Muma
Fanka BB :)
Cześć Laski,
Ja na minutkę bo mi się Synek zdrzemnął, strasznie biadoli od wczoraj, zębola już widać pod cieniutką skórką na dziąśle i jest ogólnie płacz...:-( Cały czas na cycku..
U Ani@k wszystko OK !!!:-):-):-) Tylko netu nie ma
Ja też piekę mięcho, sernik, no i sałatkę obowiązkowo pieczarkową robię i zwykłą też aaa i śledzie wg przepisu mojej teściowej tj. ze śmietaną, chrzanem, rodzynkami i cukrem - mniammmmmmmm!!!
Pozdrawiam wszystkie i &&&&&&&&&& trzymam :-)
Ja na minutkę bo mi się Synek zdrzemnął, strasznie biadoli od wczoraj, zębola już widać pod cieniutką skórką na dziąśle i jest ogólnie płacz...:-( Cały czas na cycku..
U Ani@k wszystko OK !!!:-):-):-) Tylko netu nie ma

Ja też piekę mięcho, sernik, no i sałatkę obowiązkowo pieczarkową robię i zwykłą też aaa i śledzie wg przepisu mojej teściowej tj. ze śmietaną, chrzanem, rodzynkami i cukrem - mniammmmmmmm!!!

Pozdrawiam wszystkie i &&&&&&&&&& trzymam :-)
,bo jak mi dałas na niego namiary,to zadzwoniłam i pytałam i pani powiedziała,ze juz nie aktualne to jest
,co do Łodzi,to fakt,moze i bliżej,ale nie o duzo...tylko my robimy tak,ze w sobote jedziemy do tesciów(2 godzinki jazdy z hakiem),tam spędzamy weekend i w poniedziałek około 14 wyjeżdzamy do warszawy,od tesciów do warszawy jedzie sie 2 godziny i non stop autostradą:-),wiec jest szybko i wygodnie!!taka strategie obralismy,ze jak mamy wizyte ,to przy okazji ich odwiedzamy;-)...anuszka l-karnityne kupisz w kazdej praktycznie aptece...do dla męża chcesz?????..wiesz ....mój jak narazie nie moze brac zadnych witamin,dr.nie kazał,powiedział,ze bakteria moze witaminami sie zywić i byc ciężka do zwalczenia:-(,powiedział,ze on powie kiedy i jakie witaminy mój mąż ma brac...jak narazie to nie........Wiesz,nie chce się wtracac,ale jak twój mąz ma słabe wyniki,to tak naprawde nie wiadomo co jest tego powodem.......i nie masz też zadnej pewności,czy moze brac na dana chwilę witaminy??!!!ja bym się chyba wstrzymała...ale tak jak mówię,to jest tylko moje zdanie!
...a jakie są??sprawdzałas w necie itd???

znów muszę wyciągać puchówkę i kozaki, co to Boże Narodzenie czy jak?