reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Anuszka - sorry, tak to jest jak się w biegu czyta, pisze i robi milion innych rzeczy. W takim razie obstawiam - zgodnie z tradycja, że w kwietniu obwieścisz dobre nowiny

Muma - z obawą jak to wszystko ogarnę, bo wiesz - ciągnę jeszcze dozory, do tego cały etat, dom, dzieci, nie wiem czy wyrobię bez uszczerbku

Ania - speszjal for ju właśnie zrzucam foty

Kok.o - Młoda Ci normalnie w świecie chce powiedzieć, że Ona jest Najważniejsza:-D

Zuza - to jak już ogarniesz u siebie to zAPRASZAM DO MNIE NA PRASOWANIE (NIE ZNOSZĘ)

dobra, na fejsie przypominam moje Cuda dwa

Ostatnia edycja:
reklama
ooooo zuza na miotle lata!:-D az furczy!;-):-)
a ja mam wielki wyrzut sumienia w postaci mojej szafy ubraniowej, w ktorej mam taki burdel ze boje sie jej otwierac:-) Obiecuje sobie,ze przegladne te gory ciuchow i wywale dla potrzebujacych tak z polowe...ale sie zabrac cos nie moge:zawstydzona/y: zuza ja do siebie zapraszam na oglądanie szafy!:-D u mnie bedzie lepiej niz u alex, kawke serwuje i ciasto nawet!:-D (upieke, a co!)

Ja dwa wory wielkie wlasnie wywaliłam wczoraj :tak:
A od jutra mam Julkę w domu to jeszcze będę sprzątać :baffled:

alex - no jakoś to musi być, się poukłada :tak:&&&&&&&&&&&

zuza ja nienawidzę prasowania, składam ładnie po praniu i do szafy, jak trzeba to sobie każdy prasuje co jego :-p

hehe Muma ja to samo robie...:-D mam w tym burdlu w szafie same pogniecione ciuchy:-D
prasuje tylko Młodej
A ja już nie prasuję Olkowi ubrań:-) Tylko pieluchy do wycierania/podkładania i ciuszki jak jest wyższa konieczność :-D Bodziaki mamy z Coolclubu mięciutkie i bez prasowania - polecam;-)

Ale żeby nie było -mojemu pierwszemu dziecku prasowałam wszystko z rok albo i dłużej :-D

Ostatnia edycja:
oj dziewczynki jestem wzruszona tymi zaproszeniami ,ale wiecie jak to jest M by za bardzo tęsknił no i nie daj bosze żeby z tęsknoty usechł mi ,nie nie bardzo dziękuję ale nie mogę biedaczka zostawić samego :-D

co do prasowania Muma to ja tylko swoje prasuje i M Młodej odkładam do pokoju jej a co ona z nimi zrobi to już nie moja broszka jeszcze na głowę nie upadłam,żeby ją do tego stopnia wyręczać rączki bozia dała jak do głupot to ona ma chęci :laugh2::baffled:natomiast mam też dużo rzeczy ,które jak ładnie rozwieszę to tylko ładnie złożyć i jak uprasowane ;-)
a prasowania alex_ja nie znoszę ,wolę w szafach oglądać przeglądać więc kok.o jak by co to jestem dobra w garderobie :tak:

Dzięki dziewczyny za przywitanie
kok.o-sernik się piecze :-D
Muma-Nie wiem co to za androlog ale na forum dziewczyny dały mi różne opinie na temat żołnierzy mojego M więc jestem pełna nadziei, witaminy i jeszcze raz badanie ...

Poza tym nie wiadomo czy mam owu, też czekam na monitoring
zmieniam znów lekarza... chodze do endo-gina i do kliniki

alex___ nie na sprawy
Ani@k i alex__ mam nadzieję że mnie zaczarujecie i naprawdę szybko będziemy oglądać II
:-D

Ostatnia edycja:
czesc i czolem,

pisze jednym palcem, bo mam mloda na recach:eek: co za gosciuwa! tylko by na rekach spala, a juz lozeczko gryzie i kopie wiec w nim ryk jest:baffled:

czemu kochacie Aleksis??:confused:

Kok.o sernik byl ok, ale ty poczty nie odbierasz :rofl2:

Anuszka witaj!!

u nas ciag dalszy kataru:eek:wykituje za niedlugo:baffled:

hej.Witaj anuszka:-)...Ja po pracy,własnie wciągam kluski śląskie;-),kurcze niby macie racje,ze tydzien to nie duzo.ale jak tak się czeka ,to mysle,ze juz np.Adam by jakie leki brał przez ten czas,juz by było cos wiecej wiadomo itd...ale cóz,skoro 8 .04 nie przyjmuje androlog,to nic na to nie poradze.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry