Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i poważnie się zastanawiam nad tym aby poznać jednak płeć.. ale to takie chwiejne myśli jeszcze..![]()
Dobrze gadasz
Trzeba dziecko sobie już nazwać, gadać do niej/niego konkretnie , że nie wspomnę o
,kurcze,wszystko przesuwa się w czasie,oddala mam wrażenie...:-
Ja usiadlam na tylku, ale jak sie ociepli i osuszy to wyciagam rolki i trampki do biegania. W zimie mi sie nie chce

Aaronka-przykro mi z Twego powodu, ze lekarze w sumie to zignorowali ten problem albo liczyli nie wiem na co. W koncu to tkanka, ktora nie powinna tam byc. Trzymam kciuki,abys dopielo swego i pozbyla sie tego klopotu jak najszybciej. Bo przeciez komfortowe to dla Ciebie nie jest ani zdrowe.
Moze trzeba zrobic mala afere w przychodni jak Alex kiedys?;-)

ale bym sie napiła, tak ciutke chociaz takiej naleweczki..mmmmmm
moze zaprezentuj go eMowi i powiedz,ze musisz pojsc do łożka sie wygrzac i trza Ci herbatki i ksiązek dostarczac;-):-)
piec jest nowy i jeszcze nieopanowany, na 3 upieczone ciasta 2 z nich z zakalcem, wolałam nie ryzykować. Za to cała reszta już samodzielnie przyrządzona - sałatki, ryba w zalewie octowej, jajka w sosie tatarskim. Wszystko udało się super, Cud przejęty, obdarowany toną plastiku
i tu już matka mniej szczęśliwa.

a poza tym my już po debiucie marchewkowym, nieźle sobie moje Cudo poradziło. muszę nauczyć Malutką jeść przed powrotem do pracy, bo moja mama, która będzie się nią opiekowała raczej z tych strachliwych