reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
yhy, to suknie ślubną szlag trafi i będę musiała druga kupować:szok: a plan był inny... się okaże, pamiętacie w lutym tez miałam ładna tempke i @ przyszła...
Zuzu ty zamiast śnic za jaja się weź :-D:-D:-D

Ja robię pieczone mięsko jakieś, baranka albo dzika, buraczki, sałatku jeszcze nie wiem jakie ale szpinaku na pewno. Z ciast mam przydział babkę i mazurka, co poza tym - nie wiem jeszcze. A mazurka to wciągam właśnie zuza (w ogóle ostatnio wciągam na maxa:wściekła/y::no:) takiego mega kakaowego z migdałami - troche przesuszony ale dla ortodoksyjnego fana czekolady to żadna przeszkoda:-D

na miękko czy na twardo pardon?? zuz... ekhem;-)

caterina
jak się rozpędzisz to ja też poproszę - lubie strasznie, tylko jak mam robić to mnie sieka:-D zresztą P się cały czas śmieje że jak gotuję to dla wojska - ja na to czasu nie mam i tak tydzień jemy to samo:-)

Ostatnia edycja:
Tasza mój M to dopiero gotuje jak dla żywienia zbiorowego a potem każe mi zupę cały tydzień jeść więc zamrażam,zamrażam i jeszcze raz zamrażam :laugh2:

Oki dziewczyny zrobię i porozsyłam :tak:

Tasza hmmm no wiesz na początku są miękkie a jak się postarasz to po kilku sekundach się robią twarde:laugh2: :rofl2::laugh2:hehe i nie tylko one :rofl2::laugh2:

caterina to czekam na przesyłkę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry