reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć Laski,

Ja na minutkę bo mi się Synek zdrzemnął, strasznie biadoli od wczoraj, zębola już widać pod cieniutką skórką na dziąśle i jest ogólnie płacz...:-( Cały czas na cycku..

U Ani@k wszystko OK !!!:-):-):-) Tylko netu nie ma :-p

Ja też piekę mięcho, sernik, no i sałatkę obowiązkowo pieczarkową robię i zwykłą też aaa i śledzie wg przepisu mojej teściowej tj. ze śmietaną, chrzanem, rodzynkami i cukrem - mniammmmmmmm!!!:tak:

Pozdrawiam wszystkie i &&&&&&&&&& trzymam :-)

reklama
Ja w drodze do roboty
właśnie złapałam dola bo przede mną stoi taka 16 stka z 18 letnim chłopakiem z minami jakby nie wiem co i trzymają wózek,widać że laska niedawno rodziła. Ma jeszcze brzusznek.
nawet nie wiedzą jakie mają szczęście...
Ja na święta jadę do mamusi więc tylko będę pomagać ale jeszcze nie wiem w czym.
Gdzie babki kupujecie l-karnityne?
Bo w aptece zaproponowano mi taka za 73 zł do ssania 500 mg :-\

Ostatnia edycja:
witam!!!!!!!!!!ja juz mam dłuuugiii wypoczynek hi hi!!!!az 6 dni wolnego:P):P)!!!!zaraz za porzadki sie biore.Jutro z rana zakupy,na 12 mam fryzjera:P),potem mamie oczywiście pomoge w kuchni,a w sobotę jedziemy do tesciów na swieta,bedziemy tam do poniedziałku.Muma,dr.w Czestochowie to juz nie przyjmuje!!!:no:,bo jak mi dałas na niego namiary,to zadzwoniłam i pytałam i pani powiedziała,ze juz nie aktualne to jest:confused2:,co do Łodzi,to fakt,moze i bliżej,ale nie o duzo...tylko my robimy tak,ze w sobote jedziemy do tesciów(2 godzinki jazdy z hakiem),tam spędzamy weekend i w poniedziałek około 14 wyjeżdzamy do warszawy,od tesciów do warszawy jedzie sie 2 godziny i non stop autostradą:-),wiec jest szybko i wygodnie!!taka strategie obralismy,ze jak mamy wizyte ,to przy okazji ich odwiedzamy;-)...anuszka l-karnityne kupisz w kazdej praktycznie aptece...do dla męża chcesz?????..wiesz ....mój jak narazie nie moze brac zadnych witamin,dr.nie kazał,powiedział,ze bakteria moze witaminami sie zywić i byc ciężka do zwalczenia:-(,powiedział,ze on powie kiedy i jakie witaminy mój mąż ma brac...jak narazie to nie........Wiesz,nie chce się wtracac,ale jak twój mąz ma słabe wyniki,to tak naprawde nie wiadomo co jest tego powodem.......i nie masz też zadnej pewności,czy moze brac na dana chwilę witaminy??!!!ja bym się chyba wstrzymała...ale tak jak mówię,to jest tylko moje zdanie!

Ostatnia edycja:
Kasica ja nie wiem czy może.
Tak dla męża.
na forum babeczki mi proponowały.
Jego lekarz przy omówieniu wyników powiedział że żołnierzyki ma ok :-\
Więc nie wiem co robić.
Tylko moja endo-gin mi powiedziała że ma słabe wyniki.
Jeśli chodzi o ta l-k to właśnie w aptece jakieś gowno mi proponowali. Drogie mało i do ssania.

no tak,bo to sa wit.dla męzczyzn:-)..tylko czy aby napewno moze brac??witaminy,niby nie zaszkodzą itd...ale pisze z naszego przykładu,ze moj mąż absolutnie na daną chwilę,to zero witamin!!!!!dr.zlecił mu badanie na posiew itd...no i powiedział,ze jak jest jakaś bakteria to narazie witaminy nie sa potrzebne,tylko antybiotyk....tzn.jak????????jeden lekarz mówi,ze jest ok,a inny,ze nie?????:sorry:...a jakie są??sprawdzałas w necie itd???

kasica82
no niby androlog stwierdził, że są ok a mój endo-ginek stwierdził że są trochę słabe i przydałoby sie zrobic badania jeszcze raz ... bo jak nie zachodze w ciąże tzn że mój mąz ma złe żołnierzyki ...
super co nie ...
i skierowala mnie na dodatkowe badania do szpitala na I i II faze... ale hormony mozna sprawdzic inaczej ...
a ja podobno nie mam owu ... zaczynam monit wiec okaże się ...

jak mu te bakterie wykryli?
jak ma jakies bakterie to niedobrze żeby cie zapłodnił tak?

znasz się troche na normach nasienia?
może coś doradzisz

objętość ejakulatu 2,5 ml
upłynnienie po 30 min.
42 mln plemników w 1 ml
ruchliwość:
postępowy szybki 10 %
postępowy 30 %
no.gif

drgajacy 10%
nieruchome 50%
baffled5wh.gif

morfologia
:
prawidłowe 12 %

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Dziewczynki
do nas zima wróciła:angry: znów muszę wyciągać puchówkę i kozaki, co to Boże Narodzenie czy jak?

Katiuszka - ja też uważam, że jak teściówka pojedzie do siebie to odsapniesz.

Ani@k - jeśli jednak się przypadkiem zdecydowałaś poznać płeć potomka/potomkini (?) to wiesz, my chętnie też poznamy:-D:tak:

Zuza - a nie chcesz do mnie na Święta przyjechać? posprzątane mam, ale w kuchni nic niezrobione. Przydałaby mi się taka czarodziejka Zuza;-)

Szyszunia - jak tam przygotowania do ślubu?

Caterina - łer ar ju? zaspałaś?:rofl2:

Aaronka, Kok.o, Muma, Gatto - a może by tak uaktualnione zdjęcia potomstwa, co?

a Biondę znó wcięło? Bzzz też zabiegana?

Lopop - hop hop, Tobie ile jeszcze zostało?

miłego dnia Babeczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry