reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

Ja na chwilkę bo dziś już wielkie mam sprzątanie i Julkę w domku to jest jeszcze weselej :-)

aaronka - mam nadzieję, że wszystko OK z małą a Ty szybko dojdziesz do siebie &&&&&&&:tak:

Ani@k - noo tak to będzie z tym niespaniem :tak: A brzuch też mi zawsze bardzo wcześnie twardniał, niektóre kobitki tak już mają, trza odpoczywać, magnezować się i już:tak: Ja właśnie przez to już po 7mym miesiącu właściwie nie mogłam chodzić:eek: I kciukasy za Magika &&&&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o - ja Ci polecam alma24:tak: Jakbyś teraz zamówiła to masz dziś wieczorem albo jutro rano i robisz na co masz ochotę :-)
Ewentualnie zamów coś dobrego gotowego a w żabce poproś kogoś co by Ci flaszkę kupił :-D

katiuszka - wiem, że się nie obrazisz :tak: ale może Juluś ma już dosyć teściowej ??:cool: Ja wiem jakie są mamusie, niby są spoko i się starają naprawdę ale robią jakieś tam zamieszanie i troszkę hałasu przy tym - myślę, że jak już zostaniecie sami to wszystko będzie jak należy:tak: Przede wszystkim Ty będziesz spokojniejsza a on to wyczuje:tak:

Aleksis -
nieustające &&&&&&&&&&&&&&&:happy:

Ogólne buziaki:-):-):-)

reklama
anuszka dziekuje :* tylko kakao odpada bo Młoda rewolucje bedzie miala;-)

katiuszka kurcze, zdarza sie, ze dzieci mimo głodu nie chca ssac jak je cos boli (gardło, ucho, ... bo ssanie ból sprawia). Moze na wszelki wypadek ogladnij gardełko. Nie strasze, tylko jakby to trwało nadal to niech pediatra lub laryngolog raczej sprawdzi,czy to nie zapalenie ucha.

Muma hmmm... zaraz sprawdze jak to z tą almą działa.. jeszcze jakby Ewa dała mi posiedziec dłuzej w kuchni...:sorry::-)

caterina Ty sie nie nabijaj, taka słaba pamiec to kalectwo:-D historia to byl jeden z najgorszych przedmiotów w szkole, same daty:szok:

a katiuszka, doczytałam,ze toesciowa dała rade nakarmic... no to wygląda na to,ze musisz dołączyc do klubu pijących meliske;-) ja juz popijam, bo jak mnie nerw bierze to Młoda te od razu sie drze i koło sie zamyka... jak ja spokojniejsza, to ona tez:tak:

Ostatnia edycja:
kok.o sama też tak myślałam, że może go coś boli, ale chyba nie, bo na przykład 10 minut temu wytrąbił całą flachę bez jednego pisknięcia:happy: No to jakby go bolało, to chyba cały czas, nie? :cool: zwariuję z tym dzieckiem:angry: chyba faktycznie zacznę pić tą meliskę!!! i to podwójną!!!

czeeeeść

zasnęłam, nie wiem o której ale długo nie pospałam.. o 5 już miałam 5-cio złotówki, i wcale mi się spać nie chciało :szok:

Kok.o dzięki, ja mam taaaki zapas nieprzeczytanych pozycji że czasu mi braknie póki to ogarnę :zawstydzona/y:

twrady brzuch robi mi się albo z nerwów, choć nie chcę przed wizytą jakieś śmieszne palpitacje mi się ujawniają:zawstydzona/y: albo z okazji rodzaju macicy jaki posiadam.. na forum o macicach, mam dziewczyny, które mniej więcej w 16/17 tc zaczynały mieć przeboje z twardnieniami czyt. skurczami.. później nakaz leżenia, magnezowanie się i tak od wizyty do wizyty..
Jedna dziewczyna opowiadała jak lekarz nie mógł jej zbadać bo macica się 'stawiała' dobrze że dziś wizyta, popytam magika o stan macicy, ma mi dziś pokazać jak to macica się ładnie w balonik przekształciła, bez zdjęcia chyba z tamtąd nie wyjdę.. bo ja przez Święta chyba osiwieję..
a te twrdnienia to takie uczucie jakbym była mega obżarta, opita i taka w granicach wytrzymałości.. :zawstydzona/y: też tak miałyście???

Muma :*** ja biorę teraz 3x2 aspargin, spytam magika czy w razie 'w' mogę wziąć 4 dawkę 2 tabletek.. wczoraj zastanawiałam się nad no-spą.. ale leżenie mi chyba pomogło, ocieplałam brzuch.. znaczy okrywałam kołdrą bo ciepłota działa na mnie rozluźniająco.. o stresie nie wspomnę.. :zawstydzona/y:

Caterina :*** Wy dekoderem się teraz nie zajmujcie, zajmijcie się sobą.. ja kciuki mam cały czas zaciśniśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka ja myślę jak Muma.. ja wiem jak działa teściowa, nie musi nic mówić i choćby nie wiem jak miła była.. coś jest w tym osobniku że się nie da być spokojnym.. więc zacznij odliczać czas kiedy 'mamusia' sobie poleci (ciśnie mi się aby napisać ze na miotle :-p) i będzie lepiej :tak:
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto koffam Aleksis za to jaka jest.. rozumie mnie a ja ją.. tak jakbyśmy się w tym samym dniu urodziły ;-):biggrin2:
Alex__ ja na fejsie Cuda obejrzałam.. Słooooooooooooooooodki jak ten wielki tort On jest :******
Anuszka no kolej na to abyś napisała w którym dc jesteś, czy mierzysz temp. i takie tam..
Zuza ????????????????????? a jak Twoje tsh????
Kasica a ile czasu czekacie zawsze na wynik Adama posiewu??? bo w przypadku jak w połowie kwietnia macie lekarza to po świętach chyba Adam bedzie robił wyniki, co???

gdyby któraś chciała mam do oddania salfazin - nieruszany!!!!!!!!!!! :tak:
a dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ani@k
dziś mam 11 dc ... jak w suwaczku
nie mierze tempki bo już sie w swoim zyciu namierzyłam ... :D
mam różne godziny pracy więc mam sporo zaburzeń :D
biorę bromergon na prolaktynę
jajowody drożne :P
nasienie słabe
no i najważniejsze teraz chyba ... brak owulacji, małe pęcherzyki lub nie pękające ... zaczynam monit
i dostałam CLO
trafiam na samych złych lekarzy ... :C

o o o!! właśnie anuszka! sie nie migaj bo cieniutkie to Twoje usprawiedliwienie:-) caterina pracuje 24h/dobe i chyba spi w drodze z jednej pracy do drugiej, a mierzy temp:tak: (zanim z samochodu wysiądzie:-D)

anuszka skąd jestes?

reklama
Dobra poprawie się :-P
Może rzeczywiście mi się nie chce . . .
Ale teraz jak wiem że muszę zabrać się za owu to może będę miała powód żeby znów mierzyć.
mieszkam w warszawie jestem ze śląska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry