reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!!!!!!!popieram caterinę!!!!anuszka,praca zmianowa to żadna wymówka!!!!,ja tez pracuje na rano i na popołudnie,jak mam na popołudnie,to po prostu nastawiam budzik,na ta godzine co wstaje na rano do pracy(jest to 4 rano!!)i mierzę!!termometr PIPNIE i ide dalej spac,a potem zapisuje tempke...żaden problem!!!;-)Kobiety ja jeszcze jutro i wolnee!!!!!!!!!!!!!!!!wolne do nastepnego czawartku hi hi!!mamy 6 dni wolnego!!!!!bedzie leżenie,byczenie itd:P)..anuszka my do warszawy jezdzimy do androloga(a my z wrocławia jesteśmy||)Tak,Ani@k,Adam bedzie robił badanie kilka dni po świetach,tak zeby wynik byl na piatek,lub sobotę,bo 15 kwietnia mamy wizyte,a na wynik(zwłaszcza posiew)kilka dni sie czeka......

reklama
Ok
dzięki
my też będziemy musieli zrobić drugie badanie żołnierzy . . .
a słuchajcie na jaki okres podpisuje się takie umowy w tych medicoverach limach multimedach i innych? Chodzi o te prywatne kliniki
bo chyba nie na miesiąc prawda?

heeelołłłłłłłłl

ale dzisiaj piękny dzień był ,słonko dogrzewało ja pozałatwiałam trochę spraw przez telefon i w centrum ,zakupy zrobiliśmy po drodze w Tesco w Obi byliśmy zerknąć na kibelki i płytki jeszcze do łazienki ale stwierdziliśmy ,że w Liroyu są ładniejsze :tak::-D zakupilśmy zlew a raczej misę do łazienki :-D http://allegro.pl/wiosenna-promocja-umywalka-nablatowa-un-504-i3120042093.html

no i kochane do tego szafka czerwona na zamówienie poszła ,jak zrobię remont to wrzucę Wam jak wyszedł mój chamsko prywatny projekt łazienki :-)

anuszka to ziomal jesteś ja nie daleko mieszkam :tak: pytasz o umowę abonamentową?

Ostatnia edycja:
heh..ja w domu siedzialam bo po tym spinningu w nocy malo płuc nie wyplułam:wściekła/y: chyba przez klime na sali
zuzka misa fajna! podobają mi sie takie zlewy nablatowe:tak: marzyl mi sie taki długi blat (pod spodem szafka) i taka misa (ale jajowata), no ale ostatecznie wyszło nam inaczej w łazience;-) kiedy konczycie ten remont? moze wrzuc wizualizacje (jak masz):-)

Zuzanko81 imienniczko mojej nie poczętej jeszcze córki :-D
to skąd jesteś Ziomalu?
Tak chodzi mi o takie abonamentowe indywidualne bo te moje monitoringi badania i inne. . . Przydało by mi się chyba coś takiego

Ostatnia edycja:
oj anuszka to na 6 miesięcy albo rok musisz dopytać na miesiąc nie ma :confused2:a ja jestem ze Starej Iwicznej :-)
kok.o nie mam wizualizacji żadnej ale zrobię zdjęcia starej i za 2 tyg nowej ok wytrzymasz :sorry:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry