reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nazywa się Dong Quai inna nazwa dzięgiel chiński używa się korzenia który jest sproszkowany w formie kapsułek.
Co do dawkowania ja biorę dwie kapsułki dziennie od wczoraj . Bierze się od pierwszego dnia po @ do ovu.

reklama
aaaaaaaaachaaaaaaaaaaaa,to jest w formie tabletek,tak??bo myslałam,ze w formie ziółek,do parzenia:sorry:,caterina,a gdzie je kupiłaś?????w sklepie zielarskim????.....ile jest kapsułek w opakowaniu,ile kosztuja????To ta twoja znajoma brałą te kapsułki?????

Kasica kupiłam w sklepie zielarskim ale nie było to łatwe bo znika z półek jak świeże bułeczki.
Pakowane jest po 60 lub 100 kapsułek. Ja mam to opakowanie po 60.
Biorą to dziewczyny na Inseminacyjnym wątku i na invitrowym.
A moja znajoma to piła ziółka o.Sroki.
Które po niej odziedziczyłam i teraz ja piję

AAAAAAAa i jeszcze koszt to ok.30 złotych

Witam, pewnie Mamusie juz smacznie chrapia albo podaja flache pociechom...Moj na probie, ja poprasowalam, upieklam czekoladowe ciasto Dr.Oetkera-ale smaczne!!!

Obejrzalam film libanskiej rezyserki Dokąd teraz. Dziewczyny, cudny film...Nielatwy, bo o religi, kobietach i mezczyznach no i o smierci, nienawisci.... Boski!!!

Kasica
-zerknij na fora albo poszukaj w necie. Ja znalazlam strone o ziolach Żyworódka, medycyna naturalna, zioła, kalanchoe, sok z pokrzywy,anemia,bóle kręgosłupa,rak,dermesa ale nie ma tam na temat dzięgiel chiński akurat, ale nazwa mi sie obila o uszy...

Na razie wyczekuje dobrej nowiny albo nachleje sie winka;-)

Pa pa

Muma...co do brwi..............to AFKORS,zgadzam się z tobą w 100 %.......brew ,w zyciu kobiety jest wazna,nawet bardzo..

kasica....kocham Twoje AFCORS...
Aleksis...ogromne, ogromne kciuki. Czekamy na dobre wieści po Świętach. A co takiego Twój Mąż ćwiczy????

Caterina ~~~~~~~~~dla Ciebie.

Jagoda przespała swoją pierwszą noc od 22:00 do 6:40. A później od 7:30 do 11:00 w naszym łóżku.
Jutro pędzimy na rehabilitacje, na którą czekaliśmy miesiąc, nie wspominając, że mieliśmy/mamy skierowanie na cito.

Ja zaczęłam mocno podkrwawiać:( Już nie wiem co tak naprawdę się dzieje. Jutro mija 8 tygodni od porodu, a u mnie ciągle źle.
Lekarz nie zadzwonił, a wczoraj byliśmy umówieni na telefon w sprawie sobotniego zabiegu...eh..

Lecę dokończyc wypisywanie kartek świątecznych, bo ja konserwa jestem i kartka zawsze zostanie kartką, a nie suchym smsem.

Dobranoc

Ahoj z posterunku w szpitalu:-)

Kasica niby ma wpływ i na immunologię i na endo tak więc i na za fasolkowanie :tak:
Pożyjemy zobaczymy :tak:
Jak na razie to glut już u mnie się pojawił :dry: Tylko skąd :confused: I dlaczego tak wczesnie:confused: Jak zwykle babie nie da się dogodzić :-p

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam ze słonecznego i mroźnego wschodu:cool:

Cześć Dziewczynki,

U nas też ziiiiiiiiiiiiimno chociaż piękne słońce ale jak nos wystawiłam na balkon to mi odpadł prawie :-)

caterina - jest glut - działaj, nieważne, który dc , nigdy nic nie wiadomo ;-):tak:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno kciuki
:tak:

aaronka -to już Ci mała zaczyna tak spać jak Oluś, super !!! My już teraz zawsze mamy 20-6 bez pobudki a potem od 7-9 czasem śpimy a czasem nie, dzisiaj nie;-)

Wczoraj jak reszta domowników była to mogłam trochę posprzątać, dwa wielkie wory rupieci znów wystawiam, co rok to samo. Człowiek gromadzi to wszystko, gromadzi a potem wyrzuca:-)
Powoli zaczynam myśleć o szukaniu miejsca na wakacje (polskie morze blisko Łodzi:-D) . Ale najpierw musimy z sąsiadem zagadać czy będzie karmił piesia... znów się biedak zestresuje, pierwszy raz zostanie sam na kilka dni:-(

Lecę na kawkę,
Miłego dnia !!!:-)

cześć dziewczyny

ja miałam w weekend gości ,przyjechali do Nas znajomi ,których poznaliśmy na spotkaniach OA :-) więc był bardzo miły weekend ,dobre jedzonko,wódeczka i o dziwo kaca nie było na drugi dzień :tak:;-)

dzisiaj pogoda śliczna ,śnieg topnieje ,jak się postoi na słonku to nawet ładnie grzeje , ja z pesymizmu przeszłam znowu na optymizm i mam wrócić do formy więc u mnie wiosna w pełni :-)

pranko rozwieszone na dworku , dzisiaj w kartony będę pakować książki i drobiazgi bo we wtorek za tydzień remont zaczynam więc święta będą na kartonach ,ale trudno za to majówką w czystym pięknym domku ;-)

Aleksis trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Caterina no to trzeba się cieszyć ,że już owu jest :tak:i działać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
czeeeeeeść

ale słonecznie, co nie???? ja co prawda nie byłam jeszcze na dworze, ale ponoć mrozi brrrr...
z jednej strony się cieszę bo nie mam nic na wiosnę i jakby w Wielkanoc przygrzało to ja w płaszczu zimowym będę musiała wystąpić :zawstydzona/y:
Muma Ty chyba jeszcze z Wolfem kawy nie pijesz??? eeee chyba nie, bo razem to na tarasie pijecie..
Aaronka no ale już niedługo będzie po wszystkim.. :sorry:
Kasica, Caterina wy uważajcie aby nie 'przedobrzyć'.. ja bym się zastanowiła czy mieszać 'chinszczyznę' i zioła o. Sroki.. ja piłam zioło z bromkiem - ale zapytałam endokrynolog czy mogę to połączyć a że pozwoliła to połączyłam..
Zuza miło się czyta że jesteś już 'wśród ludzi' :tak: tzn. optymistycznie nastawiona :tak: trzymam kciuki aby remont nie zepsuł Ci humorku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i oczywiście czekają świeżusieńkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katiuszka co u Was??? jak napisałaś ze Juluś już ładnie się przystosował, liczyłam że będziesz częściej.. :sorry:
Kok.o ????????? niezawodna co dzień a dziś???? łe ar ju????
Alex__ liczę na relację z Cudownych urodzin :tak: zaraz wejdę na fejsa.. może jakieś foto się pokazało..
Aleksis radzę po malutku odzwyczajać się od winka :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i dla wszystkich potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry