reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzien Dobry,
Ani@k-ciesze sie bardzo, ze z Maluszkiem jest wszystko dobrze.E tam, brzuch urosnie, bedzie jeszcze pileczka czy dynia:)
Tak-IUI byla wczoraj, w 10 dc. Wkurzylam sie na nich, bo juz ostatnio ten wynik VCM spermy byl duzo ponizej normy, a mimo tego wykonali IUI wiedziac, ze eM mial ciezka infekcje koncem stycznia. Tym razem wynik byl lepszy, ale i tak ponizej ich normy VCM>1, bo tylko 0,35. I mimo tego wykonali IUI. Pani lekarka sie skonsultowala, ze jesli dostane@ mam poczekac 1 cykl, i dopiero sie zglosic w 3d nowego cyklu. Przeciez wiedza, ze pleminiki potrzebuja ok.90 dni na rozwoj:wściekła/y:

A moze akurat sie uda? Najwyzej w kwietniu to bedziemy jak kroliczki:-D
Problem jest taki, ze jedziemy do PL na komunie, ktora jest 12tego.wiec nie wiem jak logistycznie i czasowo to sie ulozy

Kok.o dobrze, ze juz sie lepiej czujesz.
Muma-fajnie,ze piesek zdrowy. A taki wypad do Biedronki, to ho ho. Brew"Brezniewa" musi byc.

Alex jako slaska kobita pewnie torcik domowej roboty juz ma. buziaki dla Cuda i Cudenki

Gatto-a sloneczko tam macie? Tu szarzyzna za oknem...
Kasica-kciuki za dobra armie Mezulka. karm go tymi suplementami, rozpieszczaj i musi byc lepiej:tak:
Aaronka-co u Ciebie? Tasza-hop hop?

Zuzanka pewnie czysci dom na glanz
katiuszka ok z Julkiem? Spicie jeszcze?
Caterina-pisalas o tym tescie u Was... A czy to sie nie zmienia u kobiety, tzn.ta wrogosc sluzu?Mozna to "leczyc" czy ewentualnie zminimalizowac? Nie chce mi sie wierzyc, ze organizm ciagle wytwarza antyciala...

Milej soboty. Jeszcze nie wiem co bedziemy robic, moze wyjdziemy na obiad do miasta...
Buzka

reklama
hej!!!!!!Wróciłam od kosmetyczki...tak sobie rozmawiałysmy i zeszło na temat dzieci..powiedziała,ze ponad 1,5 roku sie staramy i u nas cisza jak narazie itd...ze staramy sie i nic!!A ona do mnie mówi tak-ze ona kiedys przeszła operacje,usuneli jej 1 jajowód,z drugim jest tez cos nie za wesoło,na dodatek ma endometriozę,...starali się o dziecko 2 lata,z kalendarzykiem w reku,z wyliczaniem dni płodnych,obserwacja sluzu i co tylko możliwe,a ciązy nie było...lekarka jakos w koncu lipstopda powiedziała,zeby sobie odpuścili,bo szans na dziecko nie maja,ze jesli chca to tylko in vitro....i ona odpuściła kompletnie.....w grudniu zgłosiła się na cytologię i co?!!!!!!!!!!!!!lekarka jej powiedziała ze jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!,ze to jest po prostu CUD!!ze ona zaszła w ciąże,z wtymi problemami jakie ma!!!!Termin ma jak moja siostra na 15 września:-),ma juz jedno dziecko ta kosmetyczka,ale chcieli miec 2 i udało się!!Powiedziała,ze psychika według niej robi bardzo,bardzo duzo!!Ona przez bite 2 lata kochała się wtedy kiedy owulka,dni płodne itd...a jak powiedzieli im,ze nie maja szans na dziecko,to przestała się kochac w TE dni,tylko czysty spontan...i udało jej się!!!!!Bardzo fajna kobieta,ma 36 lat,jej mąż 40.Była teraz na tych wszystkich badaniach,testach papa,i wszystko jest oki!

Ostatnia edycja:
hejka :-)

witam się ze słonecznej krainy :cool2: nadmiar słońca rekompensuje śnieg który jeszcze jest..

Aleksis uda się!!!!!!!!!! MUSI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a na komunię to w stan abstynencji wejdziesz :tak: bo z Fasolkiem w brzuszku pic nie wolno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na przełomie września/października 2012 eM miał gorsze wyniku moczu, okazało się ze ma za mało wiatminy c, więc zaczął ją brać, w listopadzie czy grudniu kupiłam mu salfazin, ale nie zdążył go wybrać (ani jednej tabletki) nie zdążył bo już zaciążyłam.. eMa naprawdę trzeba rozpieszczać:tak: witaminki, cytrusy, miły nastrój - i plemniczki są wniebowzięte ;-):-) lekki stres eMa=osłabione plemniczki :tak: hehe sama sobie tak wykombinowałam ;-) albo gdzieś wyczytałam :dry:

uuuuu Muma to ja jak jaskiniowiec wczoraj w biedronce wystąpiłam :baffled: :zawstydzona/y:

a co do wczorajszego meczu.. hmm miałam kilka uwag kiedy zobaczyłam 'nasz' skład.. ale przecież prowadzący orłów wie co robi :-D jak w 7 minucie byliśmy już na stracei - nie chciało mi się oglądać tego meczu, ale eM się uparł, on przysypiał chwilami a ja ogladałam.. choć na koniec chyba też usnęlam..

chwilami aż się zastanawiałam czy ta 'fachowa' trójka z bundesligii (piszczek, błaszczu i lewy) jest tak naprawdę fachową i skuteczną trójką..
ajj nie ma to jak liga np. hiszpańska..

do wieczora dziewczynki.. aaa w almie nie ma bavarii, chwilowo wyprzedana, ciekawe kto mi ją wypil??? ;-)

hej!!!!!!Wróciłam od kosmetyczki...tak sobie rozmawiałysmy i zeszło na temat dzieci..powiedziała,ze ponad 1,5 roku sie staramy i u nas cisza jak narazie itd...ze staramy sie i nic!!A ona do mnie mówi tak-ze ona kiedys przeszła operacje,usuneli jej 1 jajowód,z drugim jest tez cos nie za wesoło,na dodatek mam endometriozę,...
Kasica Ty masz endometrioze????

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,zeby było super tym razem,zeby sie udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:MUSI I JUŻ!!!!!My jak ostatnio bylismy u androloga,to pytałam o inseminacje,o in vitro tez cos wspomniałam...i np.dr.powiedział nam wprost,że jak plemniki sa osłbione,ponizej normy,to szanse,na udany zabieg są bardzo nikłe........Bo ja tez jestem za ty,ze jesli nam się nie udaje naturalnie to inseminacja jak najbardziej!!ale dr.pwiedział,ze plmniki musza byc ok!!!!!.Wiec na dana chwile odpuszczamy sobie...

Ani@k na komuni zazwyczaj sie nie pije :-D:-D:-D macica ci na mozg uciska hahaha:-):-)

helol!!

U nas po 2ch dniach cudnych nastala szara zona:baffled: ale i tak sie nie martwie, dzis posprzatalismy prawie na glanz (jak to pisze Aleksis) chate, potem przyjezdza moja siostra z helmutowni:happy2: i ogolnie jest ok. Mala mniej marudna...zeby to nie byl objaw chorobowy:baffled::baffled:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eloooooo:-)
ale dzis pięęęęęęęęęęęęęknie!!! słonce przecudne, śnieg razi w oczy ale ziiimno jak ...no jak japitole:-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dadzą rade plemniczki!!!:tak:
Ani@k wielka trójca jest moze i wielka, no ale ich tam 11-tu powinno grac a nie trzech;-):-) ja nie ogladalam wprawdzie, zaraz eMa zapytam co sądzi o grze naszych kurdeorłów:-)

Młodą sprzedałam włąsnie eMowi. On teraz prasuje przy muzyce Mozarta, a ona siedzi w leżaczku i słucha i gapi sie co ten tata tam robi:-) I o dziwo juz z 5 minut tak siedzi cicho!:confused:
ide robic pomidorową z kluchami:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksis no własnie niby to jest zmienne w różnych cyklach :dry: A żeby to obejść robi się IUI:tak:

No my na ten czas dalej naturalnie z suplementami próbujemy :blink:

Oczywiście zaciśnięte kciukasy mam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

Nie martw się Ani@k ja do Lidla w dresiku i bez make-upu chodzę:-p

A co do mecza też jestem zdania że nie tylko ICH Troje gra:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry