reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oho dziewczyny widzę ,że macie ciężki dzień dzisiaj tulę mocno !!! a suszarka kok.o nie działa albo odkurzacz? bo mojej koleżanki małą od razu przy suszarce zasypia ;-)i wystawia ją później na balkon i śpi 2 h
Ani@k no wiesz i ja bym się wystraszyła jakbyś mi tak z domu chciała wyjść w środku nocy :*****

Muma a psiny nie możecie na wakacje wziąć?

reklama
My właśnie powróciliśmy z drugiego spaceru (czytaj: usypiacza). Tzn ja powróciłam bo Oli chrapie przed domem:-)

Zuza my mamy Octavię - 3 dorosłe osoby, dziecko w foteliku, w bagażniku tobołki i wózek + owczarek niemiecki 45kg :baffled: Coś czarno to widzę;-) Poza tym jak go w zeszłym roku 'przewiezlismy' autem to nie jadł przez tydzień:cool:
Te parę dni w porywach do 10ciu musi przeżyć z sąsiadem..

Ani@k - miało zdjęcie nowe być !!:tak::-)

hej.!!!ja juz po pracy...okrutnie zimno u nas jest brrrr!!!!!Dzis po południu moja kuzynka wpadnie na nocleg do nas,bo jest przedstawicielem handlowym i ma region dolnośląski,nie chce spac w hotelu,tylko do nas podskoczy;-)to fajnie,i jutro tez!1My na swieta do tesciów jedziemy,wybieramy się w Wielką Sobote,a w poniedziałek po południu wrócimy.Ani@k,ja w tym cyklu witaminy brac zaczęłam,wiec ziółka odpuszczam sobie i te tabletki też!!!a kiedy moge znów ziółka zaczac pic???tzn.jaka musi byc przerwa??piłam 3 cykle,teraz zrobiłam przerwe...i jaka długa ona byc musi????Jesli zaczne pic ziółka,to bede piła tylko ziółka(plus Bromergon),tak jak było do tej pory,ale mieszac z niczym innym ziółek nie bede:no:

Muma miało być.. ale nic się nie zmieniło od ostatniego razu.. :sorry:

choć ze zmian.. to chyba mi mniej wygodnie jest siedzieć na fotelu.. ;-)

Kasica miesiąc przerwy i znowu 3 m-ce ziółek i potem znowu miesiąc przerwy i tak dalej..

Ostatnia edycja:
Muma no to faktycznie w takim aucie ciężko z psem takim dużym :-(no ale jak na swoim podwórku a tylko sąsiad będzie go karmił itd? to powinien przeżyć ;-)a Wam urlop też się należy

Ani@k ja i bez ciąży jak przytyłam kiedyś chrapałam aż mnie M nagrał na telefon bo nie wierzyłam ,a teraz podobno chrapie jak jestem zmęczona :sorry2:

ja od dzisiaj znowu zaczęłam się ograniczać w jedzeniu bo pomimo,że ćwiczę to jakoś brzuch mi nie spada i stwierdziłam,że na samym ryżu z marchewką będę przez miesiąc tzn obiad taki będzie :happy2: na śniadanko owsianka z owocami lub musli ,drugie śniadanie kawa, podwieczorek owoc jakiś a na kolację płatki z jogurtem :confused::-D

może do maja się uda bo mam komunię i chcę w fajną kieckię się wcisnąć :-)

​Ani@k - Bo ja chcę się dowiedzieć czy to Syneczek czy Córcia :tak: Sobie spojrzę i będę wiedziała :-p

kasica - nie mieszaj już z niczym ziółek bo Ci się w misce nie zmieszczą ;-) A co do przerwy to chyba ze 2 mce wystarczą.

Hehe my z Julką eMa nagrywamy jak chrapie czasem, musimy bitą śmietanę kupić w sprayu, będziemy mu wpuszczać jak w Rodzince Karolakowi :-D

Muma z tego co widzę jak stoję przed lustrem to jest taki chłopięcy, bo jakby 'podwójny', nie 'piłeczkowaty' na dziewczynkę.. choć nie wiem czy to nie wina gumki ze spodni :eek: choć mam całkiem luźno..

koleżanka która jest chyba 2 tygodnie później za mną w ciąży (ma już syna) powiedziała mi że trudno mi bedzie kupić ciuszki np. niebieskie śpioszki które nie miałyby samochodziku.. że jest taka 'segregacja' kolorowa.. tzn. że chłopiec to koniecznie niebieski kolor, a dziewczynka - koniecznie różowy :baffled:

reklama
Ani@k - co do brzucha 'podwójnego' to może to jeszcze po prostu zimowe zapasy;-):-)

A co do ciuszków niebieskich to bez przesady, jest dużo ze zwierzakami, dinozaurami a to chyba też dziewczynki mogą, nie ?
Zresztą co, z kopareczką nie mogą ?? Równouprawnienie w końcu jest:-D

Chyba lepsza dziewuszka w śpiochach z koparką niż chłopczyk w motylkach, nie ?:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry