reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się i ja :-)

U nas znów słonko i Syberia:baffled:
Dzisiaj robię pizzę wg przepisu Biondy ***
Potem farbuję włosy jakąś farbą Scharzkopf w piance, skusiłam się przez tą piankę - że podobno szybko i łatwo - zobaczymy;-)

alex - i co dalej z Dzieciakami ?? JUż doczytałam, że Mama - fajnie masz :tak: Ja muszę zostać chyba jeszcze z rok i potem żłobek.. Julka też chodziła do żłobka i chwalimy to sobie , także jakoś to będzie..

anuszka Witaj , opowiedz coś więcej o sobie :tak:

Dla reszty buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla potrzebujących:tak:
Idę po kawkę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki

witam się w słoneczną piękną pogodę :-) z kawką pod pachą
Aleksis no muszę ,muszę coś robić dodatkowego bo inaczej z fiksuje :confused2::baffled: jak Twoje samopoczucie kiedy kochana testujesz??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
alex_ to dobrze,że masz mamę do pomocy :tak:i że zostanie z dzieciakami . A jak myśl o powrocie do pracy zadowolona czy raczej masz obawy?

kok.o no to dobrze ,że trochę Młoda się uspokoiła :tak:może ma jakieś swoje fanaberie i sobie myśli a "podokuczam mamie,a co "
Muma ja ostatnio właśnie gdzieś czytałam,że psycholodzy polecają żłobki i przedszkola bardziej niż nianie bo mają większą możliwość rozwoju w przedszkolu.

anuszka
witaj i napisz coś o sobie ;-)

caterina jakieś objawy owu ??

ja dzisiaj pościel u Nas zmieniam i porządku w dokumentach będę robić :-)coś co baardzo lubię :sorry: no i prasowanie mnie czeka :szok:

ale na razie z kawką posiedzę ;-)

Zuza moze mnie trochę jamnik pobolewał ale nie wiem czy to jest to:eek::eek:
My w tym cyklu to łeb w łeb idziemy:-D Jak siostry syjamskie ;-)

Żeby mnie się tak chciało sprzątać:-p Moż jutro się zabiorę do roboty sprzataniowej:confused2: Wolne mam jutro to trza wykożystać .

ale was tu dużo ...
będzie z kim klikać :D

alex___ suwaczek ciążowy jest mojej sister tak żebym była na bierząco który tc :D będzie chrześniaczka;

troszkę o mnie:

małżeństwem jesteśmy już 3,5 roku, staramy się o dzidzię niecałe trzy lata ...
na początku miałam wysoka prolaktynę, już teraz uregulowana ... ale zajęło to trochę czasu moim trzem lekarzom ...
jeden przepisał bromergon, odszedł z przychodni, następny chciał żebym to odłożyła bo chciał mnie leczyc od początku ...

no i nasza polska rzeczywistość nie pozwoliła mi też na to, bo do endo-ginków długo się czeka ...
do innych specjalistów (dobrych) czeka się od 6 do 9 miesięcy!!!
mąż ma słabe żołnierzyki ale z tym tez super historia, bo androlog powiedział mu dwa lata temu że jest ok a tydzień temu mój endo-ginek przyjrzał się badaniom i okazało się że są słabe !!! tyle czasu straconego ...
jajowody drożne ... sprawdzone miesiąc temu
teraz sprawdzenie owulacji, czy mam i jak to w ogóle u mnie wygląda ...
dzięki forum wiem, że zabierają sie za mnie jak pies do jeża !!!
wariuję ...

dostałam też skierowanie do szpitala na I i II fazę
wiecie czego moge sie tam spodziewać ?
lekarz mamrotał coś o sprawdzeniu hormonów ale co jeszcze mnie może tam czekać?
mogę liczyć na monitoring? walczyć i to?
bo narazie nikt mi tego nie zalecił !!!
na własna rękę to chce zrobić lub walczyć o to dzięki forumowiczkom

Ostatnia edycja:
czeeeeeeeeeŚĆ :-)

jestem od rana naładowana białym serem z cebulą uuuuuuuuuuuuuu ale zionę jak Smok Wawelski.. alem się oprzeć nie mogłaaaa ;-)
u mnie też słonko świeci.. jak zawsze zresztą :-) ale dowiem się czy zimno za jakiś czas.. bo dziś zakupy nas czekają..

witaj Anuszka, z nami nie zginiesz.. tak wpłyniemy na Twój organizm ze się nie obejrzysz i będziesz II kreski oglądać :tak:

Zuza widzę ze w swoim żywiole jesteś ;-) u mnie też by się przydało sprzątnąć.. ale jak się za dużo ruszam i coś porobię to muszę później dłuuuugo leżeć.. więc eM z lekka wszystko ogarnie, cobym na święta mogła jakoś funkcjonować :-p
Caterina pal licho czy to owu czy nie, śmigajcie co drugi najlepiej dzień :tak: choć ja ostatnio starałam się co 3 dni (chyba) i bingooooo w każdym razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica spokojnie!!!!!!!!!!! to tylko tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z perspektywy czasu staraniowego to pikuś :tak: zawierz się losowi - może tak miało być &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aleksis aj love ju!!!!!!!!!!!!!!!!! :****
Alex___ ło matko, ja się nie mogę doczekać aż zobaczę Cuda dmuchającego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki dla Cudziątek :*****
Muma wiesz że eMowi spodobało się imię Aleksander???? :-)
Kok.o a wytropiłaś ślad ząbka?????
Gatto, Katiuszka co u Was??????????????????????? napiszcie parę słów.. :sorry:

anuszka co to za androlog był co się na wynikach nie zna..:nerd: Co do żołnierzyków to oprócz leków zmień trochę eMową dietę: więcej cytrusów, ananasa, wołowiny, orzechów brazylijskich, no i najlepiej zero fajek i %:tak: No i luźne gatki :-D

zuzanka na mnie jutro czeka szuflada z dokumentami, wszystko tam wrzucam i jest już horror jakiś :szok::-D

Ani@k bo to ładne imię jest !:tak: I do dwóch płci da się zastosować :tak::-) Co do śladu ząbka u kok.o to nie tak szybko, ja tropię od dwóch miesięcy i dopiero widać go pod skórą, ale jest już blisko:laugh2:

caterina =ja też uważam, że staranka co 2-3 dni bez patrzenia na owu to najlepsza recepta, oczywiście jeśli ma się na to siłę:-p

aaa i jeszcze chciałam powiedzieć , że ja też kocham Aleksis :-)

dobra, zasneła...
Muma nie wiem co z tym dzieckiem sie dzieje, z dnia na dzien zmieniła sie strasznie:szok:
anuszka witamy witamy, do 30-tek zapraszamy:-) rozgośc sie i juz szukaj przepisu na pyszny sernik, coby jako wkupne do wątku był:-) Jak upieczesz, to adresy Ci na priv przeslemy i wyslesz po kawałku:tak: Tylko kurierem musisz, bo jak Gatto wysłała pocztą to lekko nieświeży dotarł:crazy:

reklama
no ja już ogarnęłam papierologię ale dobrze bo większość M dostaje na meila rachunki i nie ma tego już dużo ;-) spijam drugą kawkę mam nadzieję,że nie przeszkodzi no i za prasowanie się biorę obiad się pichci popakowane książki ,pościel się pierze kołderki się wietrzą ojjj jestem w swoim żywiole

kok.o trzymam kciuki ,że niunia sie uspokoi :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry