reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jasne ze wart zwiedzania, nawet na kolanach :-D
Gigantyczne miasto robi wrażenie, bezdomni śpią na witrynach np. Guciego, czy tam Labutina:szok:
Ej serio mam 31, rocznik 82 :-D:-D:-D ale fakt nadal pokazuje dowód :-) będę małoletnia 31-letnia matką.

reklama
Witam się i ja...

trochę złapałam jakis niebyt, ale już się wytrżąsam...

Wiecie co, to niby wcale żadne pocieszenie, ale masakrycznie dużo jest nas problemowych par - pisałam wcześniej że P bedzie robił badanie nasienia, i całe szczęście że ktoś odmówił - czekaliśmy 2 tyg, inaczej ok miesiaca:szok: a wyniki będą pod koniec przyszłego tyg jak już się wszyscy ogarną z tych kurczaków i zająców. Mam nadzieję że wsio będzie dobrze:-(:eek:

kok.o no to gratki rocznicy:-)

anuszka witaj

Szyszunia rzeczywiście wyglądasz jak szczawik, ja bym Cie zesredniej nie wypuściła i piwa nie sprzedała for siur:-D no i wykres na razie masz rzekłąbym przeza..bisty:tak:

caterina daj tu troche słońca plis, eMem się nie przejmuj, poradzicie sobie;-)

Aleksis kiedy u Ciebie dzień prawdy, bo wybiłam sie z rytmu

Gatto jak wyglądają włoskie świeta wielkanocne?

Muma żądnych ładu i porządku z nadmiarem energii, najlepiej dużymi pokładami adhd zapraszam chętnie do siebie

Aaronka mam nadzieję że lekarze poradzą sobie w końcu z tym paskudztwem

Katiuszka jak Julek

Ani@k łakniemy relacji kobieto!!:-D

A jak już o datach - nienawidziłam historii z dwóch powodów - nie było się cool jak nie wyrecytowało się dd.mm.rrrr odpowiednio do czego skłonności nie miewam:no: po drugie kuźwa ten człowiek to taki głupi gatunek że wniosków wyciągać nie lubi i co chwila to samo, odkrycie, podbój, wojna, nędza, dobrobyt choroba i tak wkółko:happy:

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
hej,hej

jestem i ja z kawką ,w sumie to już sie kończy ale spoko

caterina a święta wolne masz czy jakiś dyżur Ci szykuje?
szyszunia Ty wiesz co &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anuszka zerknęłam na ostatni wykres i mi się wydaje ,że owu była bo tempka wzrosła ale specem jest kok.o u Nas od wykresów :-)

Gatto to koza mała wisiała by na cycu cały czas?
Tasza ja pamiętam jak pierwszy raz pojechaliśmy do kliniki a daawno to było :cool: to jak jechaliśmy to myślałam,że tylko my będziemy tam siedzieć a okazało się że nie było gdzie usiąść :sorry::shocked2::zawstydzona/y:

Tasza u nas swieta sa beznadziejne, nie ma w ogole klimatu, zarowno w zimowych jak i wiosennych:eek:

Zuzanka nooo cyc by odpadl:-D

Co przygotowywujecie na swieta???

ja dzisiaj mam dentystę na 12:30 nie chce mi się ale no cóż trzeba dupkę ruszyć ,

słuchajcie ale miałam sen śniło mi się,że zrobiłam test i wyszły od razu II tak się cieszyłam.......:-) ale chyba wiem na kogo wyśniłam te krechy :-D:tak::-D

Gatto ja serniczek z owocami na kruchym cieście ,murzynka, jaja faszerowane,obiad na niedzielę kark pieczony z ziemniaczkami i 2 surówkami , barszcz biały pieczona biała kiełbasa z cebulką i więcej nic,w święta BN za dużo zrobiłam i zostało a teraz w nosie mam ,zresztą wszystko zawsze ja muszę robić a każdy się rozejdzie i w doopie ma:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza w niedzielę mam dzień w szpitalu a w poniedziałek noc . Tak więc u mnie mało świętowania będzie:no:

Teściowa robi nam baleron białoruski i pieczemy schabik ze śliwką, żurek i pewnie jakąś sałatkę zrobię aaaaaa i kiełbaska pieczona.

Szyszunia szykuj się Zuza ma sny prorocze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry