Muma
Fanka BB :)
Hejka,
Ja na chwilkę bo dziś już wielkie mam sprzątanie i Julkę w domku to jest jeszcze weselej :-)
aaronka - mam nadzieję, że wszystko OK z małą a Ty szybko dojdziesz do siebie &&&&&&&
Ani@k - noo tak to będzie z tym niespaniem
A brzuch też mi zawsze bardzo wcześnie twardniał, niektóre kobitki tak już mają, trza odpoczywać, magnezować się i już
Ja właśnie przez to już po 7mym miesiącu właściwie nie mogłam chodzić
I kciukasy za Magika &&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o - ja Ci polecam alma24
Jakbyś teraz zamówiła to masz dziś wieczorem albo jutro rano i robisz na co masz ochotę :-)
Ewentualnie zamów coś dobrego gotowego a w żabce poproś kogoś co by Ci flaszkę kupił
katiuszka - wiem, że się nie obrazisz
ale może Juluś ma już dosyć teściowej ??
Ja wiem jakie są mamusie, niby są spoko i się starają naprawdę ale robią jakieś tam zamieszanie i troszkę hałasu przy tym - myślę, że jak już zostaniecie sami to wszystko będzie jak należy
Przede wszystkim Ty będziesz spokojniejsza a on to wyczuje
Aleksis - nieustające &&&&&&&&&&&&&&&
Ogólne buziaki:-):-):-)
Ja na chwilkę bo dziś już wielkie mam sprzątanie i Julkę w domku to jest jeszcze weselej :-)
aaronka - mam nadzieję, że wszystko OK z małą a Ty szybko dojdziesz do siebie &&&&&&&

Ani@k - noo tak to będzie z tym niespaniem
A brzuch też mi zawsze bardzo wcześnie twardniał, niektóre kobitki tak już mają, trza odpoczywać, magnezować się i już
Ja właśnie przez to już po 7mym miesiącu właściwie nie mogłam chodzić
I kciukasy za Magika &&&&&&&&&&&&&&&&&&kok.o - ja Ci polecam alma24
Jakbyś teraz zamówiła to masz dziś wieczorem albo jutro rano i robisz na co masz ochotę :-)Ewentualnie zamów coś dobrego gotowego a w żabce poproś kogoś co by Ci flaszkę kupił

katiuszka - wiem, że się nie obrazisz
ale może Juluś ma już dosyć teściowej ??
Ja wiem jakie są mamusie, niby są spoko i się starają naprawdę ale robią jakieś tam zamieszanie i troszkę hałasu przy tym - myślę, że jak już zostaniecie sami to wszystko będzie jak należy
Przede wszystkim Ty będziesz spokojniejsza a on to wyczuje
Aleksis - nieustające &&&&&&&&&&&&&&&

Ogólne buziaki:-):-):-)
:-)
chyba faktycznie zacznę pić tą meliskę!!! i to podwójną!!!
) i będzie lepiej