-):-):-)
Machnelam sobie pazury i brwi (bo jak wiadomo brwi sa bardzo wazne w zyciu kobiety - kasica ***) i ide spac:-);-)

Milego weekendu!!! :-)

ps tak sie stroje bo jutro do Biedronki jadziem;-):-):-):-)

hej!!caterina,ziółek nie pije...piłam przez 3 miesiące....no mi nie pomogły niestety:no:piłam je 3 miesiące i teraz robie sobie przerwe z piciem zióła,nie wiem na jak długo:sorry2:.Ani@k,to super wieści:tak:,najwazniejsze,ze wszystko jest oki!!Aleksis,ja tu z pracy wracam od razu kompa odpalam,zeby czytac relacje twoją!!!!!!!!!!!!!!,kciuki oczywiście cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!A mnie dziś zalało.....:zawstydzona/y:,no ale to było do przewidzenia....jak wczesniek wspomniałam przytulanka były bardzo,bardzo skape ,Adam był przeziębiony,to w pracy był i jakos tak.....:sorry2:...cóż......Muma...co do brwi..............to AFKORS,zgadzam się z tobą w 100 %.......brew ,w zyciu kobiety jest wazna,nawet bardzo...do tego ładnie "zrobiona":tak:,więć,zeby nie było,juzto na 9.30 mam własnie kosmetyczkę:tak:,jade z mama,bo mama na fryzjera jutro.A mój bidny mąz,dzis na nocke pojechał i bedzie pracował 12 godzin!!do jutra do 10 rano:sorry2:masakra jakaś!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ahoj dziewczyny porannie łikendowo:-)

Ja dzisiaj mam pełen luzik, zaraz na zakupki polece bo nie ma nic do jedzenia a w lodówce to jest tylko światło:dry:

I jeszcze do zielarskiego wstąpić muszę po nowy chiński suplement Dong Quai:tak:

Kasica
ja już swoją mieszankę O.Sroki całą wydudliłam , taką samą dostałam od koleżanki tyle że zafluidkowaną ciążowo :-p

Bo ja się przyznaję że te ziółka bardzo lubię pić i mnie bardzo smakują :blink:

Ani@k bardzo się cieszę że z dzidzą wszystko dobrze :tak:

A mecza do końca nie obejrzałam bo zasnęłam tak chłopaki interesująco grali :dry:

Pozdrawiam ze słonecznego wschodu:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry