reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no właśnie.. o zapasach zimowych zapomniałam :-D

ale za to mam jeszcze możliwość zrobienia zastrzyku w fałdzie :tak::-)

a na kolory to nie będę zwracać uwagi.. i na kopareczki też :tak::happy2:

no i poważnie się zastanawiam nad tym aby poznać jednak płeć.. ale to takie chwiejne myśli jeszcze.. :sorry:

reklama
no i poważnie się zastanawiam nad tym aby poznać jednak płeć.. ale to takie chwiejne myśli jeszcze.. :sorry:

Tak , tak :tak: Dobrze gadasz :tak: Trzeba dziecko sobie już nazwać, gadać do niej/niego konkretnie , że nie wspomnę o
pościelach , akcesoriach i ubrankach;-)

Ja uciekam, muszę obiad dokończyć..
Miłego dnia !!

Dziewczyny,jestem nieco podłamana.....dzwoniłam zapisac się na wizyte do androloga,i dr.bedzie przyjmował dopiero 15 kwietnia!!Myślałam,ze uda nam sie pojechac 8 kwietnia,ale on wtedy nie przyjmuje,:no:,kurcze,wszystko przesuwa się w czasie,oddala mam wrażenie...:-(:-(:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Witam Drogie Panie wieczorowa pora
Dziekuje za Wasze kciuki:tak:
Aaronka-przykro mi z Twego powodu, ze lekarze w sumie to zignorowali ten problem albo liczyli nie wiem na co. W koncu to tkanka, ktora nie powinna tam byc. Trzymam kciuki,abys dopielo swego i pozbyla sie tego klopotu jak najszybciej. Bo przeciez komfortowe to dla Ciebie nie jest ani zdrowe.
Moze trzeba zrobic mala afere w przychodni jak Alex kiedys?;-)

Zuzanka-witamy Cie w szamanskim nastroju!!!Cieszem sie bardzo i podziwiam wytrwalosci w dazeniu do perfekcyjnej sylwetki:tak:Ja usiadlam na tylku, ale jak sie ociepli i osuszy to wyciagam rolki i trampki do biegania. W zimie mi sie nie chce

Nasza Muma nieodzowna i niezastapiona. Pewnie, jedzcie sie zrelaksowac troche, przeszliscie ciezki czas, ciagle jakies klopoty, wiec odpoczynek sie nalezy. Jakies masaze, sauna....Hm fajnie

Kok.o
-nie plakaj Ty tu nam, bo zlosc i smutek pieknosci szkodzi, a my wszystkie piekne chcemy pozostac. Mala miala muszki w nosie na chwile i juz jej przeszlo. Wiesz, baby zawsze maja swoje humory, migreny itd.;-)Ewunia jest tak slodka z tym zadartym noskiem, ze moglabym ja zjesc
A gdzie Gatto? Pochwal sie ta swoja cudna pociecha jak urosla, pls wstaw fotki na kolko

Ani@k-rozumiem Cie jak najbardziej. Im wolno chrapac, a nam to nie? gdzie to jest napisane ze babom nie wolno? W koncu tez sobie lubimy chlupnac, pociurlac no to i chrapiemy po dziennym znoju.A jak!!! Chlop chory czytaj umierajacy
Najwazniejsze ze Dzidzius rosnie zdrowo:tak:
Kasica- hop hop! Spokojnie, to tylko tydzien. Wszystko sie ulozy, lekarz Wam pomaga, jest coraz lepiej, wiec glowka do gory:tak:

Caterina-podziwiam za upor w piciu ziolek, jam leniwa jest ze hej. Najbardziej z ziolek to mi smakuja nalewki, np. z czarnej porzeczki albo cytrynowka z miodem. Prawie jak ziola;-)Ta cudowna mieszkanka i u Ciebie sie sprawdzi

Katiuszka cosik sie obsunela w pisaniu powiesci w odcinkach. Czekam z niecierpliowoscia

Ok, obejrze sobie serial.A co?
Wolno mnie, moje mleko i moje talerze:-D

Aaronka-przykro mi z Twego powodu, ze lekarze w sumie to zignorowali ten problem albo liczyli nie wiem na co. W koncu to tkanka, ktora nie powinna tam byc. Trzymam kciuki,abys dopielo swego i pozbyla sie tego klopotu jak najszybciej. Bo przeciez komfortowe to dla Ciebie nie jest ani zdrowe.
Moze trzeba zrobic mala afere w przychodni jak Alex kiedys?;-)

Aleksis, jutro mnie usypiają. Dowiedziałam się o 14:00.
Zestresowana jestem strasznie, bo Jagoda odmawia w dalszym ciągu butelki. Dzisiejszy dzień strasznie mnie zmęczył, bo starałam się "wpoić" dziecku że butelka tez jest dobra. Zastosowałam aż 3 rodzaje butelek i smoków i nic!!!! Jak nie chciała tak nie chce.
Jutro zanim się zgłoszę do ordynatora, pobiegnę na oddział i wezmę cewniczek ze strzykawką, bo w aptekach są 8 mm, a w szpitalu mają 3 mm. I zostawię Męża z palcem...:( Jakoś muszą sobie poradzić.

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki :-) Witam się rannie z kawą w dłoni:tak:

Ani@k a my tam się nie zastanawiamy tylko chcemy znać płeć twojego bąbelka:tak::-p

Kasica wszystko będzie dobrze zobaczysz zaciśniete kciuki mam za was przez cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aleksis
za ciebie też kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja dzisiaj mam strasznego gluta tyle ze nie na dole a na górze w nosie:sorry2:

Kok.o mam nadzieję że u was już wszystko dobrze :tak:

Aronka za twój zabieg też kciukasy zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z Syberii

czesc babolki
uuufff przezyłam wczorajszy dzien. dzisiaj szykowalo sie to samo ale jakos opanowałam Młodą i teraz drzemie sobie...
Aleksis :*** jak sie czujesz? tylko nie przesadzaj z tymi nalewkami hehe:-D ale bym sie napiła, tak ciutke chociaz takiej naleweczki..mmmmmm
aaronka trzymaj sie, &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie zabiegu. Kurcze, to uparciuszka masz cycowego w domu!;-) Pewnie tak robiliscie ,ale zapytam: czy z tych smoczkow wypuszczaliscie krople mleka do buźki, zeby Jagódka poczula,ze z tego gumowego stwora leci dobre mleczko?
caterina heh..no nie mam pomyslu jak górnego gluta wykorzystac:-D moze zaprezentuj go eMowi i powiedz,ze musisz pojsc do łożka sie wygrzac i trza Ci herbatki i ksiązek dostarczac;-):-)

pozdrawiam,Młoda juz skrzeczy wiec uciekam
pa

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Dziewczynki,
powoli wracamy do codziennego rytmu - 3 dni świętowania = zdecydowanie za dużo

wbrew temu co sugeruje Aleksis - tort był kupny:-D piec jest nowy i jeszcze nieopanowany, na 3 upieczone ciasta 2 z nich z zakalcem, wolałam nie ryzykować. Za to cała reszta już samodzielnie przyrządzona - sałatki, ryba w zalewie octowej, jajka w sosie tatarskim. Wszystko udało się super, Cud przejęty, obdarowany toną plastiku:szok: i tu już matka mniej szczęśliwa.
jak zrzucę zdjęcia to Wam wrzucę na kółko Cuda dmuchającego co sił w płucach (w końcu się udało)

Aaronka - kciuki mocno!

Ania - nooo, to może dowiemy się jednak czy Facecik czy Kobitka:tak:

Muma - kody i inne biorę z forum zakupowego na gazecie, dopiero dziś przeczytałam wiadomość na fb

Caterina - Ty jak zwykle niezawodna:tak:

Cześć Anuszka - rozkładaj kocyk i aklimatyzuj się;-) Gratulacje! syn czy córka?

zaczyna do mnie stukać brutalna rzeczywistość - urlop macierzyński do 08.05, później urlop zaległy, może trochę nowego i witaj Praco:eek:

miłego dnia Dziewczynki

p.s. o maj gat! Cudeńka kończy dziś 4 mies:szok: a poza tym my już po debiucie marchewkowym, nieźle sobie moje Cudo poradziło. muszę nauczyć Malutką jeść przed powrotem do pracy, bo moja mama, która będzie się nią opiekowała raczej z tych strachliwych

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry